Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Uzme kendini baska gruplarda var senin haftadanda bu kiloda olup saglikli dogum yapanlar.dr yaklasimi onemli her dr farkli girus sunuyor.sen kalbini ferah tut insalah saglikla kucagina alicaksin bebegini
İnşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucağınıza alıp gönül rahatlığına kavuşmayı nasip etsin
Benimki de tam 35. haftada 3226 gram çıktı. Biliyorsun yattığım halde şeker çıkmadı. Yine de diyet yap dediler. E yapıyorum bakalım carsamba ne çıkacak? Sende şeker ve su fazlalığı varmış ama diyetine dikkat etmişsin. Belki de sadece bebek iyi besleniyordur. Bebek kilolu doğunca üzerinde bir sürü tetkik yapıyorlarmış ben de onu düşündüm geçen. Bebeğin doğması büyük iş zaten bence. Bir sürü şeye muhakkak bakıyorlar. Her türlü testi de yapamıyorlar. Mesela Mr kan alma falan zor işler oluyormuş yenidoğanda.Ben de bebeğe tetkik yapsalar ya da senin gibi doktor kilosu fazla sağlıksız dese ki denildi gerilirim. Gerildim de hatta sen yazınca tekrardan. Ama ben hastaneye gittim gördüm maalesef, herkes Allah ne derse onu yaşıyor. Biz sadece elimizden geleni yapıp çaresizce yaşayacaklarimizi bekliyoruz. İnşallah ikimizin tontik bebekleri de bekler ve sağlıkla doğarlar. Kendini suçlama, senden çok kimse bebegini düşünemez, bebeğin bile farkında bence.Elinden geleni de yapmışsın ayrıca.
Canım sende şükür şeker çıkmadı suyu da normal o yüzden hiç canını sıkma inan bende suyu fazla olup ödemdir demese doktorum kilosunu hiç
Kafaya takmam mutlu bile olurdum dediğin gibi belki de sağlıklı kilo doğmadan bilemeyeceğiz Allah sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin bizlere

oğlum yaşasaydı 20.01.2025 te doğacaktı ama erken geldı oğlum 30-08-2024 te ve yaşayamadı canım oğlum
Başın sağılsun , bende aynı şeyi geçen sene Ekim ayında yaşadım 22. Haftada ikiz bebeklerimi kaybettim. Çok iyi anlıyorum şuan yaşadıklarını , neler hissettiklerini ve düşüncelerini. Tarifi olmayan bir acı Allah sabır versin arkadaşım 🙏🏻 hiç bir zaman geçmeyecek , unutmayacaksın ama hayat devam ediyor bunu da unutma. O her zaman senin oğlun olarak kalacak inşallah dedikleri gibi bizi cennette bekliyor olacak yavrularımız 🙏🏻 acını yaşa , duygularını bastırma. Sonra da tekrar dene mutlaka.

Ben 35+2 deyim bebek kilosu 3100 çıkıyor doktorum çok fazla dedi ama diyeti de bozmuyorum şeker ölçümlerimde normal zaten çıkartacak bir şey hiç
Yemiyorum bi ara suyu düzelmişti şimdi tekrar artmış
Aramızda çok yokmuş aslında 300 gram var.Ben perşembe diğer doktoruma da gideceğim o farklı bir şey söylerse göreceğiz artık.Bana suyu iyi dediler onun için şekeri düşünmedim🤔Ama kilolu doğup sağlıklı olanlar da var hiçbiri kesin değil hepimizin başına her şey gelebilir sen elinden geleni yapmışsın.

Ben 35+2 deyim bebek kilosu 3100 çıkıyor doktorum çok fazla dedi ama diyeti de bozmuyorum şeker ölçümlerimde normal zaten çıkartacak bir şey hiç
Yemiyorum bi ara suyu düzelmişti şimdi tekrar artmış
Canım sen dikkat ediyorsun artık yapacak bişeyin yok ki bozma moralini, dr da riskleri söylemek zorunda. İnşallah sorunsuz bi doğum geçirirsin gönlünü ferah tut gerisi takdiri ilahi

Aramızda çok yokmuş aslında 300 gram var.Ben perşembe diğer doktoruma da gideceğim o farklı bir şey söylerse göreceğiz artık.Bana suyu iyi dediler onun için şekeri düşünmedim🤔Ama kilolu doğup sağlıklı olanlar da var hiçbiri kesin değil hepimizin başına her şey gelebilir sen elinden geleni yapmışsın.
[/QUOTE
Artık bu haftalarda ekstra dikkat edeceğim gerisi hayırlısı canım inşallah senin için de güzel şeyler söyler doktorun
Canım sen dikkat ediyorsun artık yapacak bişeyin yok ki bozma moralini, dr da riskleri söylemek zorunda. İnşallah sorunsuz bi doğum geçirirsin gönlünü ferah tut gerisi takdiri ilahi
Doğru diyorsun canım Biz elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbimden bakalım belki ileriki haftalarda uyumlu hale gelir haftasıyla

Gaz sorunu hep yaşıyordum gebelik başından beri ama bilemedim :KK43: yarım saat önce bebek baya tepti o tepince biraz rahatladım sanki
Biraz kuru kayısı , erik falan ye eğer bağırsakla alakalıysa iyi gelir belki. Bebişe de söyle madem rahatlıyorsun biraz daha vursun 😂

35+2 deyim canım kilosu 3100 çıktı doktor sağlıklı bulmuyor kilosunu çok aldığını söylüyor
Canım benim ilk oğlum 36+1 de 3200 doğdu bende de şeker var hatta ilk gebelikte insülin kullandım ama oğlum yoğun bakıma falan girmedi öyle aman aman bi kilo kaybı da yaşamadı sen kendini strese sokma diyetine dikkat et gerisini Allah'a bırak bişey olmaz inşallah ölçümlerine göre yüksek mi şekerin

Merhaba kızlar muayeneden çıktım 32+5 iz. Bebiş 2 kilo 300 gram kafası 2 hafta ilerde normal doğum zor dedi doktorum. Benim de canıma minnet zaten :) kova burcu olsun istiyorum dedim doktora 29 una kadsr olur dedi kovalar kötü dedi napacaksın çok zeki oluyorlar dedim güldü bende kovayım dedi 😄 gebelik şekerime rağmen suyumuz iyi. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçireceğim kalan haftaları da 🙏

Merhaba kızlar muayeneden çıktım 32+5 iz. Bebiş 2 kilo 300 gram kafası 2 hafta ilerde normal doğum zor dedi doktorum. Benim de canıma minnet zaten :) kova burcu olsun istiyorum dedim doktora 29 una kadsr olur dedi kovalar kötü dedi napacaksın çok zeki oluyorlar dedim güldü bende kovayım dedi 😄 gebelik şekerime rağmen suyumuz iyi. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçireceğim kalan haftaları da 🙏
Maşallah küçük beye 🧿🧿 kova olma ihtimali var seninkinin. Oğlak burcu da iyi ama ya 😅

Evet bence de bazı doktorlar gereksiz korkutuyor. Onların da yaşadığı olumsuz deneyimler vardır muhakkak ama bir gebeye bu kadar ufak ihtimaller söylenmemeli bence. Artık herkes 35-36.haftada doğuruyor çoğu bebek kuveze bile girmiyor. Kilosu az olur sıkıntı derler, kilosu çok olur sıkıntı derler, ne yapalım biz ölelim mi 😅 ay suan patavatsiz kadın doğumculara çok sinirlendim. Tüm hormonlarimi onların üzerine püskürtüyorum😅😅 ben de bebegim 36-37. Haftaya kadar 2500 grama ulaşsın da tansiyon sıkıntısı iyice buyumeden alınsın diye bekliyorum. 3.yu düşünüyordum ama artık vazgeçtim😂 bu stresi bir kere daha yaşamak istemiyorum🙈

Kızlar bizim bebiş biraz tombik diye ben molfix 2 numara bez aldım . 1 numara hiç almadım . Sizce çok mu büyük gelir 1 beden de alayım mı ?

X