Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim hastanede diyet yemek vermiyorlar ya yemekleri baya güzeldi cupcake falan getiriyorlardi annemde refakatci yemegini begenmemişti 🤣

Olabilir bu analar 🤣🤣

Kiz kuzenin yürek mi yemiş🤣 3 kisi nasil uyudular yuh ama ya🤣🤣🤣🤣🤣

Benim doktoruma bu fiyatmiş cok dogum yaptirdigi icin canim 2 gece kalirsaniz 26bin dedi ben devlete gidemem ya doktorumdan baskasina güvenemem devlette kum torbasi falan koyuyorlarmiş bi de yenodogan yogun bakimi çok iyi bu hastanenin ilk dogumumu da burda yaptim ben oglumun doktoru yenidogan yogun bakim başkani kadin muhteşem bir doktor 2 yaşa kadar kontrollerini yapti muayenesi 1.5 saat sürüyor gelişimine sosyalligine kadar bakiyor oyun oynatiyor ben Ankara'dayim canim hastanemde Tobb ekonomi üniversitesi hastanesi
Doktorunun adini ogrenebilir miyim. Normal dogum yaptiriyor mu. Ben de ankara da yasiyorum ve hala bir doktorum yok maalesef. Gerci bu saatten sonra kabul etmeyebilir beni ama denemeye değer 😁😁

Arkadaşlar bu anne bebek çantalarından alan varmı hiç,yada brinde gören çok beğeniyorum ama karsızım alma konusunda
Bu boyda bir degisini aldim ben. İki bucuk yasinda kizim oldugu icin kullanmaya bile basladim. Kizimin mucuklugunde reflusu oldugu icin cok fazla kiyafet tasirdim cantanin agzini kapatamazdim o zamanlar gorseydim keske bu cantayi. Buyuk oldugu icin cok rahat çok kullanışlı. Simdi iki çocuğuma birden kullanacagim inşallah. Ama sirta takilan kadar ergonomik degil yani. Kolda tasimak tabiki nisbeten zor olacagi icin yeni bir sirt cantasi da aldim. Secenek olarak bukunmasi cok rahat ettirir diye düşünüyorum

Bende izmir Medicana da doğum yapacağım bizim doktora 59 bin dediler ama ocakta artacakmış
Evet yılbaşında artacakmış az miktarda artmıyor geçen 10 bin artmıştı 🤭 ben ilk dogumumda memnun kalmıştım ama medicanadan doktorum bikac hastaneyle daha çalışıyor oraları düşünmedim bile ebemde anestezi ekibi en iyi hastane diyor

Arkadaşlar bu anne bebek çantalarından alan varmı hiç,yada brinde gören çok beğeniyorum ama karsızım alma konusunda
Bu boyda bir degisini aldim ben. İki bucuk yasinda kizim oldugu icin kullanmaya bile basladim. Kizimin mucuklugunde reflusu oldugu icin cok fazla kiyafet tasirdim cantanin agzini kapatamazdim o zamanlar gorseydim keske bu cantayi. Buyuk oldugu icin cok rahat çok kullanışlı. Simdi iki çocuğuma birden kullanacagim inşallah. Ama sirta takilan kadar ergonomik degil yani. Kolda tasimak tabiki nisbeten zor olacagi icin yeni bir sirt cantasi da aldim. Secenek olarak bulunması cok rahat ettirir

Bende izmir Medicana da doğum yapacağım bizim doktora 59 bin dediler ama ocakta artacakmış
Bize de normal doğum 24 sezaryen için de 22 dediler, Ocak ta artacakmış ama bize takipli hasta olduğumuz için 34. Haftada bu yılın fiyatından fiyat sabitlemesi yaptılar 🤷🏻‍♀️ ama bu fiyat sabitleme her hastanede yok sanırım, daha önce başka bir özel hastaneye gidiyordum onlarda yoktu

Arkadaşlar herkese merhaba 34+2 yim , bebek çok hareketli , sizde de öyle mi ? 2. Doğumum olacak ama çok heyecanlı ve gerginim 🥲😊

Evet bizim de sendika indirimi ve peşin halı böyle . Valla bu fiyatlara çocuğa kıyafet vs vermeleri lazım aslında veriyrolar mi bilmiyorum gidince soracam hastaneye.
Diğer 2 doğumunu da orda yaptım. Hiçbir şey vermemişlerdi. Vermeleri lazım aslında bu fiyatlara

Kızlar mideleriniz ne durumda sizin🤨 bi kaç haftadır yanma reflü bittiydi ne güzel şimdi tekrar başladı ne yesem acı acı geliyor bide herkesin bebesi kanala yaklaşırken benimki tekrar başı yukarı dikti sanki illa ters gelcem diyor😂

Selam kizlar sinunda bebisin kiyafetlerini ütülendi yerleştirdim eltimle görüncem halletti sagolsunlar bende çantayi hazirladim biberonlari falan kaynattim bi benim çantam kaldi onu da akşam halledicem insallah 😍
33+5 im ve az önce sadece hastane çantasına koyacağım eşyalarını ütüledim oğluşun 🤭 daha diğer tüüümm kıyafetleri bekliyor. Hastane çantasının içinde tek hazır olan şey bez ve pamuğu 😂
Anilarim depreşti ilk dogumumdan annemi bana baksin diye yanimda götürdüm annem full uyudu beni tuvalete bile hemsireler götürüp getiriyordu bi de tüm hemşirelerle kanka oldu üstüne 🤣🤣🤣
Ayyy sen öyle diyince benimde anılarım depreşti. Ablamla kocam kalmıştı ilk doğumumda yanımda. Öğlen 1 den gece 23.40 a kadar suni sancı çekip acılar içinde doğurmuşum. Bi dünya kalabalıkla bi türlü uyuyamamışım. Gece bilmem kaçta yalnız kalmışız ve doğuran ben değilmişim gibi kocamla ablam sabaha kadar horlayarak uyudular 😂 allahtan normal doğumduda rahat rahat ayağa kalktım ettim kendim ilgilendim kızımla 😂 şimdi oğluşta kim kalcak bilmiyorum 🙈😂
Arkadaşlar herkese merhaba 34+2 yim , bebek çok hareketli , sizde de öyle mi ? 2. Doğumum olacak ama çok heyecanlı ve gerginim 🥲😊
Merhaba canım sağlıkla kucağına al iniallah 🥰 benimde 2. Doğumum ama bende senin gibiyim herşey ayrı ayrı heycanlandırıyor 🌸
Kızlar mideleriniz ne durumda sizin🤨 bi kaç haftadır yanma reflü bittiydi ne güzel şimdi tekrar başladı ne yesem acı acı geliyor bide herkesin bebesi kanala yaklaşırken benimki tekrar başı yukarı dikti sanki illa ters gelcem diyor😂
Valla benimde senin gibi canım. Bi ara aşırı kötüydü sürekli acı tat geliyodu ağzıma sonra bi kaç gün geçti gibi bugün yine aynı. Gaviscon canım gaviscon 🥰

33+5 im ve az önce sadece hastane çantasına koyacağım eşyalarını ütüledim oğluşun 🤭 daha diğer tüüümm kıyafetleri bekliyor. Hastane çantasının içinde tek hazır olan şey bez ve pamuğu 😂

Ayyy sen öyle diyince benimde anılarım depreşti. Ablamla kocam kalmıştı ilk doğumumda yanımda. Öğlen 1 den gece 23.40 a kadar suni sancı çekip acılar içinde doğurmuşum. Bi dünya kalabalıkla bi türlü uyuyamamışım. Gece bilmem kaçta yalnız kalmışız ve doğuran ben değilmişim gibi kocamla ablam sabaha kadar horlayarak uyudular 😂 allahtan normal doğumduda rahat rahat ayağa kalktım ettim kendim ilgilendim kızımla 😂 şimdi oğluşta kim kalcak bilmiyorum 🙈😂

Merhaba canım sağlıkla kucağına al iniallah 🥰 benimde 2. Doğumum ama bende senin gibiyim herşey ayrı ayrı heycanlandırıyor 🌸

Valla benimde senin gibi canım. Bi ara aşırı kötüydü sürekli acı tat geliyodu ağzıma sonra bi kaç gün geçti gibi bugün yine aynı. Gaviscon canım gaviscon 🥰
Hastane çantasına pamuk koymayı unutmuşum bak bnde iyi oldu aklıma geldi😆 daha neler eksik acaba😂

Bize de maraşta 22 bin dediler ama bir gece için . Normalde de sezaryende de bir gece kalınıyormuş . Artarsa tekrar ücret alıyorlarmış 🤷‍♀️
Doktorsuz tek ebeyle normal doğum isterseniz 12 buçuk dedi . Bunu ilk defa duydum
Faturani al mutlaka dogumdan sonra tuketici hakem heyetine sikayet et belki bi kısmıni verirler
Ben de kalkıyorum elma yiyorum kaşar zeytin yiyorum 😊 korkuyorum şekerim falan düşer bebeğe zarar veririm diye .
Sonra yatağa yatınca da midem bulanıyor .
Ben de yiyemedim ama 65 den 76 kiloya kadar geldim 😅
Ben simdi kalktim bak 🤣🤣 ama oglum ruya mi goruyor neyse cirlayip duruyor
Kızlar şöyle baktım da fiyatlara bizim fiyatlar resmen kazık ki birde deprem bölgesindeyiz. Dediğim gibi sendika ile anlaşmaları oldugu için 26 dediler yoksa 30 bin genel olarak sizlerin fiyatlarını görünce devlete kesin karar verdim.
Çok pahaliymiş ya
Tobb hastanesine göre cok iyiymiş fiyat canım medicana 38 normal dogum sezaryen 48 fazla geldi banada
Sadece dogum ucreti canim ben ekstra 44bin doktora verdim medicana aşiri kalabalik sevemedim benim kv gecen sene bobregini verdi yigenine orda ama doktorlari iyi
Doktorunun adini ogrenebilir miyim. Normal dogum yaptiriyor mu. Ben de ankara da yasiyorum ve hala bir doktorum yok maalesef. Gerci bu saatten sonra kabul etmeyebilir beni ama denemeye değer 😁😁
Prof. Dr ümit korucuoglu canim telefon et sor bilgi verir sekreteri normal yaptiriyor tabiki
Diğer 2 doğumunu da orda yaptım. Hiçbir şey vermemişlerdi. Vermeleri lazım aslında bu fiyatlara
Bana ilk dogumda guzel bir cantada mustela yenidogan seti hediye etmislerdi memorial hastane cikisi veriyor
Yanma bazen oluyor aci tursu vs yedigimde bende de taş yutmuş gibi bir his var cok sinir ediyor

Hastane çantasına pamuk koymayı unutmuşum bak bnde iyi oldu aklıma geldi😆 daha neler eksik acaba😂
Valla kıyafetler, ağıZ mendilleri, çoraplar eldivenler battaniyeler müslinler. Bez pamuk pişik kremi emzik biberon nolur nolmaz lazım olursa diye yenidoğan ıslak mendili bebek için aklıma şuan başka bişey gelmiyo gelirse yazarım yine 😂 benim eksiğim varsa sen söyle 🤭

Ben suan saat 02.53 siddetli mide yanmasindan uyandim😩 gaviscon ictim ama henuz uyuyamiyorum. 34teyim.

Bende de aynı durum söz konusu ama 34.hafta görünümlü 32.haftalığız benim de kafama takılan doğumu hangisine göre hesaplayacak olmamız 🙂↕️ İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz bakalım orada biraz daha netleşir sanırım. Sizinki kaç haftalık?
Biz 34 e gireceğiz artık 33 haftamı dolduracağım pazar günü son adet tarihime göre baz alınır eğer sezeryan olacaksan belki bir hafta falan geç doğum yaptırırlar ben 38+3 gibi sezeryan olacağım sizin belki 40 a tamamlanır bolca muz yumurta erişte yeşil mercimek ceviz tüketin birde kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor bunlar

X