Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Evet büyük olur , molfixin kalıbı da büyükmüş zaten. Bence en küçük paket 1 numarada al mutlaka
Yaaa öyle mi 🌸 ben de 2 numara bezden aşıp hastane çantasına koydum el kadar bir şey büyük gelmez diye düşünüyordum . Hemen alayım 1 paket 80 ki 1 beden yeter herhalde değil mi

Oğlak hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum yaw 🤣
Yaaaa neler duydun 😅
Yaaa öyle mi 🌸 ben de 2 numara bezden aşıp hastane çantasına koydum el kadar bir şey büyük gelmez diye düşünüyordum . Hemen alayım 1 paket 80 ki 1 beden yeter herhalde değil mi
En küçük paket kaçlıysa onu al yeterli olur diye düşünüyorum.
Bnm kocamda sagolsun gitmis sleepy bezini 1 num 5 paket almis 😅
Ay sleepynin de kalıbı küçükmüş , siz kullanamayacaksınız onları muhtemelen 😅

Bnde molfix 80 li den 1 paket aldım canım 2 numaradanda bi paket aldım popiş beğenmezse diye stoklamadım hiç☺️

35 haftalık oldum kasıklarım çok ağrıyor sizde durumlar nasıl cumartesi 1 cm açıklık vardı bir daha baktırmadım

Ya ne bileyim özellikle oğlak erkolarıyla ilgili iyi şeyler duymamıştım adfhjj bazı çekemeyen kızların söylemleri heralde 🤪🤣🤣🤣
😂😂😂 Ben de oğlak burcuyum. Oğlum da oğlak olacak inşallah. Oğlak burcunun bebekliği rahat geçiyormuş. Bana da erkekleri çapkın oluyor vs. dediler ben de bunu kız anneleri düşünsün dedim 🤣🤣🤣

Bnde molfix 80 li den 1 paket aldım canım 2 numaradanda bi paket aldım popiş beğenmezse diye stoklamadım hiç☺️
Bende sadece 2 numaradan 1 paket almıştım . Sonra selen özyurtun videosunu izledim 1 haftada hemen bitti deyince 2 paket 2 ,2 paket de 3 beden aldım inşallah elimde kalmaz 😊

Canım benim ilk oğlum 36+1 de 3200 doğdu bende de şeker var hatta ilk gebelikte insülin kullandım ama oğlum yoğun bakıma falan girmedi öyle aman aman bi kilo kaybı da yaşamadı sen kendini strese sokma diyetine dikkat et gerisini Allah'a bırak bişey olmaz inşallah ölçümlerine göre yüksek mi şekerin
O kadar iyi geldi ki mesajın 🥺 yok şeker ölçümlerim hiç yüksek çıkmıyor bugün akşam yemeğinden sonra 73 çıktı hatta öyle söyleyeyim akşamları ekmek falan yemiyorum tam buğdayda olsa yüksek ölçüm bir iki kere gördüm ancak

Evet bence de bazı doktorlar gereksiz korkutuyor. Onların da yaşadığı olumsuz deneyimler vardır muhakkak ama bir gebeye bu kadar ufak ihtimaller söylenmemeli bence. Artık herkes 35-36.haftada doğuruyor çoğu bebek kuveze bile girmiyor. Kilosu az olur sıkıntı derler, kilosu çok olur sıkıntı derler, ne yapalım biz ölelim mi 😅 ay suan patavatsiz kadın doğumculara çok sinirlendim. Tüm hormonlarimi onların üzerine püskürtüyorum😅😅 ben de bebegim 36-37. Haftaya kadar 2500 grama ulaşsın da tansiyon sıkıntısı iyice buyumeden alınsın diye bekliyorum. 3.yu düşünüyordum ama artık vazgeçtim😂 bu stresi bir kere daha yaşamak istemiyorum🙈
Dikkat etmeyiz diye düşünüp mü böyle konuşuyorlar diye şüphe ediyorum bazen bende çiğ ceviz avakado kefir mutlaka tüket canım bebeğe güzel kilo aldırıyor

X