Canım şimdi baktım progesteron kullananlar olmuş böyle akıntıda, sen kullandın mı merak ettim benim dr'um herhangi bir şey söylemedi bu konudaBenim 2 haftadır öyle. Endişelenme, doktoruna danış önce tabiki de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tüysüzlüğümle övünürdüm her yerimden tüy fışkırıyorSelam tüyleri gürleşen varmı 2 haftada 1 aldığım bıyıklarım ve kaşlarım sanki daha çabuk uzuyor ayrıca kumralım normalde belli olmazdı çıkınca da ama bu gece aynada dudak üstümde bir gölge gördüm kararma mı derken bıyıklarım uzamış koyulmuş orası ve bıyığımın gölgesi var.
Benim kese etrafında kanama alanım vardı. Duphaston verdi, 10 günlüktü. Sonrasında, kanama alanın yok kalmadı dedi. Fazlalaşırsa haberleşelim dedi. Ağrım olduğunda fazlalaşıyor. Açık kahverengi açık pembe sulu bu şekilde oluyor hala devam ediyor.Canım şimdi baktım progesteron kullananlar olmuş böyle akıntıda, sen kullandın mı merak ettim benim dr'um herhangi bir şey söylemedi bu konuda
Anladım çok teşekkür ederim, inşallah geçer gider bu durumBenim kese etrafında kanama alanım vardı. Duphaston verdi, 10 günlüktü. Sonrasında, kanama alanın yok kalmadı dedi. Fazlalaşırsa haberleşelim dedi. Ağrım olduğunda fazlalaşıyor. Açık kahverengi açık pembe sulu bu şekilde oluyor hala devam ediyor.
tilyam
Eldorin
turuncusev
B
Bu benim dunyam
Umutvari
kızlar belirtileriniz nasıl bu aralar? Benim midemde yanma ve hafif bulantı vardı. Dün itibariyle (9+3) kayboldu ve göğüslerimin acıması da baya azaldı. Doktor randevuma 10 gün var, biraz gerildim. Acaba daha erken randevu bulabilirsem gitsem mi…
Evet ani hareket. Aniden kalktığımda döndüğümde hapşırdığımda. İnş normaldirAni ya da ters harekette mi oluyor sende de peki? Cuma günü kontrolüm var o zaman sorucam doktoruma umarım
9+4 den selam belirti olarak sabah bulantılrı tam gaz devam ediyor. Benim karın ağrım ve sarkı akıntım oldu pazar günü acile gittim bebişim büyümüş gördüm içim rahatladı. Herhangi bir sorun yok göğüslerim normal boyutta ama çok acı var iştahım normal. İçinin rahat etmesini istiyorsan git bence erken rahatlarsın kuzumtilyam Eldorin turuncusev B Bu benim dunyam Umutvari kızlar belirtileriniz nasıl bu aralar? Benim midemde yanma ve hafif bulantı vardı. Dün itibariyle (9+3) kayboldu ve göğüslerimin acıması da baya azaldı. Doktor randevuma 10 gün var, biraz gerildim. Acaba daha erken randevu bulabilirsem gitsem mi…
Bence rahim genişliyor ondan. Benimde oluyor kramplarım. 9 haftaya girdik. Doktor baldırlarında ağrı uyuşma oluyor mu dedi. Evet dedim ben yatarken normalde hiç böyle bir şey yaşamazdım sürekli dönüyorum. Bir yerde sabit yatamıyorum dedim. Magnezyum eksikliği imiş. Kasıklarımdaki ağrı ve lekelerim arada oluyor onun içinde bir ağrı kesici verdi Endol. ama takip edicez dedi ve gün aşırı içmemi istedi. Bence korkmayın Allah’a güvenin önceki mesajlarıma bakabilirsiniz ben çok zor zamanlardan geçtim. Allah yaşatmasın bidaha tabi..Evet ani hareket. Aniden kalktığımda döndüğümde hapşırdığımda. İnş normaldir
Bende 9.haftadan guncelleme yapmak istiyorum kizlar bulantilarim azaldi baya ama vitamin ve demir hapini icince sanki tiksinme hissim oluyor icmeyince olmuyor gibi hissediyorum.enerjim önceye gore bir tik iyi sadece azicik adimlasam nabzim kulagimda atiyor umarim normaldir
Prilam DR kullanıyorum yatmadan 2 tane sabah aç 1 akşam aç 1 şeklinde. Çok kötü bir süreç bu mide bulantısıKızlar bulanti ilaci olarak ne kullanıyorsunuz?
Benim geçen hafta öyle oldu mide bulantısı yanma yok oldu hatta halsizlik bile yoktu o gün. Ben de endişelenip hemen eşime bisey mi oldu acaba filan demistim. 1 2 gün hiç bulantım olmadı sonra yeniden başladı. Özellikle parfüm kokuları yemekler anında geri getiriyor bulanmiyorsa bile. Goguslerim de acı var hep ama bazen daha sis ve daha çok acıyor, bazen yumusayip acı azalıyor. Dalgalı yani semptomlar. Endiselerimiz ortak hepimizin. İnşallah bir an önce hareketlerini hissedecegimiz haftalara ulaşırız da biraz rahatlarız. Bana doktor 4 hf sonra gel demişti ben 3. Hafta gitmeyi düşünüyorum dayanamiycam o kadar. Sen de kendini dinle için çok rahat etmezse erken gidersintilyam Eldorin turuncusev B Bu benim dunyam Umutvari kızlar belirtileriniz nasıl bu aralar? Benim midemde yanma ve hafif bulantı vardı. Dün itibariyle (9+3) kayboldu ve göğüslerimin acıması da baya azaldı. Doktor randevuma 10 gün var, biraz gerildim. Acaba daha erken randevu bulabilirsem gitsem mi…
Bnmde gittikçe kötüleşiyor midem ,mecbur kullancm gbiPrilam DR kullanıyorum yatmadan 2 tane sabah aç 1 akşam aç 1 şeklinde. Çok kötü bir süreç bu mide bulantısı
Bir sey sormak istiyorum sanki 9 aylik.gibi az is yapip nefes nefese kalan var mi? Halim yok ama diyelim evi vileda gecsem sanki ustumden tir gecmis gibi
Kuzum bugün tam 10 haftaya girdik. 4 gündür hiç kusmadım. Bulantı devam ama o da kusturacak kadar değil. Dün kontrolümüz vardı doktorda belirtilerimin azaldığını söyledim tama o zaman geçmeye başlıyor demek ki bulantılar yakında biter dedi göğüslerimin de sadece uçları acıyor artık. Benim bu aralar ekstra kasık ağrılarım olmaya başladı hafif hafif ama onu da rahim büyüyordura yoruyorumtilyam Eldorin turuncusev B Bu benim dunyam Umutvari kızlar belirtileriniz nasıl bu aralar? Benim midemde yanma ve hafif bulantı vardı. Dün itibariyle (9+3) kayboldu ve göğüslerimin acıması da baya azaldı. Doktor randevuma 10 gün var, biraz gerildim. Acaba daha erken randevu bulabilirsem gitsem mi…
Canım benim de göğüs ağrılarım bir geliyor bir gidiyor. Midem eskisi kadar kötü değil sadece çabuk yorulma ve uyku isteği var. Ama ben de acaba hala sağlıklı mı bebek doye endişe ediyorum. Bu belirtiler hiç bir şeyin göstergesi değil ne yazık ki. Yani için rahat edecekse, çok stres yapıyorsan içini rahatlatma icin erken gidebilirsin. Ama değilse bekleyebilirsin bence 10 gün daha.tilyam Eldorin turuncusev B Bu benim dunyam Umutvari kızlar belirtileriniz nasıl bu aralar? Benim midemde yanma ve hafif bulantı vardı. Dün itibariyle (9+3) kayboldu ve göğüslerimin acıması da baya azaldı. Doktor randevuma 10 gün var, biraz gerildim. Acaba daha erken randevu bulabilirsem gitsem mi…
Kızlar eritrosit yüksekliğinde ne yapılıyor?
Kızlar bnmde mide bulantım hafifledi bugün sanki
Bel ağrısı normal mi acaba 2 saattir yorgunluktan oldu heralde