Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
idrar sonuçlarım enfeksiyon bazı değerlet yüksek çıkmış anlayan bakabilir mi biraz araştırdım da sanki idrar yolu enfeksiyonu var gibi

Eklentiler

• IMG_0039.jpeg
    IMG_0039.jpeg
    226,5 KB · Görüntüleme: 46
Ya emzirme fikri bana çok korkunç geliyor 🙈🙈 inşallah becerebilirim 😂
Ilk emzirme cok tuaf oluyor. Degisik bir duygu anne oldugunu anliyorsun.anlatilmiyor yasaniyor o anin keyfini cikarmaya bak 🩷🫶 yaparsin tabi ki zorladigin zamanlar olucak olmiyacak demiyorum ama bebeginin bir bakisi gulusu yaninda uyumasi bile sana herseyi unutturucak emin ol ☺️ en fazla ne kadar emziricez ki hersey geciyor anilarini guzel hatirlamak icin o anlari guzel yonet 🫶

Kizlar aralikta emzirme konusulmusta burayada yazayim ilk kez emzireceklerde bilsin sadece gogus ucunu vermeyin tahris ve yara olur emzirme kabus olur kahverengi kisim ile veriyorsunuz 🫶
Ay evet oğlum ağzını açmıyodu sadece ucunu alıyodu ne çok çekmiştim 😵‍💫

Kahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk 😅 yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar
Iki parmaginin arasina gogsunun kahve rengi kismini sıkıstir bebek agzini acinca ver o aliyor gereken kismi makas yapar gibi 🫠

Kizlar yeni bilgi lazim olur 😅

Bende sadece 2 numaradan 1 paket almıştım . Sonra selen özyurtun videosunu izledim 1 haftada hemen bitti deyince 2 paket 2 ,2 paket de 3 beden aldım inşallah elimde kalmaz 😊
Başlarda çok sık bez değiştiriliyor her gün 7 10 arası düşünün en az, ilk bie hafta zaten kaka sayısı da fazla oluyor o yüzden 1 numara çabuk biter

X