Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Gratis ha bire indirim yapıyor bende ha bire ordan alıyorum bezi bile ordan aldım

Yatıp dinlenmekten başka yapacak bir şey yok galiba
Canım bende öyleyim azıcık yorulmayıvereyim hemen karnım taş kesiliyor adet sancısı giriyor dinlenene kadar da geçmiyor. Bu saatten sonra artık kendimizi yormamamız lazım ben masada yemek yerken bile sancı giriyor oturamıyorum gidip uzanıyorum hemen. Çok aşağı da hissediyorsan acaba kanala mı girdi bebek kaçıncı haftadasın şu an? Yat dinlen inşallah geçer ya benim dinlenince geçiyor anca

Epidural için +8 bin demişti sanki doktor ayy beynim durmuş gibi dogum ucretini unuttum sizinde surekli unutkanlık var mı iki kere sordum doktora halbuki
Bende pazartesi gittiğimde soracağım epidural doğum ücreti üzerine mi artı olarak ekleniyor biz doğum ücretini sorduk 15 bin demişlerdi sanki ama ekstra biseyler falan çıkar diye düşünüyorum bende onu nasıl sorsbilirim hastaneye ekstra ücretler ne olur diyemi sorsam

Bu arada gratiste %60 indirim var bepanthol ü 70 tl ye aldım. Bebek temizleme pamuğu 29 tl sensodyne çocuk diş macunu 200 den 80 e düşmüş şampuanlar kremler herşey çok uygun
70 TL'ye göremedim canım mağazadaki internettemi acaba 99 TL varya bı omu acaba

Evet hiç olmadık yerlerde kasılıyor karnım. 35+6 olduk 12 itibariyle. Yemekten beri uzanıyorum bakalım yarına kalmaz inşallah canım

Biz yatış birimine sorduk kalem kalem sormak lazım herhalde biz daha önce doğum ücretini sormustuk tek fiyat vermişlerdi bu sefer ocak için konuşalım diye gittik ben ayrıntılı sordukca.soylediler ozel hastanelerde her sey ekstra sayiliyor

Amin canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah bebekleri rahat doğumlarımız olsun

Neleri sormam gerek canım epidural sorucam bı ekstra ücret nekadar olur olursa diye o gün fazla fazla biseyler çıkaracaklar kesin ne sorcami da bilmiyom

epidural ekstra ocağa kadar 7 buçuk dediler bana ama spinalde çok gerek yok dedi doktorum ağrı hissettikçe damar yolundan ağrı kesici iğne veriyorlarmış

Neleri sormam gerek canım epidural sorucam bı ekstra ücret nekadar olur olursa diye o gün fazla fazla biseyler çıkaracaklar kesin ne sorcami da bilmiyom
Normal ve sezaryen ücreti aynıymış bizde her ihtimale karsi onu sorabilirsin normal diye başlayıp sezaryene delonebiliyor bazen
Yatış kac gün diye sordum normalde 1 gece sezaryende 2 geceymis
Gün saat farketmeksizin doktorum tum doğumlara kendi geliyormuş onu sorabilirsin
Nakit-kredi kartında fark var mı
Ekstraya giren şeyler neler bu da hastanesine göre değişebiliyor
Bir de ben İnternette görmüştüm ozellerde doğumdan sonra 28 gün bebeğe yapılan her islem ücretsiz diye onu sorabilirsin ben de onumuzdeki hafta bunu da sorucam

Kızlar merhaba, doğuranlara hayırlı olsun bebişlerinizle güzel lohusalık diliyorum henüz dogurmayanlara da güzel, acısız, sağlıklı doğumlar diliyorum .

Ben şuan 31. Hafta içindeyim, bugün randevum vardı kasılmalar ayağımı falan kitliyodu diye magnezyum yazdılar ama doktor dedi ki maksimum 2-3 hafta kullan ve birak 2-3 hafta da 34. Haftalarda oluyorum. Az önce okuyordum magnezyum kullan istersen denmiş 37. Haftada olan birine. Bana niye doktor öyle dedi bilmiyorum size de böyle bir şey denmiş miydi

Banada 37 ye kadar kullancaz 37 olunca bırakıcaz dedi doktorum. Magneztum kasılmaları önlüyor doğumu geciktiriyor bir nevi ondan son haftalarda bıraktırıyorlar canım ama senin doktor neden 34 te bıraktırıyor bilmiyorum her doktorun yöntemi farklı demekki

Kızlar böyle sıkıştırılmış ıslak mendil var az su koyuyorsun ılık soğuk sıcak nasıl isterseniz büyüyor açıyorsun anlık kullanıyorsun. Benim çok hoşuma gitti hem saf su elinizin altında hemde öyle pamuktu oydu buydu uğraşmaya gerek olmuyor kutusuda çok şeker fikir olsun istedim.

Eklentiler

• IMG_0235.png
    155,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0234.png
    138,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0233.png
    163,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…