Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Normal doğum olunca hastaneden hemen eve mi gidiliyor? Yatış falan olmuyor galiba değil mi?
Canım ben kızımı 23:40 ta doğurdum ertesi gün öğleden sonra taburcu oldum 🥰
Merhaba kızlar az önce kontrolden çıktık, zorda olsa yüzünü gösterdi prensesim💚 35. Haftadayız, benim tontik kızım 2600 gram, 48 cm olmuş haftasıyla utunlu dedi dr🥰 çok şükür herşey yolundaymış, 25 i gibi dikişim alınacak ondan sonrada normal doğumu bekleyeceğiz 🥰
Maşallah canım benim çok tatlı 🥰

Çıkışta kan kaybından çok üşüme oluyor galiba

Of ya ne var yani verseler genel anesteziyi biz görmeden ne yapıyorlarsa yapsınlar 😂 bende utanırım kesin. Epidural sadece alt kısmı uyuşturmuyor mu üstümüz üşümüyor mu ?

Ayyy bi ara beline iğne yapılmasına , kolumun bağlanmasına takmıştım şimdi de üşüyeceğim aklıma geldi 😂😂 ben ameliyathaneye 8-9 kere girdim maalesef o soğuğu çok iyi biliyorum ama hep genel anestezi olduğu için bir süre sonra soğuğu hissetmiyorsun tabi , şimdi epidural olması beni düşündürüyor 😅

Aslında Zayıfladı zaten ama öyle olması gerekiyordu yoksa sizi rahat bırakmayacaklardı , üzülme 😇

Epidural sadece belden aşağıyı uyuşturuyor diye üst tarafımız üşür diye düşünmüştüm ama öyle olmuyor demek ki 😅

1 gece kalıyorsun canım
Yok valla canım doğum bitince bir üşüme titreme geliyor öyle böyle değil🙈🙈 ama anestezi etkisi geçince düzeliyorsun

Merhaba kızlar, hamileliğimin başından beri okuduğum foruma sonunda kaydoldum. İlk gebelik heyecanım burada sizi okuyarak sizlerle geçti diyebilirim :) Benim SAT 31.03.2024 olmasına rağmen bebeğim başlangıcından beri 15 Ocak 2024 tahmini doğum tarihi olarak bekleniyor gelişmesine göre. Belki listeye eklenmek için geç kalmışımdır ama yine de burada sizlerle paylaşımda bulunabilirim diye düşündüm. Yurt dışında yaşıyorum, 27 yaşındayım. Bugün tam 35 haftadayız, erkek bebek 2545 gr 47 cm olarak ölçüldü :)

Doğmuş olan bebeklerimize uzun ve huzurlu ömürler,doğacak olan bebeklerimize sağlıklı bir doğum dilerim <3
Hoşgeldin canım🥰

Canım ben kızımı 23:40 ta doğurdum ertesi gün öğleden sonra taburcu oldum 🥰

Maşallah canım benim çok tatlı 🥰
Ne düşündüm biliyor musun? Hastane için kapı süsü falan sipariş ettim, onları demek ki kullanamayacağım hastanede diye düşündüm, komik ama😃 Neyse bir gün yatiyorsak iyiymiş. Öteki türlü de sezaryen olsam benim 1 ya da 2 gün yoğun bakım sürecim olacak o zaman da hep hangi kapı ne zaman suslenecek diye düşünüyordum. Derdime bak 😃

Merhaba kızlar 3 gündür çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 34+5 2600 kilo bebeğim 2 gündür acile gidiyorum şu gelişi açılma vs yok kan idrar tahlilleri normal çıkıyor sadece rahim girişinde iltihap var dedi ve antibiyotik fitil kullanıyorum ama hala tansiyonum düşüyor başım dönüyor nefes nefese kalıyorum ve kafamın üst kısmında uyuşukluk oluyor hiç iyi değilim doktorlar bebekle ilgili bir durum yok bol sıvı tüket yapacak bişey yok dedi aç kalmıyorum bol sıvı tuzlu yiyecekler de tüketiyorum ama fayda etmiyor böyle bişey yaşayan oldu mu 😒
Geçmiş olsun canım acaba bebek karnındaki damarlara baskı yapıyor bu sebeple tansiyonun mu düşüyor ben ikizlere muayene olurken son zamanlarda artık sırt üstü yatamazdım önce sağa sonra sola dönerdim doktorum öyle bakardı sırt üstü yatınca bebekler karın atar damarına baskı yapıp tansiyonumu düşürüyordu öyle bişey olabilir belki

Merhaba kızlar az önce kontrolden çıktık, zorda olsa yüzünü gösterdi prensesim💚 35. Haftadayız, benim tontik kızım 2600 gram, 48 cm olmuş haftasıyla utunlu dedi dr🥰 çok şükür herşey yolundaymış, 25 i gibi dikişim alınacak ondan sonrada normal doğumu bekleyeceğiz 🥰
Oy maşallah🥰

Hey tecrübeli anneler📢 epidural sezeryanda belimizden yapılan iğne cok acitiyo mu? Uyustuktan sonra karnimizi kesip bicerken aci olmasa bile garip seyler hissediliyo mu? O esnada bizim heyecanimizi alacak bi hemşire vs konusuyo mu yoksa elini kolunu yanlara baglayip kurbanlik koyun gibi bekliyomuyuz? Ha bi de bebek kestikten kac dk sonra cikiyo da bize gosteriyolar? Ayy ben napcam ya cok korkuyom 🫣
Acı hissetmiyorsun canım sinek ısırığı gibi oluyor sadece epidural takılırken karnımız
Kesilirken tabiki hissetmiyoruz ama sallanıyorsun o masada sağa sola sürekli 🙈 benim anestezi ekibim çok iyiydi saçlarımı okşadılar sürekli konuşturdular beni özelde doğum yapmıştım bu defa devlette yapacağım bilmiyorum nasıl davranırlar kestikten 6_7 dakika sonra falan çıkıyor sanırım bebek tabi içerine muayene giydirme tartma ölçümleri derken dışarı çıkması 15-20 dakikayı buluyordur benim sonda korkum vardı uyuttuktan sonra takın diye tembihledim öyle de yaptılar sağolsunlar☺️☺️

Ne düşündüm biliyor musun? Hastane için kapı süsü falan sipariş ettim, onları demek ki kullanamayacağım hastanede diye düşündüm, komik ama😃 Neyse bir gün yatiyorsak iyiymiş. Öteki türlü de sezaryen olsam benim 1 ya da 2 gün yoğun bakım sürecim olacak o zaman da hep hangi kapı ne zaman suslenecek diye düşünüyordum. Derdime bak 😃
Valla canım hamileyken herşey dert gibi geliyor insana bende ikizlerimi nasıl bırakacağım diye
Kara Kara düşünüyorum annem hastanede yanımda olacak baba yanıma gelecek çocuklar ziyam zebil olacak hastanelerde kayınvalidem hiç gelirim ederim bişey de demiyor o yokmuş
Gibi plan yapıyorum açıkçası o gelirse evde ikizlere bakar annem yanımda kalır şu an düşündüğüm benimde dert edindiğim çocuklar

Kızlar bu arada doğum sonrasında ben hemen kahve içmiştim baş ağrısı yapmasın diye çok iyi geldi bana hiç başım ağrımadı doğum sonrası ben bu defa yanıma komposto ve kuruyemiş te alacağım hastane yemekleri malum süt yapıcı şeyler hurma kuru incir kuru dut vs gibi şeyler alıp koyacağım çantama

Valla canım hamileyken herşey dert gibi geliyor insana bende ikizlerimi nasıl bırakacağım diye
Kara Kara düşünüyorum annem hastanede yanımda olacak baba yanıma gelecek çocuklar ziyam zebil olacak hastanelerde kayınvalidem hiç gelirim ederim bişey de demiyor o yokmuş
Gibi plan yapıyorum açıkçası o gelirse evde ikizlere bakar annem yanımda kalır şu an düşündüğüm benimde dert edindiğim çocuklar
Sizinki hakikaten dert edilebilecek bir şey ama. Ben süsü püsü bile düşünüp dert ettim. Çocuklar için muhakkak bir çözüm bulunur merak etmeyin. Babaları ile anneniz birlikte bir yolunu muhakkak bulurlar. Annesiniz düşünüyorsunuz elbette ama babaları da şükür başlarında. Anneniz gelecekmiş. Kendinizi üzmeyin.

Giderken kendimi güvenli bi noktaya alabiliyorum. Ama gelirken çok dolu oluyor ve o zaman çok sarsılabiliyorum cidden 😬 İnşallah alabiliriz💐 Kızım rızkıyla gelir bize şans getirir 🥰
O yaşlı olanların işe gidip yorulduğunu vs hiç sanmıyorum. Zaten senin hakkın oturmak canım . Lütfen söyle sen otur . Valla bu ara çok sinir basıyo beni kendimi o otobüste hayal ettim sen ayaktayken hepsini parçalayasım geldi .
Bir daha otobüse bindiğinde biz aklına gelelim lütfen P purplilac da dediği gibi ben oturabilir miyim burası hamileler için de 🥰🥰🥰

Bnde senin gibiyim allah bir kapi acar insallah 🤲bakicak cok tabi de guvenebilecegin insan az olunca malesef boyle oluyor 🤦‍♀️

Çıkışta kan kaybından çok üşüme oluyor galiba

Of ya ne var yani verseler genel anesteziyi biz görmeden ne yapıyorlarsa yapsınlar 😂 bende utanırım kesin. Epidural sadece alt kısmı uyuşturmuyor mu üstümüz üşümüyor mu ?

Ayyy bi ara beline iğne yapılmasına , kolumun bağlanmasına takmıştım şimdi de üşüyeceğim aklıma geldi 😂😂 ben ameliyathaneye 8-9 kere girdim maalesef o soğuğu çok iyi biliyorum ama hep genel anestezi olduğu için bir süre sonra soğuğu hissetmiyorsun tabi , şimdi epidural olması beni düşündürüyor 😅

Aslında Zayıfladı zaten ama öyle olması gerekiyordu yoksa sizi rahat bırakmayacaklardı , üzülme 😇

Epidural sadece belden aşağıyı uyuşturuyor diye üst tarafımız üşür diye düşünmüştüm ama öyle olmuyor demek ki 😅

1 gece kalıyorsun canım
Yok kiz üstünü örtüyorlar ya üşümüyorsun ya da heyecandan anlamiyorsun zaten 20 dk anca sürüyor
Kızlar bu arada doğum sonrasında ben hemen kahve içmiştim baş ağrısı yapmasın diye çok iyi geldi bana hiç başım ağrımadı doğum sonrası ben bu defa yanıma komposto ve kuruyemiş te alacağım hastane yemekleri malum süt yapıcı şeyler hurma kuru incir kuru dut vs gibi şeyler alıp koyacağım çantama
Ben hic kahve icmedim doktorum bana kafeinli agri kesici vermişti panadol diye ondan agrimadi sanirim

A Adens Sezaryen sormuşsun konuşuyorlar benim dogumda herkes benimle sohbet etti zaten anestezi doktorum çok anaçti sakinlestirdi beni girmeden once telefonumu alip bi sürü foti cekti 😀 pandemi kurallari sebebiyle fotigrafci eş girmesi yasakti epidurali de once bisey sikiyorlar soğuk sinek ısırığı bile hissetmedim ben o dereceydi ama doktor dedi ki kendini tamamen birak yoksa olmaz derin nefesi salarken o da igneyi soktur sanirim🤣

Bnde senin gibiyim allah bir kapi acar insallah 🤲bakicak cok tabi de guvenebilecegin insan az olunca malesef boyle oluyor 🤦‍♀️
Gerçekten öyle kayınvalidem ile 40 dakikalık mesafede oturuyorum iyidir hoştur ama düşüncesizdir çok kaç hafta oldum ilk 4.5 ay 8 kilo verdim öldüm dirildim resmen ve ikiz çocuk bakıyorum ayrıca nöbet tutuyordum gelip te bi işin ucundan tutmadı bi tas çorba kaynatması bana hala öyle bak daha evime 8 aydır gelip te bi yemek yapmışlığı yok bi arayıp demedi ki kızım neye ihtiyacın var neyim eksik alınacak edilecek temizlenecek işin var mı annem uzak memlekette geldi gitti temizliğimi yaptı dolabımı doldurdu döndü doğum zamanı gelecek ne diyeyiö bu günlerimi asla unutmayacağım unutmayacağım çok şey var da neyse artık

Sizinki hakikaten dert edilebilecek bir şey ama. Ben süsü püsü bile düşünüp dert ettim. Çocuklar için muhakkak bir çözüm bulunur merak etmeyin. Babaları ile anneniz birlikte bir yolunu muhakkak bulurlar. Annesiniz düşünüyorsunuz elbette ama babaları da şükür başlarında. Anneniz gelecekmiş. Kendinizi üzmeyin.
Çok şükür canım bir şekilde yoluna koyacağız allahtan evimle hastane çok yakınn o konuda şanslıyım doğum da tatil zamanına denk gelecek gibi bakalım Allah koymuştur bir yoluna

Gerçekten öyle kayınvalidem ile 40 dakikalık mesafede oturuyorum iyidir hoştur ama düşüncesizdir çok kaç hafta oldum ilk 4.5 ay 8 kilo verdim öldüm dirildim resmen ve ikiz çocuk bakıyorum ayrıca nöbet tutuyordum gelip te bi işin ucundan tutmadı bi tas çorba kaynatması bana hala öyle bak daha evime 8 aydır gelip te bi yemek yapmışlığı yok bi arayıp demedi ki kızım neye ihtiyacın var neyim eksik alınacak edilecek temizlenecek işin var mı annem uzak memlekette geldi gitti temizliğimi yaptı dolabımı doldurdu döndü doğum zamanı gelecek ne diyeyiö bu günlerimi asla unutmayacağım unutmayacağım çok şey var da neyse artık
Beni anlatiyorsun resmen bu kadar olur 🤦‍♀️ bugunlerde gecicek insallah allah yardimcimiz olsun zorlanicaz aklimiz kalicak ama gecicek insallah.ama unutlmayacak listemin en basinda bu saaten sonrada gelmesin zaten istemem

X