Her gün aynı saatlerde yapmak gerekir diye biliyorum canım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım tecrübem yok o yüzdenMecbur öyle olacak gibi iki gün araya tekabül ediyor zaten ama temennim yarın gece falan çatlaması Perşembe akşamına da sağ salim yaşasın yumurtacık meme ucumda hassasiyet hissediyorum hemen çatladığı an bakalım testle pekişecek mi o yüzden bir gece bir de yarın bakayım ben en iyisi peki gece su falan içmeden yatıp uyanıp gece sularında Test yapsam olmaz mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün sabah idrarıyla test yap bence umarım vardırDr 1 gün daha bekle adet olmazsan ver dedi ama bilemedim
Şimdi gördüm canım bugün test verecektin sanmıştım. Üzgünüm. İnşallah yeni döngünde olurKan sonucum negatif bu ay da olmadı lekelenme bitsin ve regl başlasın artık inositol omega3 ve magnezyum tavsiyesi olan var mıdır kızlar
İnşallah yeni döngüde nasip olur benim de tek yumurtalık çalışıyor tembellik var o yüzden umutsuzumtest yapmıcam bi belirtim de yok klomen kullandım ama düzgün oluşmadı yumurtam o yüzden hiç umudum yok zaten
Evet canım test bozuk sabah idrarıyla başka test yapBu test bozuk anlamına gelir dimi kızlar? Hala adet olmadım. Göğüslerim çok acımaya başladı dünden beridir.
Benim de aynı şekilde bugün itibariyle 4 gün kaldı. Dün idrar testim negatifti ama inanılmaz halsizlik var. Perşembe testi tekrarlayalım bence. Yumurtlamayı tam bilmiyorsan erken yapmış olabilirsin sen deKızlar iyi akşamlar ben dün test yaptım ama negatif çıkmıştı ama üzerimde o kadar halsizlik ve uyku hali varki yataktan kalkmak istemiyorum 2 ye kadar uyudum bugün kalktım 7 gibi tekrar içim geçmiş yeni uyandım normalde erken kalkan ve dinç olan insanım ve aşırı iştahsızlık var resmen tek öğün besleniyorum midem almıyor batıma daha 5 gün var acaba testi mi çok erken yaptım
Yerleşme kanamasına benziyor canım ama erken gebelik testinde silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı acaba onu bilmiyorum. 2 gün sonra idrar testi yap bence regl sökülmezseArkadaşlar merhaba .Bata 3-4 gün var ama lavaboya girdiğimde pembemsi akıntım olduğunu gördüm .yerleşme kanaması dediğimiz şey adetten ne kadar önce oluyor? .Biliyorum beklenen adet tarihi geçmeden yapılmaz ama bugün evde erken gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi bile belirmedi ,negatiftir zaten diye düşündüm ama bu pembe akıntı beni şüpheye düşürdü
Pozitif bence canım kan verip netleştir ovulasyon takibi yapmış mıydın? Benim de takvime göre yumurtlama 22 aralıktı. İdrar testim negatif maalesefKızlarr sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? 5-6 dk da bu hali aldı. testi öylesine yaptım çünkü daha çok erken.
Sat 5 aralık, yumurtlama 22 aralık (benim döngülerim biraz uzun), bat da 5-6 ocak
Aynısı oldu kan gelince hemen acile gittim bence geciktirme git hastaneyeKan geldi normalmı
Benim 3 gün kala bile negatif çıkıyordu canım ama regl günümde pozitifi gördüm moralini bozmaBenim de aynı şekilde bugün itibariyle 4 gün kaldı. Dün idrar testim negatifti ama inanılmaz halsizlik var. Perşembe testi tekrarlayalım bence. Yumurtlamayı tam bilmiyorsan erken yapmış olabilirsin sen de
Var görünüyor bence kaset test demi bunda bile çıktıysa vardır inşallah bata kaç günün varEki Görüntüle 3529822 Eki Görüntüle 3529823 kızlar günaydın sabah aman yapayım test ne olacak ki dedim adet olacağımı bilirim dedim . Kızlar şuan ağlıyırm ben doğru görüyorum dimi silik çizgi var . Elim ayağım titriyor testi nerde çekeceğimi şaşırdım
Benim de meme ucum çokk hassas gece 12 gibi çatladı sanrm oyuzden ovulasyon yapmasam mı diyorum kızlar ne dıyorsunuz silik cızgı göreym mı bugece koca yok zaten yarn gece var evde merveett zeyyy123 eylulesma .Her gün aynı saatlerde yapmak gerekir diye biliyorum canım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım tecrübem yok o yüzden
Ovülasyın testlerinin yanında verilen test bugün yarın olmam gerekVar görünüyor bence kaset test demi bunda bile çıktıysa vardır inşallah bata kaç günün var
Ben var gibi gördüm ama bence tekrarla istersen testi erken gebelik yaparsan daha net çıkar ya da birkaç gün bekleOvülasyın testlerinin yanında verilen test bugün yarın olmam gerek
Merhaba canım başka marka ile de yapmanı tavsiye ederim derin bir nefes al elini yüzünü yıka ve Bence acilen başka markalar al Çünkü hayal kırıklığı yaratabiliyor bu şekilde pozitif çıkabiliyor kaset testlerde bana başıma geldi. İnşallah vardırVar görünüyor bence kaset test demi bunda bile çıktıysa vardır inşallah bata kaç günün var
Adeti bekleyim en iyisi bi kaç gün gecikirse daha iyi test alıp sonra doktora giderim nasip olursaBen var gibi gördüm ama bence tekrarla istersen testi erken gebelik yaparsan daha net çıkar ya da birkaç gün bek
Biraz daha bekleyip kan vereceğim :)Pozitif bence canım kan verip netleştir ovulasyon takibi yapmış mıydın? Benim de takvime göre yumurtlama 22 aralıktı. İdrar testim negatif maalesef
Ovü takibi yaptım evet 21 de pik yaptı 22 de silikleşti
Hangi marka daha iyidir eşime aldırsamMerhaba canım başka marka ile de yapmanı tavsiye ederim derin bir nefes al elini yüzünü yıka ve Bence acilen başka markalar al Çünkü hayal kırıklığı yaratabiliyor bu şekilde pozitif çıkabiliyor kaset testlerde bana başıma geldi. İnşallah vardır