Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kızlar merhaba, doğuranlara hayırlı olsun bebişlerinizle güzel lohusalık diliyorum 🥹❤️❤️ henüz dogurmayanlara da güzel, acısız, sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰🥰.

Ben şuan 31. Hafta içindeyim, bugün randevum vardı kasılmalar ayağımı falan kitliyodu diye magnezyum yazdılar ama doktor dedi ki maksimum 2-3 hafta kullan ve birak 2-3 hafta da 34. Haftalarda oluyorum. Az önce okuyordum magnezyum kullan istersen denmiş 37. Haftada olan birine. Bana niye doktor öyle dedi bilmiyorum size de böyle bir şey denmiş miydi 🥲😄
Magnezyumu çoğumuz 20li haftalardan itibaren kullanmisizdir kasilmalari.kramplari önleme etkisi var. 35.haftada biraktirdi bana doktorum

Banada 37 ye kadar kullancaz 37 olunca bırakıcaz dedi doktorum. Magneztum kasılmaları önlüyor doğumu geciktiriyor bir nevi ondan son haftalarda bıraktırıyorlar canım ama senin doktor neden 34 te bıraktırıyor bilmiyorum her doktorun yöntemi farklı demekki
Magnezyumu çoğumuz 20li haftalardan itibaren kullanmisizdir kasilmalari.kramplari önleme etkisi var. 35.haftada biraktirdi bana doktorum
Ortalama olarak bu haftalarda biraktiriyorlar sanırım anladım kendimi boşuna germiyim o zaman 34-35 gibi doguracak miyim diye bi strese girmiştim 😂 teşekkür ederim 🥰

Bende pazartesi gittiğimde soracağım epidural doğum ücreti üzerine mi artı olarak ekleniyor 🙄 biz doğum ücretini sorduk 15 bin demişlerdi sanki ama ekstra biseyler falan çıkar diye düşünüyorum bende onu nasıl sorsbilirim hastaneye ekstra ücretler ne olur diyemi sorsam
Ben hastaneye sormadım doktorun klinigine gidiyorum ona sordum ama fiyatta iyiymis canım senin sezaryen ucretide farklıydı

Normal ve sezaryen ücreti aynıymış bizde her ihtimale karsi onu sorabilirsin normal diye başlayıp sezaryene delonebiliyor bazen
Yatış kac gün diye sordum normalde 1 gece sezaryende 2 geceymis
Gün saat farketmeksizin doktorum tum doğumlara kendi geliyormuş onu sorabilirsin
Nakit-kredi kartında fark var mı
Ekstraya giren şeyler neler bu da hastanesine göre değişebiliyor
Bir de ben İnternette görmüştüm ozellerde doğumdan sonra 28 gün bebeğe yapılan her islem ücretsiz diye onu sorabilirsin ben de onumuzdeki hafta bunu da sorucam
Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldu valla soracağım hepsini

Kızlar merhaba, doğuranlara hayırlı olsun bebişlerinizle güzel lohusalık diliyorum 🥹❤️❤️ henüz dogurmayanlara da güzel, acısız, sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰🥰.

Ben şuan 31. Hafta içindeyim, bugün randevum vardı kasılmalar ayağımı falan kitliyodu diye magnezyum yazdılar ama doktor dedi ki maksimum 2-3 hafta kullan ve birak 2-3 hafta da 34. Haftalarda oluyorum. Az önce okuyordum magnezyum kullan istersen denmiş 37. Haftada olan birine. Bana niye doktor öyle dedi bilmiyorum size de böyle bir şey denmiş miydi 🥲😄
Canım ben olabilirim en başından beri kullanıyorum 37 ye yeni girdik ama bi önceki kontrolde doktor aynı vitaminlere devam edebilirsin dedi yarın kontrolüm var tekrar bi sorayım bakalım bi de sezeryan tarihi planlamıştık belkide onun için bırakmaya gerek yoktur

Kızlar ben yarın 38 oluyorum magnezyumu bırakmadım 🤣 ben de diyorum bendeki bu enerji nerden geliyor. Geçen çarşamba sordum devam et magnezyuma dedi. 6 7 tane kaldı, onları da içerim ben. Zaten ayın 4ünden sonra doğum yapmak istiyorum, biraz geciktirebilir. Bugün de banyoyu temizledim, tüm evi süpürdüm, 3-4 makina çamaşır yıkadım kuruyanları yerleştirdim. Tunişin odasının camlarını bi daha sildim, kalorifer peteğinin aralarını arkasını temizledim. Benim doğum enerjim mi geldi yoksa bu çocuk beni titiz mi yaptı bilmiyorum.

Kötülüğünden değil aslında şimdi biz ailelerimizden ayrı şehirdeyiz. Annem yanımda ama 16 aylık oğlum var eşime bırakamam annem baksa devlet erkek refakatçi kabul etmiyor kendimden çok oğlumu düşünüyorum vallahi, özelde olsa en azından dönüşümlü gidip gelecekler ve oda bize özel olacağı için oğlumda gelebilecek ama onu devlet hastanesine sokamam 🥲

Sağol canım 🌸🥰😍
Devlet çok güzeldi valla.sehir hastanesi yani.odalar şimdi tek kişilik.kuzenim bizden 2ay önce doğum yaptı.ablasi geldi kendi çocuğuyla kaldı refakatçi olarak.serbestti ozaman.simdi yasaklanmış.tek kötü yanı oğlumu almamaları.bende eşim ve kizkardesim kaldı kimse bsy demedi.

Kızlar ben yarın 38 oluyorum magnezyumu bırakmadım 🤣 ben de diyorum bendeki bu enerji nerden geliyor. Geçen çarşamba sordum devam et magnezyuma dedi. 6 7 tane kaldı, onları da içerim ben. Zaten ayın 4ünden sonra doğum yapmak istiyorum, biraz geciktirebilir. Bugün de banyoyu temizledim, tüm evi süpürdüm, 3-4 makina çamaşır yıkadım kuruyanları yerleştirdim. Tunişin odasının camlarını bi daha sildim, kalorifer peteğinin aralarını arkasını temizledim. Benim doğum enerjim mi geldi yoksa bu çocuk beni titiz mi yaptı bilmiyorum.
Maşallah okurken ben yoruldum walla bnde magnezyumu bırakmadım ama hiç o enerji yok arada bi geliyor ewin günlük işlerine kadar anca o da😂

Kafayı yicem kızlar ya 😞 sürekli WC gidiyorum büyük tuvaletim var gibi ama bir şey de yapamıyorum. Niye böyle anlamadım. Doğurıcam mı acaba :KK43:
Acile de gidemem ne dicem ki gitsem . Zaten alttan bakarlar açıklık var mı vs diye ondan da korkuyorum. Kasıklarımda ağrı da var :KK43:

Kafayı yicem kızlar ya 😞 sürekli WC gidiyorum büyük tuvaletim var gibi ama bir şey de yapamıyorum. Niye böyle anlamadım. Doğurıcam mı acaba :KK43:
Acile de gidemem ne dicem ki gitsem . Zaten alttan bakarlar açıklık var mı vs diye ondan da korkuyorum. Kasıklarımda ağrı da var :KK43:
Sancı kasılma falan var mı canım aslında doğumun son aşamalarında gelen bir his o bebek mi baskı yapıyor ki

Sancı kasılma falan var mı canım aslında doğumun son aşamalarında gelen bir his o bebek mi baskı yapıyor ki
Canım ben anlayamıyorum ki kasılma nasıl oluyor . 😞Regl sancısı gibi ağrı oluyor altlarda . Bir de akşam karnım taş gibiydi şimdi biraz rahatladı.

Ay maşallah ne güzel. Bende temizlemeden yatmıyorum artık gece falan doğurursam korkusu 🤭

Canım ben anlayamıyorum ki kasılma nasıl oluyor . 😞Regl sancısı gibi ağrı oluyor altlarda . Bir de akşam karnım taş gibiydi şimdi biraz rahatladı.
Belinden geliyor sancı genelde canım karnın bir tarafı toplanıyor, peki tuvalete çıkabiliyor musun doktorun yarın yok mu en azından doktorun yapar çatı muayenesini

aynı durumdayım canım benimde sanki altıma kaçırıyomuşum gibi bişey oluyo sürekli wc kalkıp bakıyorum bişey yok ama yattığım yerde karnım ara ara sertleşiyoda🤦🏼‍♀️ dün gecede aynıydı sabaha karşı uyumuşum yarın sabah kontrolüm var ona güveniyorum bnde🥺

Yok doğumda gelen o baskı hissi öyle bişey değil kuzum korkma. Belki doğumun yaklaştığının habercisi olabilir ama doğum öncesi son aşama karşı konulamaz ıkınma hissi oluyo. Sancı, belden kasıklara vuran bi ağrı olursa o zaman endişelenebilirsin.

Belinden geliyor sancı genelde canım karnın bir tarafı toplanıyor, peki tuvalete çıkabiliyor musun doktorun yarın yok mu en azından doktorun yapar çatı muayenesini
Tuvalete gidiyorum bir şey varmış gibi his var ama gelen bir şey yok :KK43:
Doktorum haftasonu yok canım ancak acile gidebilirim.

Kasılma olabilir cnm. Bende nst de sancı çıktığında 5dk ya bı kasılma oluyordu.icimde iç organlarimi sanki sıkıp sıkıp bırakıyor gibiydiler.

Tuvalete gidiyorum bir şey varmış gibi his var ama gelen bir şey yok :KK43:
Doktorum haftasonu yok canım ancak acile gidebilirim.
Simdi uygulamadan gördüm yazıyı canım bende vajinada oluyor makatta da olabilirmis bak

Eklentiler

• IMG_9969.jpeg
    IMG_9969.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 35
X