Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım maşallah bebise💗bidaha ki.kontrole nezaman çağırdı haftada bire dusuyormu yani artık bend pazartesi gidicem 36hafta oluyorum hastane süsleme vs sorucam ben kendim henüz kapı süsü vs yaptırmadim ama balon alırım en azından diyorum sorucam bakalım
Teşekkür ederim canım🌸 haftada bir gidiyorz biz artık

Bizde kontrolden çıktık 35+1 2500 49 cm olmuşuz 🥺bu hafta beslenemedim 100 gr almış bebiş ama doktor ölçümleri tam gününde dedi bi sıkıntı yok şükür🙏🏻 Doğum içinde 8 ocağa gün verdi bizim hastane dışardan kapı süsü bile astırmıyormuş sadece ikramlık serbestmiş ne manaysa illa ordan anlaşcaz sanki🤨
Sacmalamislar ama orda dogum yapmak istiyorsan kurallar kati ise masa suslersin kapi susunu oraya koyarsin masada hos durur isiklandirma ile 🫶

Canım maşallah bebise💗bidaha ki.kontrole nezaman çağırdı haftada bire dusuyormu yani artık bend pazartesi gidicem 36hafta oluyorum hastane süsleme vs sorucam ben kendim henüz kapı süsü vs yaptırmadim ama balon alırım en azından diyorum sorucam bakalım
Bende birinde gormustum sadece kapiya tul ve balon takmisti tatli duruyordu ama bazi hastaneler kapi susu veriyor bizimki de veriyor ama kagit ustune isim yazmislar gibi durdugu icin ben kendim yaptirdim canim bir hastane ile gorus istersen.

Benim daha evvel kontrole gittiğim hastane bu sene için 49 bin yılbaşında 60 bini geçecek demişti ve içinde hiçbirşey yoktu başka bir hastaneye sordum orası da 36 bin dedi doktoru da kendim götürürsem 30-35 te doktor alacak 65-70 bine malolacak doğum bende evimin biraz ötesinde devlet hastanesi var orada yapacağım doğumumu hem tek kişilik odaları hem hastane tertemiz doktorum ile de çok iyi anlaştık evime de çok yakın

Kızlar ben hastahane çantasına bebek için iki takım biri isimli 10 parça olandan birde yedek olacak şekilde koydum. İçinde çorap şapka bir kalın battaniye bir kundak yapsınlar diye ince birşey, 6 tane bebek bezi 2-5 kg arası olandan ıslak mendil yeterli mi sizce emzik pişik kremi biberon bunlara gerek yok diye düşünüyorum .
Kendime iki takım, çorap, depend nemlendirici .
Mutlaka koymam gereken bişey var mı canlarım

Kızlar ben hastahane çantasına bebek için iki takım biri isimli 10 parça olandan birde yedek olacak şekilde koydum. İçinde çorap şapka bir kalın battaniye bir kundak yapsınlar diye ince birşey, 6 tane bebek bezi 2-5 kg arası olandan ıslak mendil yeterli mi sizce emzik pişik kremi biberon bunlara gerek yok diye düşünüyorum .
Bi tane daha takim ekleyebilirsin canim ne olur ne olmaz ben 3 yedek koydum emzik koydum ama vermem 5. Gun falan veririm silikon gogus ucunu koydum oglumda emme refleksi yoktu onla tutturmuştuk ama ememiyordu yine de gogus ucum kucuktu gümüş kapak koyabilirsin dis fircasi macun koyabilirsin hastane vermiyorsa

Kız yok sezaryen dikişi olcak bu sefer işte şimdi muhtacım 😂 karşı komşum var arkadaşım ben bırakmam seni hayatta ben kalcam yanında diyor ama bakalım kaynanamla çıktıkları bu yarışta kim kazanırsa 😂
Karşi komşular candir benimki ilk cocugumu büyüttü diyebilirim🤣 bunda pek faydasi olmaz kizi evlenecek nisanda telaşta annesi kanser onla ugrasiyor

Ben bebek için 3 tane yedek kıyafet koydum cokmu bilmiyorum zibinlari içinde . Ama ayriyetten 2 tane daha yedek zıbın ekledim bez koydum 15 tane bide alt değiştirme krem biberon emzik falan ben koymicam

Ben bebek için 3 tane yedek kıyafet koydum cokmu bilmiyorum zibinlari içinde . Ama ayriyetten 2 tane daha yedek zıbın ekledim bez koydum 15 tane bide alt değiştirme krem biberon emzik falan ben koymicam
Bende biberon emzik ve kremlerini koymak istemiyorum eve gelip steril etmekle uğraşmayim tekrar alt değiştirme ekleyim bende. Koyduğum takımların içinde fazladan kısa kollu ve uzun kollu zıbında var olmadı bir takım daha ekleyim o zaman sağol canım

Bi tane daha takim ekleyebilirsin canim ne olur ne olmaz ben 3 yedek koydum emzik koydum ama vermem 5. Gun falan veririm silikon gogus ucunu koydum oglumda emme refleksi yoktu onla tutturmuştuk ama ememiyordu yine de gogus ucum kucuktu gümüş kapak koyabilirsin dis fircasi macun koyabilirsin hastane vermiyorsa
Gümüş kapak ve sağım makinesi almadım lazım olursa alayım almalı mıyım sizce

Bende biberon emzik ve kremlerini koymak istemiyorum eve gelip steril etmekle uğraşmayim tekrar alt değiştirme ekleyim bende. Koyduğum takımların içinde fazladan kısa kollu ve uzun kollu zıbında var olmadı bir takım daha ekleyim o zaman sağol canım
Bu yeniden sterilize etme, yıkama gereksinimi nedeniyle ben de emzirme yastığını ve süt sağma makinesini almayı düşünmedim mesela. Ama biberon ve emzik götürmek gerekir galiba. Bir de bir tek pişik kremini alacağım onun dışındaki kremini vs koymam diye düşündüm.

Kizlar bnm de bugun kontrol vardi. Sat tarihme gore ben hep 34.hafta diye biliyodum ama gec dollenmeden dolayı heralde dr bana 33.haftadasin tam bugun dedi. Aranızda bnmle 19 nisan olan biri vardi kimdi unuttum 🤭 bana 23 ocakta aliriz dedi bebegi biraz daha kilo aldiririp oyle sezeryana aliriz dedi. Suan 1kilo 650 gr ve boyu 46 cm mis. 2.300 ve 51_52 cm dogar dedi. Tombik yanagim da bu:)

Eklentiler

• 1000046247.jpg
    1000046247.jpg
    166,3 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar bnm de bugun kontrol vardi. Sat tarihme gore ben hep 34.hafta diye biliyodum ama gec dollenmeden dolayı heralde dr bana 33.haftadasin tam bugun dedi. Aranızda bnmle 19 nisan olan biri vardi kimdi unuttum 🤭 bana 23 ocakta aliriz dedi bebegi biraz daha kilo aldiririp oyle sezeryana aliriz dedi. Suan 1kilo 650 gr ve boyu 46 cm mis. 2.300 ve 51_52 cm dogar dedi. Tombik yanagim da bu:)
Maşallah hakikaten tombik güzel yanaklı güzel bir bebek🧿

Kızlar ben devlette doğum yapacağım bu sebeple 2 gece kalacağım hastanede çantama şunları koydum
Bebek için 5 takım
3 uzun kollu 3 kısa kollu zıbın
Çorap
Ağız mendili
Bebek bezi pamuk ıslak mendil
Emzik
Kalın battaniye, penye battaniye, müslin
Pişik kremi alt açma örtüsü
Kendim için ise 3 takım pijama
Çorap havlu kağıt havlu
Terlik lohusa tacı
Göğüs ucu kremi gümüş
Kapaklar göğüs kalkanı süt sağım pompası
Göğüs pedi kişisel eşyalar tarak bakım malzemeleri vs emzirme atleti emzirme sütyeni bir tane de yelek koydum annem kesin giydirir
Bir pakette depend koydum
Eksik yada fazla dediğiniz şeyler var mı

Ha bide kızlar anne çayı süt getirici damla kuruyemişler komposto termosa koyacağım hurma kuru incir gibi şeyler de koyacağım çantama

Haftasonu ben de çantamı hazırlamayı düşünüyorum kızlar.
Bebek için bez, ıslak mendil, ağız mendili, 4 takım ve içlerine zıbın, 2 battaniye, kendim için yetişkin bezi, 2 eşofman takımı, terlik, ayrıca emzirme yastığı koymayı düşünüyorum. 34 haftayı da bitirdik bakalım çok şükür

Bebek bezini arttırabilirsiniz en az 10 tane olsun bence bazı bebekler çok kaka yapıyor ilk gündem

Kızlar ben devlette doğum yapacağım bu sebeple 2 gece kalacağım hastanede çantama şunları koydum
Bebek için 5 takım
3 uzun kollu 3 kısa kollu zıbın
Çorap
Ağız mendili
Bebek bezi pamuk ıslak mendil
Emzik
Kalın battaniye, penye battaniye, müslin
Pişik kremi alt açma örtüsü
Kendim için ise 3 takım pijama
Çorap havlu kağıt havlu
Terlik lohusa tacı
Göğüs ucu kremi gümüş
Kapaklar göğüs kalkanı süt sağım pompası
Göğüs pedi kişisel eşyalar tarak bakım malzemeleri vs emzirme atleti emzirme sütyeni bir tane de yelek koydum annem kesin giydirir
Bir pakette depend koydum
Eksik yada fazla dediğiniz şeyler var mı
Canım bende devlette doğuracağım devlette 2 gece mi yatırıyorlar, senin doğum yapacağın hastahaneye mi bağlı yoksa ben tek gece düşünerek hazırladım çantamı

X