Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
tecrübeli annelerimiz bir şey sormak istiyorum. Ben sezaryan olacağım dün bir anda aklıma bir soru geldi 😅 ameliyathaneler soğuk oluyor ya bizi de soyup götürecekler ve tam bayıltmayacaklar. Üşümüyor muyuz orada ? Donarım bence ben 😂
😂😂Ahhahaha bence o an aklımıza gelmez kuzum tek derdimiz doğurmak olur😂

😯ayy Allah kolaylık versin arkadaşım ben öyle olsa yolda doğurdu diye çıkarım haberlere heralde
Yazın çok zorlanıyordum o sıcakta yol yürümek otobüs havasız oluyordu. Şimdide ağırlaştığım için zor olıyor ama az kaldı 😅

Gözün aydın canım son haftalar kendi haftasına yakalıyor bebekler deniyordu genelde 9 günde normal artık🙏🏻 şimdi nasıl olmuş boy kilo durumu
Boyunu ölçüm olarak demediler ama o da 37+4 ile uyumlu imiş. Doktor dedi ki şeker olsanız karın çevresi diğer taraflarından büyük çıkardı ya da suyu fazla olurdu. Öyle değil. Ama bebek de büyük yine de. Makrozomi tanısını kaldırdılar. Şimdi de normal doğum olacak diye korkuyorum. Ama en iyisi de o galiba. Pazartesi çatı muayenesi olacak. Ebe de doktor da sen uzunsun kolay dogurursun falan dedi. Onu hiç anlamadım.

tecrübeli annelerimiz bir şey sormak istiyorum. Ben sezaryan olacağım dün bir anda aklıma bir soru geldi 😅 ameliyathaneler soğuk oluyor ya bizi de soyup götürecekler ve tam bayıltmayacaklar. Üşümüyor muyuz orada ? Donarım bence ben 😂
Doğumhane ve ameliyathane çok soğuk. Hatta yakınlarındaki yerler bile soğuk o derece. Geçen hafta hastanedeyken oraya yakın bir yerde ultrasona giriyor idim. Neden soğuk burası dedim. Ameliyathane ve dogumhane hemen şurası o yüzden dedi doktor.

Kizlar bnm idrar tahlil sonucuma gore, doktor dedi ki idrarda kum dökme görülüyo bol bol su icmen lazim. O gunku sancim bundanmis sanirim. Siz de baktirin böyle bise olan varsa
Geçmiş olsun kuzum çok su iç. Benim yeni yapıldı idrar tahlilim temiz çıktı sonuçlar

Epidural takılırken üzerimde önlük vardı sonra anestezi etkisini gösterdikçe yatırdılar masaya beni sonrası zaten çırılçıplaj kalıyorsun😂😂 ama üstünde yeşil örtü oluyor ben sezeryan sırasında değil de sonrasında feci bir titreme ve üşüme yaşadım ama öyle böyle değildi o yaşadığım titreme anneciğim hemen üstümü örttü ayaklarıma çorap giydirmiş tabi ben hissetmedim bile çorap giyme olayını 🙈 anestezi etkisi geçtikçe o titreme kayboldu bende

Boyunu ölçüm olarak demediler ama o da 37+4 ile uyumlu imiş. Doktor dedi ki şeker olsanız karın çevresi diğer taraflarından büyük çıkardı ya da suyu fazla olurdu. Öyle değil. Ama bebek de büyük yine de. Makrozomi tanısını kaldırdılar. Şimdi de normal doğum olacak diye korkuyorum. Ama en iyisi de o galiba. Pazartesi çatı muayenesi olacak. Ebe de doktor da sen uzunsun kolay dogurursun falan dedi. Onu hiç anlamadım.
Belkide korktuğnuz gibi geçmez normal olsa da🥺 Keşke sezeryan seçme şansınız olsaydı yinede daha var belki çatıda uygun görülmez normal doğum🙏🏻 Hayırlısı olsun bebek adam sağlıkla doğsunda

Ayyy yürümeyi severdim ben ama artık tek başına hiç cikasim gelmiyor yollar resmen gözümde büyüyor çok fazla uzaklasamiyorum korkumda yolda kalırım diye😅
Bende öyle her yere yürüreyek giderim normalde, ama çok ağırlaştım evi zor topluyorum. Yatak odamı yeni toplamışım nefes nefes kaldım geldim uzandım 😅

Merhaba kızlar, hamileliğimin başından beri okuduğum foruma sonunda kaydoldum. İlk gebelik heyecanım burada sizi okuyarak sizlerle geçti diyebilirim :) Benim SAT 31.03.2024 olmasına rağmen bebeğim başlangıcından beri 15 Ocak 2024 tahmini doğum tarihi olarak bekleniyor gelişmesine göre. Belki listeye eklenmek için geç kalmışımdır ama yine de burada sizlerle paylaşımda bulunabilirim diye düşündüm. Yurt dışında yaşıyorum, 27 yaşındayım. Bugün tam 35 haftadayız, erkek bebek 2545 gr 47 cm olarak ölçüldü :)

Doğmuş olan bebeklerimize uzun ve huzurlu ömürler,doğacak olan bebeklerimize sağlıklı bir doğum dilerim <3

Normal doğum olunca hastaneden hemen eve mi gidiliyor? Yatış falan olmuyor galiba değil mi?
24 saat dolmadan çıkılıyor genelde ama yatış olur bence akşam 8 de dogurdum sabah 10 da çıkmıştım, hiç korkmayın normal doğumu çok kolay geçenler var ben hastaneye gittigimde 6 cm di açılmam sonrasıda rahat gecti bu doğumumda kolay olsun diye dua ediyorum sezaryenden korkuyorum 🤭

Merhaba kızlar 3 gündür çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 34+5 2600 kilo bebeğim 2 gündür acile gidiyorum şu gelişi açılma vs yok kan idrar tahlilleri normal çıkıyor sadece rahim girişinde iltihap var dedi ve antibiyotik fitil kullanıyorum ama hala tansiyonum düşüyor başım dönüyor nefes nefese kalıyorum ve kafamın üst kısmında uyuşukluk oluyor hiç iyi değilim doktorlar bebekle ilgili bir durum yok bol sıvı tüket yapacak bişey yok dedi aç kalmıyorum bol sıvı tuzlu yiyecekler de tüketiyorum ama fayda etmiyor böyle bişey yaşayan oldu mu 😒

Orda usumedim ben hic de cikista usudum baya 😅
Canım ben 2021 Nisan’da doğum yaptım. Ameliyathanede üşümedim. Odaya geçtikten bi süre sonra üşüme ve titreme yaşamıştım
Çıkışta kan kaybından çok üşüme oluyor galiba
Evet soguk oluyor ama hemen beline epidural takiyorlar ya hissetmiyorsun dogumdan sonra agustosta beni battaniyelere sarmislardi lan noluyo derken birde bi üşüme geliyor örtün örtün diyorsun🤣🤣🤣 ben ustumdeki önlügü cikarip batikon sürerlerken çok huylandim utandim herkes heryerimi gördü diye sonra tüm utancim orda kaldi🤣🤣🤣
Of ya ne var yani verseler genel anesteziyi biz görmeden ne yapıyorlarsa yapsınlar 😂 bende utanırım kesin. Epidural sadece alt kısmı uyuşturmuyor mu üstümüz üşümüyor mu ?
Üşüyoruz canım hele bir de çıkana kadar zangır zangır titriyorsun ama hiçbir şey umrunda olmuyor merak etme , bambaşka bişey sezaryen olmak sonunda kavuşmak var 🥰😅
😂😂Ahhahaha bence o an aklımıza gelmez kuzum tek derdimiz doğurmak olur😂
Ayyy bi ara beline iğne yapılmasına , kolumun bağlanmasına takmıştım şimdi de üşüyeceğim aklıma geldi 😂😂 ben ameliyathaneye 8-9 kere girdim maalesef o soğuğu çok iyi biliyorum ama hep genel anestezi olduğu için bir süre sonra soğuğu hissetmiyorsun tabi , şimdi epidural olması beni düşündürüyor 😅
Çok haklısın ama sanki bebek adam zayıfladı gibi üzüldüm ahahah.
Aslında Zayıfladı zaten ama öyle olması gerekiyordu yoksa sizi rahat bırakmayacaklardı , üzülme 😇
Epidural takılırken üzerimde önlük vardı sonra anestezi etkisini gösterdikçe yatırdılar masaya beni sonrası zaten çırılçıplaj kalıyorsun😂😂 ama üstünde yeşil örtü oluyor ben sezeryan sırasında değil de sonrasında feci bir titreme ve üşüme yaşadım ama öyle böyle değildi o yaşadığım titreme anneciğim hemen üstümü örttü ayaklarıma çorap giydirmiş tabi ben hissetmedim bile çorap giyme olayını 🙈 anestezi etkisi geçtikçe o titreme kayboldu bende
Epidural sadece belden aşağıyı uyuşturuyor diye üst tarafımız üşür diye düşünmüştüm ama öyle olmuyor demek ki 😅
Normal doğum olunca hastaneden hemen eve mi gidiliyor? Yatış falan olmuyor galiba değil mi?
1 gece kalıyorsun canım

Merhaba kızlar, hamileliğimin başından beri okuduğum foruma sonunda kaydoldum. İlk gebelik heyecanım burada sizi okuyarak sizlerle geçti diyebilirim :) Benim SAT 31.03.2024 olmasına rağmen bebeğim başlangıcından beri 15 Ocak 2024 tahmini doğum tarihi olarak bekleniyor gelişmesine göre. Belki listeye eklenmek için geç kalmışımdır ama yine de burada sizlerle paylaşımda bulunabilirim diye düşündüm. Yurt dışında yaşıyorum, 27 yaşındayım. Bugün tam 35 haftadayız, erkek bebek 2545 gr 47 cm olarak ölçüldü :)

Doğmuş olan bebeklerimize uzun ve huzurlu ömürler,doğacak olan bebeklerimize sağlıklı bir doğum dilerim <3
Hoş geldin canım aramıza. Listeye ekleyebiliriz hala , listedeki bilgileri tam olarak verebilirsen eklerim seni 🥰 seninle hemen hemen aynıyız bende yarın 35+0 olmuş olacağım 🤩
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🌸

Merhaba kızlar 3 gündür çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 34+5 2600 kilo bebeğim 2 gündür acile gidiyorum şu gelişi açılma vs yok kan idrar tahlilleri normal çıkıyor sadece rahim girişinde iltihap var dedi ve antibiyotik fitil kullanıyorum ama hala tansiyonum düşüyor başım dönüyor nefes nefese kalıyorum ve kafamın üst kısmında uyuşukluk oluyor hiç iyi değilim doktorlar bebekle ilgili bir durum yok bol sıvı tüket yapacak bişey yok dedi aç kalmıyorum bol sıvı tuzlu yiyecekler de tüketiyorum ama fayda etmiyor böyle bişey yaşayan oldu mu 😒
Geçmiş olsun canım , ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ama bebek iyiyse sorun yoktur herhalde 🤷🏼‍♀️

X