- 3 Mart 2017
- 2.539
- 2.806
- 33
Maşallah canım Zeynep Azra için çok sevindim. Oğluşunda hemen iyileşir umarımSlm cnm.hayir olsun inşallah daha çıkmadı hastaneden maalesef beni anne oteline aldılar 2 yada 3 saatte emziriyorum.masallah daha iyi solunumu vs ama guatr değeri yüksek çıkmış.b12 değeri düşük çıkmış .sarılık yüksekti biraz düşmüş şükür onlar endişelendiriyor beni.b12 fln bı şekilde hallolur ama guatr dan korkuyorum.insallah 2.kanda düşük çıkar. Bu arada kilosu da düşmüş 2800den 2500e düşmüş.masallah emmesi iyi ama cadının iki tane antibiyotik veriliyor.biri 7 biri 10 günlük.birini kestiler birine hala devam ediyorlar.elleri ayakları delik deşik oldu.pazartesi bakılacak bidaha enfeksiyona.Şükür solunum cihazından ciktik.oğlumda hasta oldu grip.kardeslerim var merkezde eşimle birlikte onlar bakıyorlar ona da sagolsunlar..resmen ikiye bölündüm.dun gündüz kizimlaydim.gece izin istedim oğlumun yanına geldim.birazdan gidicem kızımın yanına.benim dersen baş ağrım bı turlu geçmedi.kafamin sol yanından boynuma inen bı ağrı mahvedio.bogazim aciyor bende şifa kaptım sanırım bizde durumlar böyle.sordugun için tşk ederim Allah razı olsun canım