Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar bnm de bugun kontrol vardi. Sat tarihme gore ben hep 34.hafta diye biliyodum ama gec dollenmeden dolayı heralde dr bana 33.haftadasin tam bugun dedi. Aranızda bnmle 19 nisan olan biri vardi kimdi unuttum 🤭 bana 23 ocakta aliriz dedi bebegi biraz daha kilo aldiririp oyle sezeryana aliriz dedi. Suan 1kilo 650 gr ve boyu 46 cm mis. 2.300 ve 51_52 cm dogar dedi. Tombik yanagim da bu:)
🧿🧿🧿🧿🧿☺️Yaaa masallahhh tospik gitmeden bişey yiyormusun canım bizimki yüzünü açmıyor

Kızlar ben devlette doğum yapacağım bu sebeple 2 gece kalacağım hastanede çantama şunları koydum
Bebek için 5 takım
3 uzun kollu 3 kısa kollu zıbın
Çorap
Ağız mendili
Bebek bezi pamuk ıslak mendil
Emzik
Kalın battaniye, penye battaniye, müslin
Pişik kremi alt açma örtüsü
Kendim için ise 3 takım pijama
Çorap havlu kağıt havlu
Terlik lohusa tacı
Göğüs ucu kremi gümüş
Kapaklar göğüs kalkanı süt sağım pompası
Göğüs pedi kişisel eşyalar tarak bakım malzemeleri vs emzirme atleti emzirme sütyeni bir tane de yelek koydum annem kesin giydirir
Bir pakette depend koydum
Eksik yada fazla dediğiniz şeyler var mı
Sezaryen mi olacak belli oldu mu?

Benim bebiş dünden beri çok fazla hereket etmedi gibi ya bana mi öyle geliyor acaba kızlar

Canım bende devlette doğuracağım devlette 2 gece mi yatırıyorlar, senin doğum yapacağın hastahaneye mi bağlı yoksa ben tek gece düşünerek hazırladım çantamı
Canım bildiğim kadarıyla tüm devlet hastanelerinde normal doğum 1 gece sezeryan doğum 2 gece kalınıyor ben bu sebeple biraz fazladan koydum eşyalarımı

Komposto tam olarak ne için acaba
Canım ben yazdan dolabıma kayısı şeftali falan koymuştum onları bir gün önceden çözdürüp meyve suyu gibi yapıp termosuma koyacağım komposto bende aşırı süt yapmıştı ilk doğumumda o yüzden yanıma alacağım ki hastanede en azından içeyim süt üretimimi desteklesin

Canım ben yazdan dolabıma kayısı şeftali falan koymuştum onları bir gün önceden çözdürüp meyve suyu gibi yapıp termosuma koyacağım komposto bende aşırı süt yapmıştı ilk doğumumda o yüzden yanıma alacağım ki hastanede en azından içeyim süt üretimimi desteklesin
Nasıl yapılıyor tarif verebilir misin çok soru sordum sana tek olacağım için acemiyim 🥹

Nasıl yapılıyor tarif verebilir misin çok soru sordum sana tek olacağım için acemiyim 🥹
Kayısı ve şeftaliyi suya koyup kaynatıyorum damak tadına göre de şeker ekliyorum eğer şekerli gelirse hiç ekleme yapma sonra blender yapıp süzgeç ile süzüyorum bunu termosa koyup hastaneye götürmek istiyorum birde kuru inciri ve kuru dutu kuru kayısıyı hurmayı beraber kaynatıp günde sabah akşam 2 fincan içince de süt artıyormuş onu eve geçince yaparım tahminen kuru dut ve kuru incir çok süt yapıyormuş ben kuru dut hiç sevmem artık suyunu içeceğim mecbur ☺️

Kayısı ve şeftaliyi suya koyup kaynatıyorum damak tadına göre de şeker ekliyorum eğer şekerli gelirse hiç ekleme yapma sonra blender yapıp süzgeç ile süzüyorum bunu termosa koyup hastaneye götürmek istiyorum birde kuru inciri ve kuru dutu kuru kayısıyı hurmayı beraber kaynatıp günde sabah akşam 2 fincan içince de süt artıyormuş onu eve geçince yaparım tahminen kuru dut ve kuru incir çok süt yapıyormuş ben kuru dut hiç sevmem artık suyunu içeceğim mecbur ☺️
Ekran görüntüsü aldım teşekkür ederim ☺️ 😘

X