Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Sadece suyla sorun olacağını sanmıyorum. Hatta serum fizyolojik de koyulabilir içine. Doktor onla burnunu sık sık temizle demişti. Ama benim açmadı burnumu.
Ben oğlanın burun yıkama kitlerinden kullanıyorum çok iyi oluyor açıyor

Günaydın kızlar, dün bebeğin hareketleri azaldı diye geldim hastaneye hareketlerinde sıkıntı çıkmadı ama düzenli yüksek sancım çıktı, gece 1 e kadar sancılar kontol edildi, devam edince serklaj dikişimi aldılar.
Geceden beri ara ara nst de sancılarım yüksek çıkıyor, bir tek az önceki nst de çıkmadı sakinledi.
Doktorum gözetim altında tutuyor, 37+3 üz, normal doğumu bekliyoruz bakalım, bebe kendi gelmezse müdahale etmeyecek doktor, suyu iyi henüz açılma yok.
Dıualarınızı beklerim

Banada aynısını dedi doktor valla devam ediyorum bende her şeye
Ay bende kullanıyorum magnezyum ama bu enerji yok bende valla sendeki enerji doğum enerjisi mi acep
Kızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Canım benim dualarımız seninle , sağlıkla ve kolaylıkla kucağına al bebeğini
Canım dualarımız seninle kasılmaların azaldı mı peki ? Ay bana serklaj alınınca hemen bebek doğacakmış gibi geliyor ama bak açılman yokmuş ne güzel. Gerçi bu haftalar da doğabilir artık

Bazi hastaneler ocagin ilk bir kac haftasina eski hastalarina eski fiyattan yardimci oluyormus. Biz de bizim hastaneyle gorusecegiz dogum icin zamsiz olsun diye. Hemen bir muayeneye girip sonra da eski hasta olarak tolerans talep edebilirsiniz

Yenidogan yogun bakiki var mi yok diye sorabilirsin. Gecen nette yogun bakim hizmeti ücretsiz olmak zorunda diyordu onu sorabilirsin. Fotoğraf cekimi var mi oda susluyorlar mi bunlardan vazgecersem fiyat indirimi olur mu odalar kaç kişilik suda dogum imkani var mi anestezi doktoru yirmi dört saat bulunuyor mu. Dikiş vs icin. Devlette bulunuyor ama hizmet verip vermeyecegi o gunku kosullara bagli demişlerdi bana

Her şey çok güzel olsun senin ve bebeğin adına

Yarın akşama tiyatroya bilet aldım eşim orda doğurursan tutturdu doğurmam.heralda ya bide komedi inşaallah gülerken doğurmam. Haberlerde izlersiniz beni doğrursam

Bu arada Dogurmadan izledim geldim ama artık sabit o kadar uzun oturamadigimi fark ettim. İşte de son 10 günüm sonra bekleyelim Masal kuşumu

36+3üm benim kiz kuduruk cevriye

Eki Görüntüle 3527842
Bu arada Dogurmadan izledim geldim ama artık sabit o kadar uzun oturamadigimi fark ettim. İşte de son 10 günüm sonra bekleyelim Masal kuşumu
İlk gebeliğimde daha doğuma 1 ay varken Oppenheimer filmine gitmiştik eşimle film de 3 saat, öldüm öldüm dirildim zor dayandım eşimin başının etini yediğim için sesimi de çıkaramadım ama çok kötüydü o kadar uzun süre oturamıyordum şimdi hiiçç teklif bile etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…