Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Ay şaka gibi saygısızlık bence doğunca da aynı şekilde davranmaya devam ederse büyük sorun yani
Etmez diye umut ediyorum
Kaan ve Uras yeğenlerimin isimleri Aras Uras'a uyumlu diye gazlıyoruz. Uras benim evlenmeme çok üzülmüştü eşim başka bir isim koyma gafletine düşmez ama yine de gözümle görmek isterim. Hastanede başvururuz o zaman.

Gerçekten çok sinir bozucu isim konusu bnde de yara. Bir isme karar vermiştik söyledik soranlara kimi beğenmedi kimi açık açık dalga geçti falan ne oluyor bu insanlara bu özgüven nerden geliyor anlamıyorum hepsinde de tepki gösterdim içimde kalmadı ama isimden de soğudum haliyle başka bı isim buldum soranlara söylemedim sebebini de söyledim. Kv oğluma sormus ismi ne olacak kardeşimin diye oda söylemiş. Kayinbabam direk kıza öyle bı isim mi konurmus gibi bı şey dedi. Hayır fikir de sunmuyorlar ama anlamıyorum kime ne yani. Öğrencilerim var bir sürü hepsini ismi değişik onu bile yargılamiyoruz ailesi öyle istemiş koymuş yani. Ay bnde çok doluymusum

evet herseyi düşünüyoruz. herkes iyi olsun istiyoruz . benim sezeryan olacagi kesindi o yuzden ayağa kalktığımda gorsun istedim. bir de yeni bebekle de sadece o zaman aralığında yalnız kalınabiliyor. hakkinizda hayirlisi olsun

Kızlar sanırım ben dün akşam bundan oldum yeni yıla altıma kaçırarak girdim resmen
Benim gittiğim hoca gatadan emekli bi prof. Bize bi anısını anlatmıştı. 35 36. Haftalarda üst rütbeli bi askerin eşi suyum geldi diye acil gelmiş, bakmışlar su değil idrar. İdrar kaçırdığını söylemiş, anlatmış, açıklamış. Ama kadın beni rezil etti diye baya zorlamış ben de kaçırıyorum altıma, hatta bu aralar çok arttı. Bu işin normal süreci bu ne yapalım

ayy ewt zaten geldiğini anlamadım ki emin olamadık acile gidiyorz yinede sıvı için bi test varmış acilde yaparlar inşallah da kafam rahatlar artık

ayy ben totem yapmıştım. valizi hatırlarsan doğuma giderim diye dün onu hazırladım korkuttu
Bende takıları çıkarmaya korkuyorum ya doğum başlarsa diye
Şey daha korkutucu oluyo, doktorun net tarih vermesi
Ayy ben aldım o tarihi bugün haftaya bugün alalım dedi bende cuma olsun hocam dedim başından beri kendimi 10 ocağa şartlandırmışım haftaya salı son kontrol var bakalım çarşamba da olabilir

Günaydın
Yaaa kıyamam yerim onu ben
Sanırım en mantıklısı sonradan görürmek.

Farklı bakış açısı buda mantıklı işte karar vermekte çok zorlanıyorum. Artık son gece netleştiricem kararımı sanırım

Ay canım benim yerim onun kıskançlığını benim kızım bana aşırı düşkün ve çok duygusal beni acı içinse görürse çok etkilenir diye korkuyorum

Günaydın
Yaaa kıyamam yerim onu ben
Sanırım en mantıklısı sonradan görürmek.
Canim bende surekli 2. Yi diguran arkadaslarimla konustum sen hastaneden cikarken seni almaya gelsin dediler hem o halimizi gormesin hemde biz strese girmeyelim diye oyunevindeki ögretmen direk doguma gotur dedi de orda 2.5 yasundaki cocugu nasil oyalasinlar sacma geldi kadinin yorumu bana bi de beni bebekle birakip gitse akli bende kalir daha da kiskanir bence

Yaaa ne güzeeel
Bende bu hafta içi oyuncak alacağım bebeğin beşiğine koyup standart kardeşin sana hediye getirmiş demeyi planlıyoruz.

İşte zaten duygusalım, babamı kaybettiğim için şu sıra herrrrşeye duygulanıp ağlıyorum. Kızımın doğumuna beni yollarken bir batdak su getirip içirdi ve bana hakkım sana helal olsun kızım dedi sarılıp ağlamıştık. Şimdi o olmayacak onun yükü zaten omuzlarımda. Birde eşimi kızımı bırakıp oraya gidecek olmanın korkusu var o yüzden kesin tutamam kendimi

Evet çok hevesli ama endişelerim var işte ah karar verememek ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…