• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar idrar yolu enfeksiyon geçiren varmı
Hiç geçirmedim bilmiyorum fena ağrım var sık sık idrarım geliyor yağınca ağrımıyor sonunda fena ağrı giriyor ateş bastı ve kasıklarım fena agrıyor Evanora Evanora
babylovee babylovee M minma1215
Ben geçen ay geçirdim berbatti bol su için ve kendinizi sıcak tutun mutlaka su içince idrar seyreliyor yavaş yavaş geçiyor ama tabi benim çok ilerledi hastaneyede gittim antibiyotik kullandım ilerlerse mutlaka gidin

Ben geçen ay geçirdim berbatti bol su için ve kendinizi sıcak tutun mutlaka su içince idrar seyreliyor yavaş yavaş geçiyor ama tabi benim çok ilerledi hastaneyede gittim antibiyotik kullandım ilerlerse mutlaka gidin
Zor tutuyorum zaten devamlı tuvalete gitme isteği geliyor şu içersem daha zor olmazmı

Canlar ben yumurtlama dönemi kasik ağrısı yaşarım ve akıntım olur bu akşam yumurtlama günüm ama dün birliktelik oldu bugün misafir vardı diye olmadı. Yarın birliktelik olsa faydası olur mu yoksa kaçırdım mı 🙁

Canlar ben yumurtlama dönemi kasik ağrısı yaşarım ve akıntım olur bu akşam yumurtlama günüm ama dün birliktelik oldu bugün misafir vardı diye olmadı. Yarın birliktelik olsa faydası olur mu yoksa kaçırdım mı 🙁
Canım 2 gundur yumurtlama akıntım var ılkkez dün ve bugün test yaptım bugun pikti. Hemen catlamaz belkı. Bişey olmaz. Benm de yarn catlayacak sanrm ama simdi birliktelik oldu yarın olamayacak. Diğer gün yine değerlendir bence. Catladıgı anı anladığın baska detay var mı mesela benm meme ucum hassaslaşıyor. Oyuzden baska test yapmadım catlamamıstır daha dye

Kızlar idrar yolu enfeksiyon geçiren varmı
Hiç geçirmedim bilmiyorum fena ağrım var sık sık idrarım geliyor yağınca ağrımıyor sonunda fena ağrı giriyor ateş bastı ve kasıklarım fena agrıyor Evanora Evanora
babylovee babylovee M minma1215
Bende çok sık oluyordum özellikle yazın ıslak bikiniyle kalınca kullanmadığım fitil antibiyotik kalmamıştı. Arkadaşım cranberry extract önerdi trendyoldan aldım o kadar kısa sürede etki etti ki kesinlikle öneririm kullanmaya başladığımdan beri hiç olmadım. Özellikle adet dönemi ya da umumi tuvalet kullanmak zorunda olduğumda 1 hafta günde bir tablet kullanıyorum. Çok çok tavsiye ediyorum

Canım 2 gundur yumurtlama akıntım var ılkkez dün ve bugün test yaptım bugun pikti. Hemen catlamaz belkı. Bişey olmaz. Benm de yarn catlayacak sanrm ama simdi birliktelik oldu yarın olamayacak. Diğer gün yine değerlendir bence. Catladıgı anı anladığın baska detay var mı mesela benm meme ucum hassaslaşıyor. Oyuzden baska test yapmadım catlamamıstır daha dye
Canım benim ilk akıntım olur ertesi günü kasık ağrısı olur başka belirtim yok canım. Ben bugünü de degerlendirim en iyisi her ihtimale karşı

Kan sonucum negatif bu ay da olmadı lekelenme bitsin ve regl başlasın artık :( inositol omega3 ve magnezyum tavsiyesi olan var mıdır kızlar

Back
X