Gratis ha bire indirim yapıyor bende ha bire ordan alıyorum bezi bile ordan aldımAynen canım sudocrem çanta boy 48 tl ydi aldım çantaya atıcam sabit dursun bi yere gittiğimizde unuttum kaybettim olayı olmasın diye. Bepanthol pişik kremi evde vardı 70 tl ye görünce yedek alayım dedim. Bebek temizleme pamuğu ebebekte şuan 48.33 tl ye geliyor tanesi orda 29 tl gibi gibi. Gündemimbebek olduğu için bunlara yoğunlaştım ben ama tüm ürünlerde %60 varhee bide sleepy nin yeni çıkan pembesi varya temizlik mendili oda 69 tl ydi
Kızlar ya bugün biraz dışarı işlerim vardı arkadaşımla avm gittik hallettik sanırım çok ayakta kalmaktan yürümekten şuan bebiş aşağıdan fırlıcakmış gibi hissediyorum hareketleri çok aşağıda. Bide bazen kasılmalarım oluyo canımı yakıyo.napmak lazım uzandım dinleniyorum bayadır da karnım sertleşip kasılınca çok canım acıyo
Canım bende öyleyim azıcık yorulmayıvereyim hemen karnım taş kesiliyor adet sancısı giriyor dinlenene kadar da geçmiyor. Bu saatten sonra artık kendimizi yormamamız lazım ben masada yemek yerken bile sancı giriyor oturamıyorum gidip uzanıyorum hemen. Çok aşağı da hissediyorsan acaba kanala mı girdi bebekYatıp dinlenmekten başka yapacak bir şey yok galiba
Yok o değil ventolin koyuluyor ya hani ama ondan da almak istiyorum eveRica ederim. Tabiki olur. Odanın havası kaloriferden dolayı kuruyorsa nemlendirmiş olur.
Bende pazartesi gittiğimde soracağım epidural doğum ücreti üzerine mi artı olarak ekleniyorEpidural için +8 bin demişti sanki doktor ayy beynim durmuş gibi dogum ucretini unuttum sizinde surekli unutkanlık var mı iki kere sordum doktora halbuki
70 TL'ye göremedim canım mağazadaki internettemi acaba 99 TL varya bı omu acabaBu arada gratiste %60 indirim var bepanthol ü 70 tl ye aldım. Bebek temizleme pamuğu 29 tl sensodyne çocuk diş macunu 200 den 80 e düşmüş şampuanlar kremler herşey çok uygun
Ben göremedim bez mağazada görseydim onuda alırdımGratis ha bire indirim yapıyor bende ha bire ordan alıyorum bezi bile ordan aldım
Evet hiç olmadık yerlerde kasılıyor karnım. 35+6 olduk 12 itibariyle. Yemekten beri uzanıyorum bakalım yarına kalmaz inşallah canımCanım bende öyleyim azıcık yorulmayıvereyim hemen karnım taş kesiliyor adet sancısı giriyor dinlenene kadar da geçmiyor. Bu saatten sonra artık kendimizi yormamamız lazım ben masada yemek yerken bile sancı giriyor oturamıyorum gidip uzanıyorum hemen. Çok aşağı da hissediyorsan acaba kanala mı girdi bebekkaçıncı haftadasın şu an? Yat dinlen inşallah geçer ya benim dinlenince geçiyor anca
Mağazadan aldım ben kuzum ama online da da %60 yazıyordu70 TL'ye göremedim canım mağazadaki internettemi acaba 99 TL varya bı omu acaba
Biz yatış birimine sorduk kalem kalem sormak lazım herhalde biz daha önce doğum ücretini sormustuk tek fiyat vermişlerdi bu sefer ocak için konuşalım diye gittik ben ayrıntılı sordukca.soylediler ozel hastanelerde her sey ekstra sayiliyorBende pazartesi gittiğimde soracağım epidural doğum ücreti üzerine mi artı olarak ekleniyorbiz doğum ücretini sorduk 15 bin demişlerdi sanki ama ekstra biseyler falan çıkar diye düşünüyorum bende onu nasıl sorsbilirim hastaneye ekstra ücretler ne olur diyemi sorsam
Ben uygulamadan almıştım mağazada bişey kalmıyor yaBen göremedim bez mağazada görseydim onuda alırdım
Amin canım hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah bebekleri rahat doğumlarımız olsunAminenimki de son zamanlarda tekme atmıyor esneme , yer değiştirme hareketi gibi bir şeyler yapıyor
Benimki bi ara haftada 1 çağırıyordu son randevuyu 2 hafta sonraya verdi. Tam anlamadım neye göre çağırdığını
Yaaaa sağlıkla gelsinard arda doğuracağız , 6 Ocak benimki de
Neleri sormam gerek canım epidural sorucam bı ekstra ücret nekadar olur olursa diye o gün fazla fazla biseyler çıkaracaklar kesin ne sorcami da bilmiyomBiz yatış birimine sorduk kalem kalem sormak lazım herhalde biz daha önce doğum ücretini sormustuk tek fiyat vermişlerdi bu sefer ocak için konuşalım diye gittik ben ayrıntılı sordukca.soylediler ozel hastanelerde her sey ekstra sayiliyor
epidural ekstra ocağa kadar 7 buçuk dediler bana ama spinalde çok gerek yok dedi doktorum ağrı hissettikçe damar yolundan ağrı kesici iğne veriyorlarmışKızlar sizin dogum ücretleri yine iyiymis, benim hastanem de ocakta 35 yapacakmış mesai saatleri dışında olursa +7bin doktora verecekmişiz, bunlar nakit fiyatı kredi kartıyla öderseniz %10 da fark alıyorlarmış, epidurali sormayı unuttum.kesin o da ekstradirsuda dogum icin de +10bin dediler
Normal ve sezaryen ücreti aynıymış bizde her ihtimale karsi onu sorabilirsin normal diye başlayıp sezaryene delonebiliyor bazenNeleri sormam gerek canım epidural sorucam bı ekstra ücret nekadar olur olursa diye o gün fazla fazla biseyler çıkaracaklar kesin ne sorcami da bilmiyom
Spinal anestezi sezaryende kullanılıyor değil mi cok hakim değilim onaepidural ekstra ocağa kadar 7 buçuk dediler bana ama spinalde çok gerek yok dedi doktorum ağrı hissettikçe damar yolundan ağrı kesici iğne veriyorlarmış
Valla bilmeden şans eseri gittim kalabalıktı ama yağmalanmamıştı hatta insanlar neden çıldırmış gibi alışveriş yapıyo dedim kendi kendime sonradan öğrendim indirim olduğunuBen uygulamadan almıştım mağazada bişey kalmıyor ya
Banada 37 ye kadar kullancaz 37 olunca bırakıcaz dedi doktorum. Magneztum kasılmaları önlüyor doğumu geciktiriyor bir nevi ondan son haftalarda bıraktırıyorlar canım ama senin doktor neden 34 te bıraktırıyor bilmiyorum her doktorun yöntemi farklı demekkiKızlar merhaba, doğuranlara hayırlı olsun bebişlerinizle güzel lohusalık diliyorumhenüz dogurmayanlara da güzel, acısız, sağlıklı doğumlar diliyorum .
Ben şuan 31. Hafta içindeyim, bugün randevum vardı kasılmalar ayağımı falan kitliyodu diye magnezyum yazdılar ama doktor dedi ki maksimum 2-3 hafta kullan ve birak 2-3 hafta da 34. Haftalarda oluyorum. Az önce okuyordum magnezyum kullan istersen denmiş 37. Haftada olan birine. Bana niye doktor öyle dedi bilmiyorum size de böyle bir şey denmiş miydi