İnşallah yok yok kafayı yemedim olmadığını bende biliyorumYok canim sende hamilelik degildir tabiki ama inslalah en yakin zamanda o da olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?A maşallah pozitif tebrik ederim
Pozitif benceee ay hadi inşallah
Pozitif bu yaa
Teşekkür ederim kızlarr, umarım doğrudur. 1 haftaya falan kesinleşir inşallah
Ben başlangıç paketi kullandım yumurta rezervim düşüktü rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahYaa cokk sevindim saglikla gelsin bebeginiz inşallah darisi da bizlerin başına hangi takviyeleri kullanmistiniz
Ben geçen ay geçirdim berbatti bol su için ve kendinizi sıcak tutun mutlaka su içince idrar seyreliyor yavaş yavaş geçiyor ama tabi benim çok ilerledi hastaneyede gittim antibiyotik kullandım ilerlerse mutlaka gidin
Zor tutuyorum zaten devamlı tuvalete gitme isteği geliyor şu içersem daha zor olmazmıBen geçen ay geçirdim berbatti bol su için ve kendinizi sıcak tutun mutlaka su içince idrar seyreliyor yavaş yavaş geçiyor ama tabi benim çok ilerledi hastaneyede gittim antibiyotik kullandım ilerlerse mutlaka gidin
Ben geçirdim canm cok fenaydı acile git istersen avlayarak yapıyordum idrarımı yanmam var mıı kaşıntı fln cok gecmıs olsun oyleuse eger. Bata kac var
Canım 2 gundur yumurtlama akıntım var ılkkez dün ve bugün test yaptım bugun pikti. Hemen catlamaz belkı. Bişey olmaz. Benm de yarn catlayacak sanrm ama simdi birliktelik oldu yarın olamayacak. Diğer gün yine değerlendir bence. Catladıgı anı anladığın baska detay var mı mesela benm meme ucum hassaslaşıyor. Oyuzden baska test yapmadım catlamamıstır daha dyeCanlar ben yumurtlama dönemi kasik ağrısı yaşarım ve akıntım olur bu akşam yumurtlama günüm ama dün birliktelik oldu bugün misafir vardı diye olmadı. Yarın birliktelik olsa faydası olur mu yoksa kaçırdım mı
Çok fena agrıyor ya ne yapsam geçer bat 11 OcakBen geçirdim canm cok fenaydı acile git istersen avlayarak yapıyordum idrarımı yanmam var mıı kaşıntı fln cok gecmıs olsun oyleuse eger. Bata kac var
Kan geldi normalmıBen geçirdim canm cok fenaydı acile git istersen avlayarak yapıyordum idrarımı yanmam var mıı kaşıntı fln cok gecmıs olsun oyleuse eger. Bata kac var
Bende çok sık oluyordum özellikle yazın ıslak bikiniyle kalınca kullanmadığım fitil antibiyotik kalmamıştı. Arkadaşım cranberry extract önerdi trendyoldan aldım o kadar kısa sürede etki etti ki kesinlikle öneririm kullanmaya başladığımdan beri hiç olmadım. Özellikle adet dönemi ya da umumi tuvalet kullanmak zorunda olduğumda 1 hafta günde bir tablet kullanıyorum. Çok çok tavsiye ediyorum
Hiç bilmiyorum kız yerlesme olmasınnKan geldi normalmı
Daha da varmış batına 3,4 gun de yerlesme olur mu acaba bence acile git canm idrar ver bakanlar enfeksiyon a Allah korusun açkan fln enfeksiyon dansa gebelik olusum evreso cok riskli olur ağır ise enfeksiyonÇok fena agrıyor ya ne yapsam geçer bat 11 Ocak
Çok erken bide nereden geldiğini anlamadımHiç bilmiyorum kız yerlesme olmasınn
Canım ben oldum aynen böyleydi idrar tahlili ver enfeksiyon varsa ilaç verir zaten rahatlarsın
Canım benim ilk akıntım olur ertesi günü kasık ağrısı olur başka belirtim yok canım. Ben bugünü de degerlendirim en iyisi her ihtimale karşıCanım 2 gundur yumurtlama akıntım var ılkkez dün ve bugün test yaptım bugun pikti. Hemen catlamaz belkı. Bişey olmaz. Benm de yarn catlayacak sanrm ama simdi birliktelik oldu yarın olamayacak. Diğer gün yine değerlendir bence. Catladıgı anı anladığın baska detay var mı mesela benm meme ucum hassaslaşıyor. Oyuzden baska test yapmadım catlamamıstır daha dye
Güzel sonuçlar olsun inşallah haberlerini bekliyorumBenim de bugün kasık ağrısı başladı bi geliiiiy bi gidiiiiyy bakalım ne olacak
Kan sonucum negatif bu ay da olmadı lekelenme bitsin ve regl başlasın artık inositol omega3 ve magnezyum tavsiyesi olan var mıdır kızlar