Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
İlişki oldu mu dedi hayır dedim. Hafif lekelenme var dedi diğer belirtiler olmayınca önemsemedi çok diğer iki doğumum özeldeydi bugun ki gittiğim dr da diğer sezeryanlarımı yapan dr mdu 31 aralıkta devletteki sezeryan günüm ne yazık ki ben seçmedim bu sefer devlette olacak doğumum çünkü çok uçuk fiyat söylediler.
Bende ocak istedim ama ne yazık ki 31 aralığa gün verdiler diğer çocuklarımın doğum gününlerini ben seçmiştim, bu bebişte sansına artık 😄
Hakkında hayırlı tarih buymuş demekki bebişin, sağlıkla gelsin de gerisi mühim değil. Ben mesela nikah tarihimizi 25 aralık seçmiştik hemde kendi isteğimizle 😄 halbuki yılbaşından sonraya da çok rahat seçiliyordu

Önemi yok canım ya yeter ki sağlıkla gelsin 🥰 çok az kalmış inşallah kolayca sağlıkla al kucağına bebeğini 🥰🌹
Bize de 22 bin dediler ama ocaktan sonra değişecek fiyat veremeyiz dediler bakalım sürpriz olacak 😅😅

Sagol cnm inş hepimiz Saglıkla alırız bebişlerimizi 🙏
Bizim ki deprem bölgesi ve 30 bin dediler memur olduğum için sözleşmeyle 26'a indirdiler böyle küçük bir şehir için çok çok ucuk bir fiyat ve yeni yılda da 40 bin olacak
Benim kıytırık hastane de 27 bin dedi yani pess, doğru düzgün dr u yok çektikleri fiyata bak. Oda benim dr umdan kaynaklanıyor aslında şehrin en iyisi ve tabi bu fiyat böyle kalmayacak yılbaşından sonra zamlanacak ne kadar olur bilmiyorum ama şeytan diyor git devlette ol diyor ya 🤦🏻‍♀️

Kızlar sizin dogum ücretleri yine iyiymis, benim hastanem de ocakta 35 yapacakmış mesai saatleri dışında olursa +7bin doktora verecekmişiz, bunlar nakit fiyatı kredi kartıyla öderseniz %10 da fark alıyorlarmış, epidurali sormayı unuttum.kesin o da ekstradir 🙈 suda dogum icin de +10bin dediler

Kızlar sizin dogum ücretleri yine iyiymis, benim hastanem de ocakta 35 yapacakmış mesai saatleri dışında olursa +7bin doktora verecekmişiz, bunlar nakit fiyatı kredi kartıyla öderseniz %10 da fark alıyorlarmış, epidurali sormayı unuttum.kesin o da ekstradir 🙈 suda dogum icin de +10bin dediler
Epidural için +8 bin demişti sanki doktor ayy beynim durmuş gibi dogum ucretini unuttum sizinde surekli unutkanlık var mı iki kere sordum doktora halbuki

Epidural için +8 bin demişti sanki doktor ayy beynim durmuş gibi dogum ucretini unuttum sizinde surekli unutkanlık var mı iki kere sordum doktora halbuki
Olmaz mi alzheimer gibiyim şu sıralar 🫠 gecen hafta kan tahlilimde b12 dusuk cikti eşim de doktora her şeyi unutuyor dedi, b12 ilacım da yeni bitmişti doktor dedi ki bu ilac kullanmış Halin mi😅 bu sefer igne yazıyorum sana dedi bilin bakalım ne oldu ben igne olmayı unuttum 🤣 siz yazınca hatirladim

Benim kıytırık hastane de 27 bin dedi yani pess, doğru düzgün dr u yok çektikleri fiyata bak. Oda benim dr umdan kaynaklanıyor aslında şehrin en iyisi ve tabi bu fiyat böyle kalmayacak yılbaşından sonra zamlanacak ne kadar olur bilmiyorum ama şeytan diyor git devlette ol diyor ya 🤦🏻‍♀️
İnan çok fazla fiyatlar, benim çogu arkadaşım var 2. Dogumlarını devlette yaptılar ve hep olumlu dönüşler aldığım için devlete karar kıldım eger 2. Doğumunsa ve olumlu seyler duyduysan sende yapabilirsin. Devlette o kadar kötü değil

Yazıyorlarmış verdim siparişi 😂 bende kurdeleyi kahverengi yaptırdım. Mehmet Efe doğdu Alparslan abi oldu yazdırdım 🫣🤣 çünkü oğluma yaptırmamıştım ikisi de faydalansın hahaha
Ay çok iyi yapmışsın valla 🥰 sevindim güzel günlerde kullan inş canım ❣️

Kızlar 3-4 saat girmedim kaç sayfa konuştunuz yaaa 😂😂😂
Arkadaşım geldi o gitti sonra ağda işini hallettim çok şükür. Normalde haftaya yapacaktım ama 1 hafta tatildeymiş benim ağdacı o yüzden bugün yaptırdım ☺️
Bende bazen okurken çok zorlanıyorum 😂
Oh hadi bakalım maşallah darısı başıma bende bi yapsam şu ağdamı rahatlasam
Mrb kızlar bu bugun bende doğuracaktım neredeyse 😄 nasıl dusa girdim, nasıl eşyalarımızı arabaya yerleştirdik bilmiyorum 😄bugun tuvalete gittiğimde peçeteye hafıf kan geldi. Hemen dr gittik nst de sancı cıkmadı. Dr alttan açılmayı kontrol etti açılmam yoktu. Rahim ağzı uzunluğu iyiydi, sezeryan yerinde sıkıntı yoktu. Ama Dr m sezeryan gününden önce sancı 5 dk bir olursa o zaman hemen gel dedi Ama sanki baskı hissediyorum. planlı sezeryanımız salı günü bakalım o güne kalacak mıyız
Bu arada akıntı çok dedi enfeksiyondan olabilir deyip biteral vajinal tablet verdi daha önce hiç kullanmadım. Umarım bir gün çok yan etkisi yoktur.
Ayyyy allah korusun dicem de artık zamanıda gelmiş 😂 hayırlısı ne zamansa nasılsa o zaman olsun inşallah canım benim 🙏❣️

İnan çok fazla fiyatlar, benim çogu arkadaşım var 2. Dogumlarını devlette yaptılar ve hep olumlu dönüşler aldığım için devlete karar kıldım eger 2. Doğumunsa ve olumlu seyler duyduysan sende yapabilirsin. Devlette o kadar kötü değil
Kötülüğünden değil aslında şimdi biz ailelerimizden ayrı şehirdeyiz. Annem yanımda ama 16 aylık oğlum var eşime bırakamam annem baksa devlet erkek refakatçi kabul etmiyor kendimden çok oğlumu düşünüyorum vallahi, özelde olsa en azından dönüşümlü gidip gelecekler ve oda bize özel olacağı için oğlumda gelebilecek ama onu devlet hastanesine sokamam 🥲
Ay çok iyi yapmışsın valla 🥰 sevindim güzel günlerde kullan inş canım ❣️
Sağol canım 🌸🥰😍

Kızlar ya bugün biraz dışarı işlerim vardı arkadaşımla avm gittik hallettik sanırım çok ayakta kalmaktan yürümekten şuan bebiş aşağıdan fırlıcakmış gibi hissediyorum hareketleri çok aşağıda. Bide bazen kasılmalarım oluyo canımı yakıyo. 🥺 napmak lazım uzandım dinleniyorum bayadır da karnım sertleşip kasılınca çok canım acıyo

Bu arada gratiste %60 indirim var bepanthol ü 70 tl ye aldım. Bebek temizleme pamuğu 29 tl sensodyne çocuk diş macunu 200 den 80 e düşmüş şampuanlar kremler herşey çok uygun

Kızlar ya bugün biraz dışarı işlerim vardı arkadaşımla avm gittik hallettik sanırım çok ayakta kalmaktan yürümekten şuan bebiş aşağıdan fırlıcakmış gibi hissediyorum hareketleri çok aşağıda. Bide bazen kasılmalarım oluyo canımı yakıyo. 🥺 napmak lazım uzandım dinleniyorum bayadır da karnım sertleşip kasılınca çok canım acıyo
Yatıp dinlenmekten başka yapacak bir şey yok galiba 🤷🏼‍♀️

İyiymiş fiyatlar 🤩
Aynen canım sudocrem çanta boy 48 tl ydi aldım çantaya atıcam sabit dursun bi yere gittiğimizde unuttum kaybettim olayı olmasın diye. Bepanthol pişik kremi evde vardı 70 tl ye görünce yedek alayım dedim. Bebek temizleme pamuğu ebebekte şuan 48.33 tl ye geliyor tanesi orda 29 tl gibi gibi. Gündemimbebek olduğu için bunlara yoğunlaştım ben ama tüm ürünlerde %60 var 🥰 hee bide sleepy nin yeni çıkan pembesi varya temizlik mendili oda 69 tl ydi 😂

X