Ben oğlanın burun yıkama kitlerinden kullanıyorum çok iyi oluyor açıyorSadece suyla sorun olacağını sanmıyorum. Hatta serum fizyolojik de koyulabilir içine. Doktor onla burnunu sık sık temizle demişti. Ama benim açmadı burnumu.
Kolaylıkla sağlıcakla kavuş bebeğine inşaAllah.Kızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle canımKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Canıımm sağlıkla al kucağına dualarım sizinleKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Banada aynısını dedi doktor valla devam ediyorum bende her şeyeCanım ben olabilirim en başından beri kullanıyorum 37 ye yeni girdik ama bi önceki kontrolde doktor aynı vitaminlere devam edebilirsin dedi yarın kontrolüm var tekrar bi sorayım bakalım bi de sezeryan tarihi planlamıştık belkide onun için bırakmaya gerek yoktur
Ay bende kullanıyorum magnezyum ama bu enerji yok bende vallaKızlar ben yarın 38 oluyorum magnezyumu bırakmadımben de diyorum bendeki bu enerji nerden geliyor. Geçen çarşamba sordum devam et magnezyuma dedi. 6 7 tane kaldı, onları da içerim ben. Zaten ayın 4ünden sonra doğum yapmak istiyorum, biraz geciktirebilir. Bugün de banyoyu temizledim, tüm evi süpürdüm, 3-4 makina çamaşır yıkadım kuruyanları yerleştirdim. Tunişin odasının camlarını bi daha sildim, kalorifer peteğinin aralarını arkasını temizledim. Benim doğum enerjim mi geldi yoksa bu çocuk beni titiz mi yaptı bilmiyorum.
Canım benim dualarımız seninle , sağlıkla ve kolaylıkla kucağına al bebeğiniKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Canım dualarımız seninleGünaydın kızlar, dün bebeğin hareketleri azaldı diye geldim hastaneye hareketlerinde sıkıntı çıkmadı ama düzenli yüksek sancım çıktı, gece 1 e kadar sancılar kontol edildi, devam edince serklaj dikişimi aldılar.
Geceden beri ara ara nst de sancılarım yüksek çıkıyor, bir tek az önceki nst de çıkmadı sakinledi.
Doktorum gözetim altında tutuyor, 37+3 üz, normal doğumu bekliyoruz bakalım, bebe kendi gelmezse müdahale etmeyecek doktor, suyu iyi henüz açılma yok.
Dıualarınızı beklerim
Öyle mi, teşekkür ederimBen oğlanın burun yıkama kitlerinden kullanıyorum çok iyi oluyor açıyor
Hadi güzel haberler ver inşallah sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Bazi hastaneler ocagin ilk bir kac haftasina eski hastalarina eski fiyattan yardimci oluyormus. Biz de bizim hastaneyle gorusecegiz dogum icin zamsiz olsun diye. Hemen bir muayeneye girip sonra da eski hasta olarak tolerans talep edebilirsinizBiz yatış birimine sorduk kalem kalem sormak lazım herhalde biz daha önce doğum ücretini sormustuk tek fiyat vermişlerdi bu sefer ocak için konuşalım diye gittik ben ayrıntılı sordukca.soylediler ozel hastanelerde her sey ekstra sayiliyor
Yenidogan yogun bakiki var mi yok diye sorabilirsin. Gecen nette yogun bakim hizmeti ücretsiz olmak zorunda diyordu onu sorabilirsin. Fotoğraf cekimi var mi oda susluyorlar mi bunlardan vazgecersem fiyat indirimi olur mu odalar kaç kişilik suda dogum imkani var mi anestezi doktoru yirmi dört saat bulunuyor mu. Dikiş vs icin. Devlette bulunuyor ama hizmet verip vermeyecegi o gunku kosullara bagli demişlerdi banaNormal ve sezaryen ücreti aynıymış bizde her ihtimale karsi onu sorabilirsin normal diye başlayıp sezaryene delonebiliyor bazen
Yatış kac gün diye sordum normalde 1 gece sezaryende 2 geceymis
Gün saat farketmeksizin doktorum tum doğumlara kendi geliyormuş onu sorabilirsin
Nakit-kredi kartında fark var mı
Ekstraya giren şeyler neler bu da hastanesine göre değişebiliyor
Bir de ben İnternette görmüştüm ozellerde doğumdan sonra 28 gün bebeğe yapılan her islem ücretsiz diye onu sorabilirsin ben de onumuzdeki hafta bunu da sorucam
Naptınız canım bizi haberdar etKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Her şey çok güzel olsun senin ve bebeğin adınaGünaydın kızlar, dün bebeğin hareketleri azaldı diye geldim hastaneye hareketlerinde sıkıntı çıkmadı ama düzenli yüksek sancım çıktı, gece 1 e kadar sancılar kontol edildi, devam edince serklaj dikişimi aldılar.
Geceden beri ara ara nst de sancılarım yüksek çıkıyor, bir tek az önceki nst de çıkmadı sakinledi.
Doktorum gözetim altında tutuyor, 37+3 üz, normal doğumu bekliyoruz bakalım, bebe kendi gelmezse müdahale etmeyecek doktor, suyu iyi henüz açılma yok.
Dıualarınızı beklerim
Yarın akşama tiyatroya bilet aldım eşim orda doğurursan tutturdudoğurmam.heralda ya bide komedi inşaallah gülerken doğurmam. Haberlerde izlersiniz beni doğrursam
masALLAH size sağlıkla kavuşun insALLAH ❤hemde ne panik üstelik ben bu duygulara yabancı değilim bu 4. doğum olacak ama baya modum düştü, korktum kanı görünce bu arada nişandı cnm çünkü başka açıklaması yok
36+3üm benim kiz kuduruk cevriyeKızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Acaba bi acile gitsem mi ya
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavusun insALLAH ❤Kızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
İlk gebeliğimde daha doğuma 1 ay varken Oppenheimer filmine gitmiştik eşimle film de 3 saat, öldüm öldüm dirildim zor dayandımEki Görüntüle 3527842
Bu arada Dogurmadan izledim geldimama artık sabit o kadar uzun oturamadigimi fark ettim. İşte de son 10 günüm sonra bekleyelim Masal kuşumu
Aa nişanda gelmişti değil mi, hayırlı sağlıklı bir doğum olsun inşallahKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin