Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yeni yıl hepimize bebişlerimizle sevdiklerimizle mutlu huzurlu sağlıklı bereketli yıllar getirsin, ben dün çok fena Bi şekilde hasta olarak girdim yeni yıla. Boğazım iltihap oluşmuş faranjit olmuşum grip de vardı ishal mide bulantısı da eklendi çok kötüydüm, bugün de boğazım çok kötü oldu ilaç kullanmadığın için, biran önce geçer Allahın izniyle benim gibi riskli gebelik geçiren arkadaşlarım hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alalım biran önce
Sağol canım Allah razı olsun Aynen ya baskı yapıyoruz aşağı doğru birde taziyelerde koltuk olsa biraz daha idare edilir de sandalye fena yapıyor insanı
Sağol canım Allah razı olsun Aynen ya baskı yapıyoruz aşağı doğru birde taziyelerde koltuk olsa biraz daha idare edilir de sandalye fena yapıyor insanı
Sen gene de bebişini düşünmeye çalış biraz uzancağın fırsatlar yarat, insan sanki hamile değilmiş gibi uyum sağlamaya çalışıyor ortama ama sonra ağrı oluyor baya dün yılbaşı diye fazla oturmuşum gece 3,5 da yattım zor uyudum ağrıdan
Kızlar e bebekte ateş ölçerlerde ve lansinoh ürünlerinde indirim var. Benim aklımda hep braun vardı fakat nexus markasının ürünlerini hep görüyordum trendyol yorumları da baya iyi hem alından hem kulaktan ölçülüyor. Onu aldım indirim çekim de vardı baya uyguna geldi bakın isterseniz.
Kızlar e bebekte ateş ölçerlerde ve lansinoh ürünlerinde indirim var. Benim aklımda hep braun vardı fakat nexus markasının ürünlerini hep görüyordum trendyol yorumları da baya iyi hem alından hem kulaktan ölçülüyor. Onu aldım indirim çekim de vardı baya uyguna geldi bakın isterseniz.
Sen gene de bebişini düşünmeye çalış biraz uzancağın fırsatlar yarat, insan sanki hamile değilmiş gibi uyum sağlamaya çalışıyor ortama ama sonra ağrı oluyor baya dün yılbaşı diye fazla oturmuşum gece 3,5 da yattım zor uyudum ağrıdan
Ev olsa biraz daha farklı olur da taziye evlerinde yatacak yer bulamıyoruz bugün gittim oturdum yarın uğrar fazla durmam yakın olunca gitmemek de olmuyor fazla oturunca insanın kemiklerini kırıyorlar sanki
Bebebao ya bende bakıyorum ama mochi daha çok kullanılıyor gibi bilemiyorum influencer şişirmesi mi yoksa gerçekten iyi mi bebebao ile arasında 1000 tl fark var onun da yorumları iyi bilemedim. Kararsızlık deyince de ben