Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Prilam drKızlar bulanti ilaci olarak ne kullanıyorsunuz?
Sarimsagi iki bol üstüne koy bir süre ara ara yap iyi geliyorKızlar günaydın, hepimize güzel, mutlu ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız bir yıl olsun
Kızlar bu sabah dudağımda uçukla uyandım, uçukla karşılayıp bir yöntem uygulayan var mı?
Yeniyıl bana yine kanamayla geldi bu hep böyle endişeyle mi devam edecek ya daha dün kontrolüm vardı, hiç bir kanama alanı ya da tehlike gözükmüyor dedi doktor. Progestanı da bırakmıştım 5 gündür filan kullanmıyordum. Bugün yine başladı kırmızıya dönmediği sürece korkacak bir şey yok demişti doktor, evet kahverengi ama insan kötü senaryoyu düşünmeden edemiyor
Ben de gece yarisi tam 8+0 da kahveye dönük bir kanama aktı su gibi birkac damla sonra kesildi şimdi peceteye silince acik kahve leke geliyor iki gün sonra kontrolum var cok modum düştü 5+1de de kanamam olup o da hemen kahverengiye dönmuştüYeniyıl bana yine kanamayla geldi bu hep böyle endişeyle mi devam edecek ya daha dün kontrolüm vardı, hiç bir kanama alanı ya da tehlike gözükmüyor dedi doktor. Progestanı da bırakmıştım 5 gündür filan kullanmıyordum. Bugün yine başladı kırmızıya dönmediği sürece korkacak bir şey yok demişti doktor, evet kahverengi ama insan kötü senaryoyu düşünmeden edemiyor
Çok iyi anlıyorum benim de aynı şekilde. 2 gün sabredin de her şeyin yolunda olduğunu duyup rahatlayın inşallah benim de 5. Haftada oldu aynısı, şimdi 6. Haftada yine aynı şey. Bu tedirginliği sürekli yaşamak çok zor gerçektenBen de gece yarisi tam 8+0 da kahveye dönük bir kanama aktı su gibi birkac damla sonra kesildi şimdi peceteye silince acik kahve leke geliyor iki gün sonra kontrolum var cok modum düştü 5+1de de kanamam olup o da hemen kahverengiye dönmuştü
doktor ilk lekelenme oldugunda ilac yada fitil yazmışmiydiBen de gece yarisi tam 8+0 da kahveye dönük bir kanama aktı su gibi birkac damla sonra kesildi şimdi peceteye silince acik kahve leke geliyor iki gün sonra kontrolum var cok modum düştü 5+1de de kanamam olup o da hemen kahverengiye dönmuştü
Büyüyordur kötü düşünme iyi düşün. Ben artık hep bu şekilde düşünüyorum. 3 haftadır kahverengi leke görüyorum hemde hergün.Yeniyıl bana yine kanamayla geldi bu hep böyle endişeyle mi devam edecek ya daha dün kontrolüm vardı, hiç bir kanama alanı ya da tehlike gözükmüyor dedi doktor. Progestanı da bırakmıştım 5 gündür filan kullanmıyordum. Bugün yine başladı kırmızıya dönmediği sürece korkacak bir şey yok demişti doktor, evet kahverengi ama insan kötü senaryoyu düşünmeden edemiyor
bende hergün leke görüyorum 6 haftaligimBüyüyordur kötü düşünme iyi düşün. Ben artık hep bu şekilde düşünüyorum. 3 haftadır kahverengi leke görüyorum hemde hergün.
Sanmiyorum gec olacagini. Ben ilk hamileligimde 12 haftadan sonra yaptirdim. Yasadigim ulkede 12 hafta oncesi yapmiyorlar. Cok erken yapilirsa saglikli olmayacagini soyledi doktorum.Peki 12-13.hftlar geç olmaz di mi. Onun da belli bi süresi var mı yani belli bi hfta aralığı
Sekerin mi var? Bana ikili uclu testler cok gereksiz geliyor. Olasiliktan baska bir sey degil..Kizlar benimde dusuklerim var ve yasimda 37 sayilir artık
Birsurude ilac kullandim seker vr
Oyuzden bende ikili vsvs onlarla bosuna ugrasmak istemiyorum. 12. Haftada
Nipt veya fetal dna yaptiracagim
Bunlari devlet hastanesi yapiyor mu bilen var mi ?
Bide bunda cocuk sagliklimi diye bakiliyor degilmi genetik gibi bisy bunlar ?
Bu fetal dna testleri ozel devlet karsilamiyor diye biliyorum.
Trizomilere bakiliyor down sendromu vs.
Ben kızıma hamileliğimde de burada bir sürü insanla konuştum hiç böyle şeyler yaşayan olmamıştı 4 sene önce. Bu grupta gerçekten neredeyse lekelenme yaşamayan olmadı çok enteresan ya nedir bu acabaBüyüyordur kötü düşünme iyi düşün. Ben artık hep bu şekilde düşünüyorum. 3 haftadır kahverengi leke görüyorum hemde hergün.
Evet maalesef sekerim var igne kullaniyorum.Sekerin mi var? Bana ikili uclu testler cok gereksiz geliyor. Olasiliktan baska bir sey degil..
Bu fetal dna testleri ozel devlet karsilamiyor diye biliyorum.
Trizomilere bakiliyor down sendromu vs.
Tamam doktora bir sorarim ona gore devlette yapilmiyor ise ozelde yaptiririm.
İkili filan onları yaptirmicam.
Teşekkür ederim
Yani bilemiyorum arkadaşım.Ben kızıma hamileliğimde de burada bir sürü insanla konuştum hiç böyle şeyler yaşayan olmamıştı 4 sene önce. Bu grupta gerçekten neredeyse lekelenme yaşamayan olmadı çok enteresan ya nedir bu acaba
Brnim ilk kanamam olduğunda kese etrafında kanama alanım vardı. Hala devam ediyordu leke fakat kanama alanı kalmadı demişti doktorum. Buna sebeb olan şeyin rahmimin küçük olması vajinal kanama dedi. Bende rahim darlığı ve küçüklüğü var. Bende buna yorgunum için başka birşey düşünmedim.
İlk kahverengi lekeyi görünce geçen yıl düşük yaptım. Onun başlangıcı gibi hissettiğim için çok kötü hem korktum hem böyle ağlama krizine girdim. Ama çok şükür. Öyle ce kaldı. Bazen çoğaldı bazen azaldı şimdide tam 3 hafta oldu hala leke görüyorum. Kahverengi turuncu arası hala devam .
Hcg değerim için gayet güzel. Tebrik ediyorum.Hanımlar merhaba
Pazar günü 103.64
Bugün sabah yaptırdım 370
Yani 2 gun geçti sabah yaptim testi değer çıkışı normal mi?
Yanıtlarsanız çok mutlu olurum
Gecmis olsunYeniyıl bana yine kanamayla geldi bu hep böyle endişeyle mi devam edecek ya daha dün kontrolüm vardı, hiç bir kanama alanı ya da tehlike gözükmüyor dedi doktor. Progestanı da bırakmıştım 5 gündür filan kullanmıyordum. Bugün yine başladı kırmızıya dönmediği sürece korkacak bir şey yok demişti doktor, evet kahverengi ama insan kötü senaryoyu düşünmeden edemiyor
Neredeyse lekelenme yasamayan yok sanirim progestana devam edin hatta en az 3 ay dolana kadar birakmayin bence
Ben ole yapcam hatta dra dicem 35-36. Haftaya kadr kullanilabliorms o sekilde devam etmek istiyorum bakalm ne dicek.