Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Kızlar nipt testi ile fetal DNA testi aynı şey mi? Nipt yaptıracak olanlar var mı aranızda? 💜
Merhaba
Ben yaptıracağım önümüzdeki hafta
İkili testimde bir değerim biraz yüksek çıktı doktor çok önemliolmadığını ancak nipt yaptırırsam daha garanti olacağını söyledi içimiz rahatlasın diye yaptırmaya karar verdik
%99.9 sonuç vermesi de güven verdi. İzlediğim videolarda nipt ile fetal dnadan aynı gibi bahsediyordu dr.lar
Siz de yaptıracak mısınız?

Merhaba
Ben yaptıracağım önümüzdeki hafta
İkili testimde bir değerim biraz yüksek çıktı doktor çok önemliolmadığını ancak nipt yaptırırsam daha garanti olacağını söyledi içimiz rahatlasın diye yaptırmaya karar verdik
%99.9 sonuç vermesi de güven verdi. İzlediğim videolarda nipt ile fetal dnadan aynı gibi bahsediyordu dr.lar
Siz de yaptıracak mısınız?
İnşallah ikili testte yüksek çıkan değerin yanlış çıkmıştır canım inşallah iyi haber alacaksın🤲💜
Doktorum kayıplarım olduğu için ikili üçlü testleri konusunu açmadan direkt nipt yaptırmak zorundasın sen dedi. Bu süreçte Doktoruma güvenerek ilerlemek istiyorum yaptıracağım canım ben de. 8+4üm ben 10.hafta hem doktoruma muayeneye giderim hem de nipt testi yaptırırım

İnşallah ikili testte yüksek çıkan değerin yanlış çıkmıştır canım inşallah iyi haber alacaksın🤲💜
Doktorum kayıplarım olduğu için ikili üçlü testleri konusunu açmadan direkt nipt yaptırmak zorundasın sen dedi. Bu süreçte Doktoruma güvenerek ilerlemek istiyorum yaptıracağım canım ben de. 8+4üm ben 10.hafta hem doktoruma muayeneye giderim hem de nipt testi yaptırırım
Ben de 38 yasinda oldugum icin direkt nipt yaptir dedi doktor. Ben de 10. Haftada yaptirmak istiyorum ama 9 doguruyorum simdiden. Insallah guzel haberler aliriz amin

Kizlar benimde dusuklerim var ve yasimda 37 sayilir artık
Birsurude ilac kullandim seker vr
Oyuzden bende ikili vsvs onlarla bosuna ugrasmak istemiyorum. 12. Haftada
Nipt veya fetal dna yaptiracagim
Bunlari devlet hastanesi yapiyor mu bilen var mi ?
Bide bunda cocuk sagliklimi diye bakiliyor degilmi genetik gibi bisy bunlar ?

.

Eklentiler

• 1f10426c-dca0-43e1-9bd0-fa5f44f4b398.jpeg
    1f10426c-dca0-43e1-9bd0-fa5f44f4b398.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ani harekette, bir anda ayağa kalkmak ya da otururken yere eğilmek gibi hareketlerde kramp gibi bir ağrı giren var mı? Ağrı devam etmiyor hareketle birlikte girip sonra geçiyor ama korkutuyor beni her seferinde
Bu banada oluyor, ani kalkınca birden bir sancı saplanıyor hemen geçiyor. Unutmuşum bunları umarım önemli değildir

Kızlar merhaba ben bugün tam 8 haftalık oldum ama dün kasık ve karın ağrım çok olmaya başladı normal mi sizce😥 doktor 3 gün önce gittiğimde kanama alanları var ama küçük dedi progestan kullanıyorum sizde de oluyor mu

Bugün tam 10+0 oldum kızlar ❤️ Bebiş bir çilek büyüklüğüne gelmiş 🍓

Normalde 2 ocakta aynı doktora devletten randevu almıştım MHRS daha ince aldığınız için bu randevuyu iptal ettik diye mesaj attı randevum iptal oldu 😔 ben de üniversiteden aldım yeni randevuyu. İkili test detaylı ultrason falan daha kolay olur gibi geldi üniversitede evime uzak ama artık yapacak bir şey yok.

Bu gebeliğim çok Allah'a emanet gidiyor 😂

Hepimize neşeli sağlıklı huzurlu bir yeni yıl dilerim ❤️

Kızlar günaydın, hepimize güzel, mutlu ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız bir yıl olsun 💕
Kızlar bu sabah dudağımda uçukla uyandım, uçukla karşılayıp bir yöntem uygulayan var mı?

Back
X