Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    110
Selam kızlar. Bugün detaylı ultrasonumuz vardı bizim de. Çok şükür herşey yolunda. Hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmamızı diliyorum💐

Bu arada plasentası anteriorda yerleşen var mı aranızda? Bebişin hareketlerini her zaman ve güçlü şekilde hissetmiyordum. Plasentanın bu konumunun bebişin hareketlerini sönümlendirdiğini söylediler. Oğlumda daha net hissediyordum inşallah ilerleyen haftalarda daha net hissederim🥲
hayırlı olsunnn sağlıkla gelsinler 🫶sanırım rahim ön duvarına yerleşmiş demek eğer öyleyse benimde öyle şuan önce oraya çarpıyor sert olmazsa çok hissetmezsin dedi doktor sıkıntı olmadığını söyledi bu gün dayanamadım gittim birde suyun tam sınırda dedi şeker yüklemesi testini mutlaka yaptır dedi trabzon’da ilk defa gittim doktor hanıma prof. Doktor olduğu için de yanlış görmüş olma ihtimali yoktur diyorum ama kilosu felan da geçen haftaya göre az çıktı biraz aklım karıştı

Kızlar çok kötü hasta oldum, boğazım çok kötü grip de oldum ne yapabilirim 🥺boğaz acımdan uyuyamadım da
Tuzlu su ile gargara çok iyi gelmisti bana ve ıhlamur
Günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, bebişimin hareketlerini hissediyorum, gün boyu değil ama arada oluyor. Karnım yukarı çıktı yavaş yavaş, birkaç kez göbek deliği hizamda hissettim ama sonra yine aşağıda hissetmeye devam ettim. hala öyle oluyor. Hareketleri aşağıda hissetmem normal mi sizce?
Bende uzanıp ayaklarımı kaldırınca göbeğimin oralarda hissediyorum ama onun haricinde aşağılarda
Valla canım bazen benimki tam aşağıya ittiriyor gibi, kontrolüme az aldı onu da sorcam ben asıl ondan endişeleniyorum. Bildiğin fırt diye çıkacak gibi oluyor :KK70: muhtemelen o kadar kolay çıkmaz tabii de insanı geriyor. Sürekli olmuyor neyseki geçiyor, dışardan gördün mü hiç hareketini :) 2 gün önce ilk defa gördü eşimde resmen çıldırdık aşırı güzel bir hismiş
Benimde 2 kez öyle olsu ya
Resmen aşağıya 2 tekme attı, korktum ayaklarımı yukarı kaldırdım hemen 😅 detaylı ultrasin için gittiğimde sorucam 😅
Selam kızlar 18+4 ten bildiriyorum acayip iştahım açık kilolar fazlasıyla gelmeye başladı. Ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlarım hangi hafta gittiniz 20 de gitmeyi düşünüyorum ben
Detaylı için doktorum 22 ve 23.haftalari önerdi tatlım bana 😊
Kizlar iyi akşamlar çarpıntısı olan var mı aranızda nefes alıp verdikten sonraki o saliselik boşlukta hissediyorum dinlenirken bir de bugün burnum kanadı bayağı bi hamilelikten sanırım o da
Çarpıntı bugün oldu bende de
Ben aşıdan kaynaklı mi acaba diye düşünmüştüm
Burun kanaması da hamilelikten tatlım bende de oluyor ara ara

Kizlar iyi akşamlar çarpıntısı olan var mı aranızda nefes alıp verdikten sonraki o saliselik boşlukta hissediyorum dinlenirken bir de bugün burnum kanadı bayağı bi hamilelikten sanırım o da
Canım tansiyonunu ölçüyomusun, bana doktor tansiyonun yükselebilir hamilelikte dedi. Böyle olunca da çarpıntı burun kanaması oluyormuş sanırım. Benimde sabahları kanıyor hafif hafif tuzu azalttım bol suya devam şuan tansiyonumu ölçüyoruz ara ara

Ya biz de beklemiyorduk şok olduk. Ama cidden sert hareketleri bu çocuğun normal mi bilmiyorum, biz yarın 22 hafta oluyoruz tam umarım normaldir bazen bir şey yapıyor diyorum herhalde takla attı yani bu kadar hissedemem :KK70:
maşaAllah yaa yerim hamileliğin en güzel zamanları. Benim ufaklıkta hıçkırık turuyor artık 2 gündür 😁
Kızlar normalde lansinohun süt sağma makinesini alacaktım yalnız son birkaç gündür eller serbest modellere bakmaya başladım. İş yaparken süt sağmak daha konforlu geldi sanki. Mochi ve bebebao arasındayım. Sizler hangi ürünü tercih edeceksiniz?

Henüz almadım ama ben de o tarz bir model almayı düşünüyorum, eller serbest daha rahat ve konforlu diyorlar ama o kadar vakit alan bir şey mi süt sağmak onu da hiç bilmiyorum. Daha önce kullananlar varsa onların yorumu da bizi daha iyi bilgilendirir. :)
Mamajoo ve lansinoh kullandım mamajoo masaj modunda hiç açıtmiyordu çok güzeldi süt miktarıda harikaydi. Lansinohu sevemedim konforsuz.
Bende galiba bebebao düşünüyorum. O tarz kullanan varsa merak ediyorum.

Merhaba kızlar benimde 2 oğlan dersleri ev işleri derken yetişemiyorum fazlada giremiyorum. En son kasım 14 da gitmistim bebeğimi görmeye hareketleri hissedince ayrintiliya erteledim görmeyi.
Sizler radyologa mi yatırıyorsunuz yoksa perinotologa mi. Ilk çocukta perinatologa yaptirdim hacettepeyi 2. Likle bitirmiş proftu ama çentik olduğunu bile söylemedi bana. Bizde radyologa ocagin 10 nuna aldık randevuyu bilmiyorum kötümü ettik

hayırlı olsunnn sağlıkla gelsinler 🫶sanırım rahim ön duvarına yerleşmiş demek eğer öyleyse benimde öyle şuan önce oraya çarpıyor sert olmazsa çok hissetmezsin dedi doktor sıkıntı olmadığını söyledi bu gün dayanamadım gittim birde suyun tam sınırda dedi şeker yüklemesi testini mutlaka yaptır dedi trabzon’da ilk defa gittim doktor hanıma prof. Doktor olduğu için de yanlış görmüş olma ihtimali yoktur diyorum ama kilosu felan da geçen haftaya göre az çıktı biraz aklım karıştı
Aynen ön duvara yerleşmiş benimki de. 👍 Valla canım herkes farklı ultrason cihazı kullanıyor ve ultrason cihazları sadece tahmini değerler veriyor. Sapma payı oluyor mutlaka. Dolayısıyla iki cihaz arasında farklı değerler çıkması normal ama büyük bi farklılık olmaz. Su az çıkınca havuç suyu öneriyolar genelde geçmiş olsun kuzu inş şeker problemi çıkmaz

Henüz almadım ama ben de o tarz bir model almayı düşünüyorum, eller serbest daha rahat ve konforlu diyorlar ama o kadar vakit alan bir şey mi süt sağmak onu da hiç bilmiyorum. Daha önce kullananlar varsa onların yorumu da bizi daha iyi bilgilendirir. :)
Kesinlikle vakit alan bişey, bide öyle hızlıca bosaltamiyosun göğüsleri ben spectra diye bir markanın pompasını kullandım. Çekim gücü va hiç bı sorun yaşamadım. Kızımı 1 yıl 4 ay emzirdim. Bu süreçte çalıştığım için iş yerinde aktif kullandım. Ama zaman alıyor yani. o eller serbest modeller cezbedici kullanan birine sormak lazim yine de. Pazarlama politikası da yapiyolar. Süt poşeti olarakta ben en çok mochi ninkileri sevmiştim. Onu kullandım çoğunlukla

Aynen ön duvara yerleşmiş benimki de. 👍 Valla canım herkes farklı ultrason cihazı kullanıyor ve ultrason cihazları sadece tahmini değerler veriyor. Sapma payı oluyor mutlaka. Dolayısıyla iki cihaz arasında farklı değerler çıkması normal ama büyük bi farklılık olmaz. Su az çıkınca havuç suyu öneriyolar genelde geçmiş olsun kuzu inş şeker problemi çıkmaz
sıyum az değil tam tersine fazla olarak tam sınırda teşekkür ederim inşallah 🫶

Günaydın kızlaaaar. Dün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk. 2. Doz 1 ay sonra olacak. Hafif baş ağrım oldu. Bugün kolum hafif ağrılı. Dün evden aç karnına çıkmıştım gözlerim karardı tansiyonum düştü. Çok sık olabiliyormuş bu haftalarda amaaan aç karnına çıkmayın dışarıya🥲 bu cuma da detaylı ultrason için randevumuz var inşallah sorunsuz atlatırız🙏🏻 Şimdiden hepinize iyi seneler diliyorum🥳🥳 yeni yılda beta kuşaklı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻🙏🏻

Günaydın kızlaaaar. Dün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk. 2. Doz 1 ay sonra olacak. Hafif baş ağrım oldu. Bugün kolum hafif ağrılı. Dün evden aç karnına çıkmıştım gözlerim karardı tansiyonum düştü. Çok sık olabiliyormuş bu haftalarda amaaan aç karnına çıkmayın dışarıya🥲 bu cuma da detaylı ultrason için randevumuz var inşallah sorunsuz atlatırız🙏🏻 Şimdiden hepinize iyi seneler diliyorum🥳🥳 yeni yılda beta kuşaklı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻🙏🏻
Bugün bende gideceğim tetanoz için sadece tek doz yapilacak günlerdir düşünüyorum yaptırsam mi diye aslında ilk kızımda iki doz olmuştum bı proplem yaşamadım ama korona sonrasi asılara bı korkum oluştu

Günaydın kızlar. Bu sabahtan Kıvanç bey ile 🩵 geçen akşam karnımın sertleştiğini yazmıştım doktorum bugün sabah çağırdı ne kadar pimpirikli olduğumu bildiği için. 🙈 Her şey yolunda çok şükür ama yalancı kasılmalar başlamış. Doktorum olabilir dedi devamlı olmadıkça sorun yok dedi. Bakalım umarım olmaz insan yine de geriliyor. Bol su iç dedi. Herkese iyi seneler diliyorum. Yeni yılda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.🎄🎉✨

Eklentiler

• 20241231_075727.jpg
    20241231_075727.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 78
Günaydın kızlar. Bu sabahtan Kıvanç bey ile 🩵 geçen akşam karnımın sertleştiğini yazmıştım doktorum bugün sabah çağırdı ne kadar pimpirikli olduğumu bildiği için. 🙈 Her şey yolunda çok şükür ama yalancı kasılmalar başlamış. Doktorum olabilir dedi devamlı olmadıkça sorun yok dedi. Bakalım umarım olmaz insan yine de geriliyor. Bol su iç dedi. Herkese iyi seneler diliyorum. Yeni yılda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.🎄🎉✨
Normal galiba doktorum banada normal olduğunu söyledi

Oyyy maşallah kuzucum baya belli olmaya başlamış karnın. ❤️ yolu yarıladık resmen hala inanamasam da 😂❤️

Maşallah size ❤️ çok tatlısınız

Back
X