- 27 Aralık 2019
- 9.103
- 10.675
Zaten tekrar planlı hamilelik olsa asla koç burcu denk getirmem terazi denemek isterimAy evt koc gercekten allah yardim etsin polyanna olamiycam bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten tekrar planlı hamilelik olsa asla koç burcu denk getirmem terazi denemek isterimAy evt koc gercekten allah yardim etsin polyanna olamiycam bu konuda
Ayyy düşüncesi bile ürkütücü ama bu aylardan sonra sık sık bakarlar herhalde açıklık varmiydi canım sende ne dediBana acilde ebe hemşire baktı 2 parmağnı vajinaya ittirdi resmen kabusum oldu
Bnde açıklık çıkmadı zaten ishal kusma şikayetiyle gitmiştim gerek yok dedim ama karnımda ağrıyordu onun için baktılarAyyy düşüncesi bile ürkütücü ama bu aylardan sonra sık sık bakarlar herhalde açıklık varmiydi canım sende ne dedi
Ya emzirme fikri bana çok korkunç geliyor inşallah becerebilirim
Kızlar emzirme hiçte hafife alınacak bişey değil, ben hemşire olmama rağmen hiçbir şey bilmiyormuşum ki oğlum da bi türlü kavrayamamıştı meme ucunu çok çekmiştim meme ucu yarasından, bununla ilgili video falan izleyin derim doğru emzirme çok önemli. Ayrıca küçücük bir beden yaşaması size bağlı onu beslemek hayatınınız en önemli şeyi oluveriyor , böyle düşününce zaten gözününüz başka bişey görmüyor ben doğum sonrası 48 saat uyumamıştım resmen hiç umrumda bile olmamıştı tek gayem onu emzirmek doyduğunu bilmek olmuştu ki sütüm bile yoktu o yüzden hiç korkmayın her anın tadını çıkarınOfff bana da.. kimseye de söyleyemiyorum ama nasıl olacak yaa büyük korkum var
İlk emzirdiğimde eeşim annem görümcem kız kardeşim hepsi başımdaydı hemşire de tabi o an hiç böyle şeyler düşünmüyorsunuz inanınkiYa ben de kocam beni öyle görmesin istiyorum saçma bir duygu ama ne bileyim komik geliyor, sanki saçma sapan bir dans hareketi deniyormuşum gibi utanıyorum emzirmeden
Ahh sorma oğlum 4 aylıkken emmeyi öğrendi desem o zamana kadar sürekli meme ucu yarası ile cebelleştimAy evet oğlum ağzını açmıyodu sadece ucunu alıyodu ne çok çekmiştim
Herkesi emzirmeyle ilgili video izlemeye davet ediyorum, makas yapma önerilmiyor süt akışını azalttığı içinKahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar
Iki parmaginin arasina gogsunun kahve rengi kismini sıkıstir bebek agzini acinca ver o aliyor gereken kismi makas yapar gibi
Kizlar yeni bilgi lazim olur
Hadi inşallah o güdüler bize bol bol gelirAblam annelik iç güdüsüyle yapıyorsun merak etme falan dedi ama bilmiyorum
Makas yapilirsa sut azalir ama zaman gectikce. Sutun akisina engel olunuyor cunku. Yani ben oyle biliyorum en azından Kahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar
Iki parmaginin arasina gogsunun kahve rengi kismini sıkıstir bebek agzini acinca ver o aliyor gereken kismi makas yapar gibi
Kizlar yeni bilgi lazim olur
Ben ağlayarak emziriyordum acıdanAhh sorma oğlum 4 aylıkken emmeyi öğrendi desem o zamana kadar sürekli meme ucu yarası ile cebelleştim
Agzina verirken kahverengi kismi alsin diye sonra borakiyorsunuz zaten birde gogsu buyuk olanlar cocugunu burnunu kapatabiliyor temkinli olmakta yarar var.Cok sukur ben boyle yaptim sutun akisida gayet iyiydi hemsireler bile surekli masallah diyip durdularKızlar emzirme hiçte hafife alınacak bişey değil, ben hemşire olmama rağmen hiçbir şey bilmiyormuşum ki oğlum da bi türlü kavrayamamıştı meme ucunu çok çekmiştim meme ucu yarasından, bununla ilgili video falan izleyin derim doğru emzirme çok önemli. Ayrıca küçücük bir beden yaşaması size bağlı onu beslemek hayatınınız en önemli şeyi oluveriyor , böyle düşününce zaten gözününüz başka bişey görmüyor ben doğum sonrası 48 saat uyumamıştım resmen hiç umrumda bile olmamıştı tek gayem onu emzirmek doyduğunu bilmek olmuştu ki sütüm bile yoktu o yüzden hiç korkmayın her anın tadını çıkarın
İlk emzirdiğimde eeşim annem görümcem kız kardeşim hepsi başımdaydı hemşire de tabi o an hiç böyle şeyler düşünmüyorsunuz inanınki
Ahh sorma oğlum 4 aylıkken emmeyi öğrendi desem o zamana kadar sürekli meme ucu yarası ile cebelleştim
Herkesi emzirmeyle ilgili video izlemeye davet ediyorum, makas yapma önerilmiyor süt akışını azalttığı için
Agzina verirken sonra birakiyorsun zaten surekli elin orda kalmiyor.benim tecrubem bu yondeMakas yapilirsa sut azalir ama zaman gectikce. Sutun akisina engel olunuyor cunku. Yani ben oyle biliyorum en azından
Arttıyorum, meme ucum çatlamış kanamış bu da içmiş gecenin bi vakti kanlı kusmuk gördüm aklım çıktı gece 3 acile koştuk nerdeyse 2 gün yoğunbakımda yatıracaklardı kontrol amaçlı iizn vermedik aldık eve geldik tabi ben sonradan anladım kanlı emdiğiniBen ağlayarak emziriyordum acıdan
Benim goguslerim normalde de kafam kadardır simdi daha da irilesti. Emzirirken memeyi elimden bırakma sansim yok cocuk nefessiz kalir mazallah:/Agzina verirken kahverengi kismi alsin diye sonra borakiyorsunuz zaten birde gogsu buyuk olanlar cocugunu burnunu kapatabiliyor temkinli olmakta yarar var.Cok sukur ben boyle yaptim sutun akisida gayet iyiydi hemsireler bile surekli masallah diyip durdular
Evet bana da garip geliyor düşüncesi , vücudumdan çıkan bir sıvıyla bir canlıyı beslemek ben kocam değilde öyle kaynanam falan olmasın istiyorumYa ben de kocam beni öyle görmesin istiyorum saçma bir duygu ama ne bileyim komik geliyor, sanki saçma sapan bir dans hareketi deniyormuşum gibi utanıyorum emzirmeden
kız Allah iyiliğini versin güldürdün akşam akşam. Erkeklerin memişlerinde bile delik varBen mememde delik olduğunu bile düşünmüyorum doktora da gösterdim bir muayenede normal dedi ama hala bana delik yok gibi geliyor
Yaaa herkes senin gibi söylüyor , umarım denilen gibi olurIlk emzirme cok tuaf oluyor. Degisik bir duygu anne oldugunu anliyorsun.anlatilmiyor yasaniyor o anin keyfini cikarmaya bak yaparsin tabi ki zorladigin zamanlar olucak olmiyacak demiyorum ama bebeginin bir bakisi gulusu yaninda uyumasi bile sana herseyi unutturucak emin ol en fazla ne kadar emziricez ki hersey geciyor anilarini guzel hatirlamak icin o anlari guzel yonet
Off evet ucu küçüldü kahverengi alan büyüdü gibi sanki , bir de ben çok huyluyumdur kendim bile elleyemem öyle göğsümü bebeğe nasıl vereceğim bilmiyorumGün yaklaştıkça bende uçlarda küçüldü gibi oldu nası çekip emecek hiç bilmiyorum
Ayy ben şimdiden söyledim hemşire dışında kimseyi istemiyorum diye , bir de onlar olursa hayatta yapamamİlk emzirdiğimde eeşim annem görümcem kız kardeşim hepsi başımdaydı hemşire de tabi o an hiç böyle şeyler düşünmüyorsunuz inanınki
Ay inşallahhhhHadi inşallah o güdüler bize bol bol gelir
Ya çok korkunç böyle şeylerde mi olabiliyorArttıyorum, meme ucum çatlamış kanamış bu da içmiş gecenin bi vakti kanlı kusmuk gördüm aklım çıktı gece 3 acile koştuk nerdeyse 2 gün yoğunbakımda yatıracaklardı kontrol amaçlı iizn vermedik aldık eve geldik tabi ben sonradan anladım kanlı emdiğini
Bende senin gibiyim ya , kafamdan büyük memem varBenim goguslerim normalde de kafam kadardır simdi daha da irilesti. Emzirirken memeyi elimden bırakma sansim yok cocuk nefessiz kalir mazallah:/
+1Bende senin gibiyim ya , kafamdan büyük memem var
ayy bu durum çok kötüymüş neyse ki neyden olduğunu anlamışsınız bariArttıyorum, meme ucum çatlamış kanamış bu da içmiş gecenin bi vakti kanlı kusmuk gördüm aklım çıktı gece 3 acile koştuk nerdeyse 2 gün yoğunbakımda yatıracaklardı kontrol amaçlı iizn vermedik aldık eve geldik tabi ben sonradan anladım kanlı emdiğini
Arada bende bakıyorum bazı kişilerde süt geliyomus bende bişey yok benimkide kapalı gibiBen mememde delik olduğunu bile düşünmüyorum doktora da gösterdim bir muayenede normal dedi ama hala bana delik yok gibi geliyor
Hamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galiba ilk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bendeBende senin gibiyim ya , kafamdan büyük memem var
Evet maalesef bebek için bi zararı yok emzirmeye devam edin diyorlar ki kan sadece emmeyle geliyor meme ucunda çatlak olduğu için, bende ne bileyim hiç aklıma gelmez duymamıştım da emip çürütüp kusmuş sonradan anladıkYa çok korkunç böyle şeylerde mi olabiliyor
Valla canım kafamX2=memem ama sütüm yoktu azdı yani o işler öyle olmuyor küçücük memelerden ne süt geliyorHamileyken bile okadar büyümedi benimkiler ya hep küçük olacak galiba ilk baslarda büyüdü sonra söndü sanki böyle olunca büyük memelerde sanki daha çok süt olcakmis düşüncesi oluyor bende