Rica ederim bol bol sütümüz olsun inşallahEkran görüntüsü aldım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim bol bol sütümüz olsun inşallahEkran görüntüsü aldım teşekkür ederim
Bence bez az gelebilir. İlk doğduklarında sık kaka yapiyorlar. Ben 16 tane koydum yanıma.Kızlar ben hastahane çantasına bebek için iki takım biri isimli 10 parça olandan birde yedek olacak şekilde koydum. İçinde çorap şapka bir kalın battaniye bir kundak yapsınlar diye ince birşey, 6 tane bebek bezi 2-5 kg arası olandan ıslak mendil yeterli mi sizce emzik pişik kremi biberon bunlara gerek yok diye düşünüyorum .
Kendime iki takım, çorap, depend nemlendirici .
Mutlaka koymam gereken bişey var mı canlarım
Eğer yakininizda kolay satinalabileceginiz bir yerde varsa hiç almanıza ve hastane çantanıza koymaniza gerek yok. Ben ilk bebeğimde ne sağım makinesi ne gümüş kapak almıştım. Sonradan ihtiyaç olunca birini gönderip aldırmıştım. Zaten hastanede sağım makinesi veriyorlar eğer gerekirse. (Özelde doğum yapmıştım sarılıktan yatarken bana vermişlerdi)Gümüş kapak ve sağım makinesi almadım lazım olursa alayım almalı mıyım sizce
Sezeryanda çatı muayenesine gerek olmuyor canım biz bugun konuştuk 38+5 den sonra alırz dedi doktorKızlar ilk doğum sezeryan olacak çatı muayenesi yapıyorlar mı sezeryanda ve kaçıncı haftada alırlar bebeği
Youtube da izlediğim bi video da 36.haftadan itibaren günde 5 tane diyordu ve en az 3 lt su, bunu sütün çabucak gelmesi için demiştiKızlar hurma yemeye ne zaman başlamak lazım?
Benimde öyle hareketi var ama yavaşlamış elimi koyduğumda hareket ediyor ama o yüzden içim rahatBenim bebiş dünden beri çok fazla hereket etmedi gibi ya bana mi öyle geliyor acaba kızlar
Evet canım arada kıpırtı var ama aşırı değil büyüdükleri icinmi acaba kahve çikolata falanda yedimYoutube da izlediğim bi video da 36.haftadan itibaren günde 5 tane diyordu ve en az 3 lt su, bunu sütün çabucak gelmesi için demişti
Benimde öyle hareketi var ama yavaşlamış elimi koyduğumda hareket ediyor ama o yüzden içim rahat
Ewt canım doktor bugun dedi artık kıpırtı şeklinde olur çok büyük hareketleri zor olur dedi ama minik minikde yapıyosa endişelenmeye gerek yokmuşEvet canım arada kıpırtı var ama aşırı değil büyüdükleri icinmi acaba kahve çikolata falanda yedim
Büyüdükçe hareketleri azalacak canım yerleri daraldığı için günde 10 defa hareket ettiğini hissediyorsan sorun yokturEvet canım arada kıpırtı var ama aşırı değil büyüdükleri icinmi acaba kahve çikolata falanda yedim
Bir günde mi büyüdü keratalar benimki demin göbek deliği etrafında fink attı gittikçe çoşuyor sanki amann annee her zaman hareketli olacak değilim yaa diyorlardır şimdiEvet canım arada kıpırtı var ama aşırı değil büyüdükleri icinmi acaba kahve çikolata falanda yedim
Bizim hastane de organizasyon vs yasak dedi süsleme için odanın içine yapamazsınız ama kapıya süs asabilirsiniz dedi bazi hastaneler bu konuda çok katı.Bizde kontrolden çıktık 35+1 2500 49 cm olmuşuz bu hafta beslenemedim 100 gr almış bebiş ama doktor ölçümleri tam gününde dedi bi sıkıntı yok şükür Doğum içinde 8 ocağa gün verdi bizim hastane dışardan kapı süsü bile astırmıyormuş sadece ikramlık serbestmiş ne manaysa illa ordan anlaşcaz sanki
Daha fazla pregastan kullanımı annenin karaciğeri yorucagi için belirli bir süre sonra bıraktıriyor.Kızlar benim bugün yine kontrolüm vardı doktor progestanı bu hafta da kullan dedi yine günde 3 şeklinde (36.haftaya girdim) herkes bırakınca biraz şüpheye düştüm açıkçası bunun bebeğe bir zararı olur mu acaba ya
Bende 3 gündür doymak bilmiyorum ya kaçırmayım diye yoğurt salatalık falan idare etmeye çalışıyorum ama yemekten en fazla 2 saat sonra midem kazınıyor sankiSürekli tatlı yemek istiyorum yine hiç iyi değilim. Sürekli aşeren bir ben miyim
Doktor bu hafta da devam dediği için bırakmaya da korkuyorum ama en azından günde 2 ye mi düşürsem acaba emin olamadımDaha fazla pregastan kullanımı annenin karaciğeri yorucagi için belirli bir süre sonra bıraktıriyor.
Bizede tam tersi kapıya süs yaptırmıyorz oda içinde masa süsü ikramlık sunumu yapabilirsiniz dedi de biz zaten masa yapmıcaz gurbetteyiz hastaneye gelen olmazBizim hastane de organizasyon vs yasak dedi süsleme için odanın içine yapamazsınız ama kapıya süs asabilirsiniz dedi bazi hastaneler bu konuda çok katı.
Fitil olarak kullanın yan etkileri daha az olurDoktor bu hafta da devam dediği için bırakmaya da korkuyorum ama en azından günde 2 ye mi düşürsem acaba emin olamadım
+1 dünden beri ishal kusma geçince benim iştah yine tavan yaptı bugun hastane çıkışı tatlıyla ödüllendirdim kendimiSürekli tatlı yemek istiyorum yine hiç iyi değilim. Sürekli aşeren bir ben miyim
Cidden çok garipler Resmen siz hazırlayın ikramlik biz de nasiplenelim der gibiBizede tam tersi kapıya süs yaptırmıyorz oda içinde masa süsü ikramlık sunumu yapabilirsiniz dedi de biz zaten masa yapmıcaz gurbetteyiz hastaneye gelen olmaz