• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Mecbur öyle olacak gibi iki gün araya tekabül ediyor zaten ama temennim yarın gece falan çatlaması Perşembe akşamına da sağ salim yaşasın yumurtacık 😍 meme ucumda hassasiyet hissediyorum hemen çatladığı an bakalım testle pekişecek mi o yüzden bir gece bir de yarın bakayım ben en iyisi peki gece su falan içmeden yatıp uyanıp gece sularında Test yapsam olmaz mı
Her gün aynı saatlerde yapmak gerekir diye biliyorum canım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım tecrübem yok o yüzden

Kızlar iyi akşamlar ben dün test yaptım ama negatif çıkmıştı ama üzerimde o kadar halsizlik ve uyku hali varki yataktan kalkmak istemiyorum 2 ye kadar uyudum bugün kalktım 7 gibi tekrar içim geçmiş yeni uyandım normalde erken kalkan ve dinç olan insanım ve aşırı iştahsızlık var resmen tek öğün besleniyorum midem almıyor batıma daha 5 gün var acaba testi mi çok erken yaptım
Benim de aynı şekilde bugün itibariyle 4 gün kaldı. Dün idrar testim negatifti ama inanılmaz halsizlik var. Perşembe testi tekrarlayalım bence. Yumurtlamayı tam bilmiyorsan erken yapmış olabilirsin sen de

Arkadaşlar merhaba .Bata 3-4 gün var ama lavaboya girdiğimde pembemsi akıntım olduğunu gördüm .yerleşme kanaması dediğimiz şey adetten ne kadar önce oluyor? .Biliyorum beklenen adet tarihi geçmeden yapılmaz ama bugün evde erken gebelik testi yaptığımda hayalet çizgi bile belirmedi ,negatiftir zaten diye düşündüm ama bu pembe akıntı beni şüpheye düşürdü
Yerleşme kanamasına benziyor canım ama erken gebelik testinde silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı acaba onu bilmiyorum. 2 gün sonra idrar testi yap bence regl sökülmezse

Kızlarr sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? 5-6 dk da bu hali aldı. :KK15: testi öylesine yaptım çünkü daha çok erken.
Sat 5 aralık, yumurtlama 22 aralık (benim döngülerim biraz uzun), bat da 5-6 ocak
Pozitif bence canım kan verip netleştir 💞 ovulasyon takibi yapmış mıydın? Benim de takvime göre yumurtlama 22 aralıktı. İdrar testim negatif maalesef

IMG_8139.jpeg
IMG_8138.jpeg
kızlar günaydın sabah aman yapayım test ne olacak ki dedim adet olacağımı bilirim dedim . Kızlar şuan ağlıyırm ben doğru görüyorum dimi silik çizgi var . Elim ayağım titriyor testi nerde çekeceğimi şaşırdım

Eklentiler

• IMG_8140.jpeg
    IMG_8140.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 25
Var görünüyor bence kaset test demi bunda bile çıktıysa vardır inşallah bata kaç günün var
Merhaba canım başka marka ile de yapmanı tavsiye ederim derin bir nefes al elini yüzünü yıka ve Bence acilen başka markalar al Çünkü hayal kırıklığı yaratabiliyor bu şekilde pozitif çıkabiliyor kaset testlerde bana başıma geldi. İnşallah vardır 😍

Merhaba canım başka marka ile de yapmanı tavsiye ederim derin bir nefes al elini yüzünü yıka ve Bence acilen başka markalar al Çünkü hayal kırıklığı yaratabiliyor bu şekilde pozitif çıkabiliyor kaset testlerde bana başıma geldi. İnşallah vardır 😍
Hangi marka daha iyidir eşime aldırsam

Back
X