cidden çok heyecanlı yaaa tarih bilmek de zor hakikatenHadi bakalım sağlıkla gelsin debenim bugün 36+3. 14 ocakta alacak 38+2 olucam
Günaydın canımEvet bunuda düşünüyorum mantıken.. Okuldan 5 buçukta çıkıyor yanıma gelmesi 6 o saate kadar toparlanmış olurum kendime gelmiş olurum diye düşündüm. Olası aksi bi durumda kızımda panik yapmamış olur o gelene kadar sorunlar çözülmüş olur dedim ama bilemedim işte annelik çok duygusal düşündürüyor insana
Cnm ben adem Güneş in videolarini mumkun oldugunca izlemeye çalışıyorum ve ogretilerine cok güveniyorum. Oradan cikardigim sonuç şu ki buyuk cocugu bu surece ne kadar dahil edersek onunla olan bagimiz o kadar saglam kalmaya devam eder. Kardesine bakim konusunda vs sorumluluk almadan surece dahil olmali. Onu disarda biraktikca kiskanclik ikinci plana itilmis ve bunun sonucunda hircinlik duygulari uyanir. Bence hastaneye gelse guzel olur. Tum gun degil de en azindan bur iki saatligine gelme gitme imkani olursa guzel olur. Yasi da iyi yani. Butun bu olumsuzluklar sadece hastaneye gelmedi diye birden olusmaz tabi ama gelmesiyle guzel bir surece birlikte baslamis olursunuz. NaçizaneKızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur?
Ama tabiKızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur?
Biz hastaneye götürdük. Beni ameliyathaneye kızımla babası indirdi kapıda da çıkana kadar beklediler. Kardeşini de öyle güzel sahiplendiki sasirdikKızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur?
Ne güzel. Benim de kizim da iki buçuk yasinda ve cok heyecanli benim kardesim deyip duruyor. Kardes hareket ediyor mu diye soruyor. Kardesin nerede dedigimde kendi karnini gösteriyor amaBiz hastaneye götürdük. Beni ameliyathaneye kızımla babası indirdi kapıda da çıkana kadar beklediler. Kardeşini de öyle güzel sahiplendiki sasirdikdaha 2,5 yaşında tabi bazı kıskançlıklar olmuyor değil. Ama ben yanımızda olmasını istemiştim.
Canım benim ilk bebeğim ama bi abla olarak bence cevap verme hakkım var. Kardeşim doğalı 31 sene olmuş onu ilk gördüğüm anı çok iyi hatırlıyorum. Ve bence hayatımdaki en iyi anılarımdan. Annem sezaryen olmuştu, saat kaçta gittik, doğumda orda bekledik mi bilmiyorum ama babamla benim gittiğimizi ve kardeşimi gördüğümü hatırlıyorum. Sürecin dışında kalmak bence iz bırakır, hatırlamaz belki o günü ama hissi, duygusu kalıyor. Hem de kardeşini ilk görenlerden biri olması bence çok önemli. Henüz anne olmadım ama ablalığın kitabını yazabilirimKızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur?
Öyle olacakmış galiba doktora sordum en son. gece uyuyan bi çocuk olucak demek ki böyle çocuklar da mülayim oluyor genelde dediBu iyi bir şey seninle birlikte uyuyor demek ki ayrıca doğduktan sonra da rutini buna yakın olacak gece uyuyacak yani. bunu 3 yıl 2 saatten fazla üst üste uyumamış bir anne olarak yazıyorum.
Bence kızınız hangisini istiyorsaKızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur?
Öyle olacakmış galiba doktora sordum en son. gece uyuyan bi çocuk olucak demek ki böyle çocuklar da mülayim oluyor genelde dedi
Ben adem güneş izlemedim ama kızımı tanıyorum. asıl goturmezsem sürecin dışında kaldığını onu disladigimizi düşünür. çocuğumuzu tanımak yaşı genel karakteri önemli.Ama tabiasu320 nin soylediklerine de katılıyorum. Cocuk senin aciki halini görürse terstepki oluşabilir cocugu sorumlu tutabilir. O gun karar vermek lazim sanirim şu koşullarda. Bir de anormal bir durum varmış aman kkskanmasin diye gerildiginiz zaman cocuk bunu anlar o duygular uyanir yine. Sureci biraz daha normalize etmek lazim. Mesela yetiskinlerin kiskaniyor mu sorusu cok tehlikeli diyor adem hoca. Cocuk bisey yapmam lazim ama ne diye dusunmeye başlar. Veya annenin seni daha cok seviyorum kardesinden soylemleri cocugun anneye guvenini zedeler. Annem bugun beni daha cok seviyorsa sonra onu benden daha cok sevebilir veya kardesin bak sana hediye getirdi dendigi zaman garipser bu aciz bebek bana bisey getirmis olamaz burada garip bir durum var der. Pedagoji okulu videolarinda dinlemistim bunlari. Keske hangi bolum oldugunu hatirladam da linkini ekleyebilsem. Ama butun annelere siddetli tavsiyemdir adem Güneş videolarini izlemeleri
Ağlarsan olma amaEveeeet bende onu düşünüyorum. Hem iyi gelir hemde daha çok aklım onda kalır mı acaba diyorum. Ameliyathaneye girerken ağlıycağım kesin kızım o şekilde görürse beni o daha çok ağlar falan arap saçına döndü beynimin içi
2 saat doğum sancısı çektim ilk gebeliğim olsa kesin giderdim çok kötüydü ya ama düzenli değildi hiç gecmeden devam etti bu seferde tansiyon çıktı doktor yüksek devam ederse doğuma alırız dedi takipteyimAyyyy bari bi 3 saat daha beklesin gelmesin şimdiyalancı sancıdır umarım
Ben gece olmazsa götüreceğim çok hevesli sonra sürekli ben yoktum diyecek zaten eşim cıkarır kendimi kötü hissettigim bir an olursa sizin kız bide daha heveslidirKızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur?
Benimki gece gündüz uyumıcak demek kiÖyle olacakmış galiba doktora sordum en son. gece uyuyan bi çocuk olucak demek ki böyle çocuklar da mülayim oluyor genelde dedi
Ay şaka gibiKızlar dün kv ile görüntülü konuştuk. Ömer Faruk ne yapıyor diyorAras Tuna koyacağız ismi biliyor ama ısrarla Ömer diyor. Ömer benim babamın ismi kötülüğünden demiyor ama istemediğimi o kadar çok söylemiş olmama rağmen hala ısrar ediyor. Büyüklerin adını koymak iyi olur diyor. Bence aksine büyüğün adını koymak onun hayatına çekilmek gibi bir şey. Benim 2 adım var biri babannemin adı ki çağına göre çok modern. Yine de babannemin adı olmasını istemezdim. Yavrum doğsun da hastaneden çıkınca hemen nüfusa gidip kimliği kendim çıkarttıracam
merhaba bunu bana bizzat annem yaptı çınar ne yapıyor diye soruyor ısrarla çınar değil Kaan Uras diyorum hayır çınar diyor büyüklerin filan ismi de değil o öyle istiyormuş. kizdim tabi daha soylemedi bakalım. Bu arada hastanede direk kimlik başvurusunda bulunabiliyorsun nufusa gerek yokKızlar dün kv ile görüntülü konuştuk. Ömer Faruk ne yapıyor diyorAras Tuna koyacağız ismi biliyor ama ısrarla Ömer diyor. Ömer benim babamın ismi kötülüğünden demiyor ama istemediğimi o kadar çok söylemiş olmama rağmen hala ısrar ediyor. Büyüklerin adını koymak iyi olur diyor. Bence aksine büyüğün adını koymak onun hayatına çekilmek gibi bir şey. Benim 2 adım var biri babannemin adı ki çağına göre çok modern. Yine de babannemin adı olmasını istemezdim. Yavrum doğsun da hastaneden çıkınca hemen nüfusa gidip kimliği kendim çıkarttıracam
Bizde de aynıydı durum kendi karnında imiş kardeşi öyle diyordu ben hamileykenNe güzel. Benim de kizim da iki buçuk yasinda ve cok heyecanli benim kardesim deyip duruyor. Kardes hareket ediyor mu diye soruyor. Kardesin nerede dedigimde kendi karnini gösteriyor ama. Ben de diyorum cocugum cok heyecanli sureci doğru yonetebilirsem kiskanclik falan olmaz heralde ama henuz yasamadigim icin de korku sarmiyor degil. Senin mesajini okuyunca icim isindi rahatladim. İnşallah biz de boyle uyumlu gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?