Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Sakız çiğnemek canım cignedigim.zaman yanmıyor surupta belli bı zamana kadar etki ediyor
Ben de çok çektim canım bana tek iyi gelen şey karbonatlı falım sakız. Hemen iyi geliyor . Ama çiğnemekten çene kası yaptım ağzım ağrıyor
İlk defa duydum sakizi ama salatalık da iyi geldi bi süredir yok

Teşekkür ederiz haber verdiğin için canım inşallah hemen düzelir toparlanır bebişin . Rabbime emanet olun

Şükür daha iyiyim yürümeye başladım cnm.bebege süt sağıp göndermeye çalışıyorum ama hala daha gelmedi çok fazla.bi yemek kaşığı kadar anca çıkıyor 2 göğüsten.
Ilk gun normal o kadar gelmesi zamanlar cogalir moralini yuksek tut sivi alimina dikkat et dualarimiz sizinle

Gerekiyor ben iki dogumumdada ikici gun dus almistim sut insin diye faydasinida gordum.
---Ay yanlis anlamisim bebek havlusu degil kendine havlu gerekiyor bence

Şükür daha iyiyim yürümeye başladım cnm.bebege süt sağıp göndermeye çalışıyorum ama hala daha gelmedi çok fazla.bi yemek kaşığı kadar anca çıkıyor 2 göğüsten.
Ama zaten bebeğin midesi şu an bir erik kadar diye biliyorum. Yeter ona. Sen stres yapma. Yetersiz kalırsa zaten mama verirler de senin sütün şu an ona her türlü ilaçtan daha faydalı. Bir damla bile içse kâr.

İdrar enfeksiyonu derken kültür testinde üreme mi varmış yoksa sadece lökosit mi yüksek? Crp biraz yüksekmiş evet. Eğer sebebi vajinal bir enfeksiyon ise suyu o patlatmıştır

orchagoci cnm bebişler nasıl , sen nasılsın ? Göremedim seni uzun zamandır buralarda , umarım her şey yolundadır
Çok teşekkürler ben sürece hala alışamadım. Emzirme olmadan sağım yapma işi çok zor. 3 saatte bir kalk sağım yap sonra pompaları yıka steril et kurut vs derken çok zaman alıyor. Daha bebişler gelmeden uyku yok oldu:) hiç vakit kalmıyor dolayısıyla buraya da giremez oldum. Merak ediyorum sizleri de. Süreçleriniz nasıl geçiyor? Umarım benden sonra doğuran olmamıştır. Bebişler de idare ediyorlar. Kızım solunumu toparlayamadı bir türlü. İnişli çıkışlı ama pek çıkamıyor. Oğlum toparlıyor gibi ama o da stabil. Kızım 1600 gr oğlum 2000 gr oldu. Şükür diyoruz ne yapalım.

Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız ve vaktiniz için
Evet aynen öyle, sağlıklı olsunlar da. Ama işte en ufak bir kötü yorum acaba sağlıksız mı diye düşündürtüyor. Bende de hiç tansiyon problemi olmamıştı bu arada. Hamilelik öncesi de hamileliğim başlarında da hep 10/6 idi. Hatta tansiyon ölç diyince kendimden emin bi şekilde benim hiç tansiyon sorunum olmadı dedim. 2 gündür ölçüyorum. Genellikle 12/7 bazen. Hamilelikte kan miktarı arttığı için zaten artıyormuş. Bir de yemekten sonra filan dikkat etmeye çalışıyorum şimdi. Hiç tuzlu şeyler yemiyim diye dikkat ediyorum hiç sorun olmaz diye düşünürken. Neyse hep birlikte sağlıkla alalım kucağımıza
Evet sadece karın bölgesi dedi, plesenta kan akışına bakıldı mı bilmiyorum raporda göremedim ama kordon kan akışına baktı ve bakarken çok iyi dedi. Ama yaptığı yorumlardan biri de “bebeğin karın bölgesinin küçük olması plesentadan yeteri kadar beslenemiyor olabilir” idi. Çok teşekkürler, dediğim gibi başka bir doktora gittim o da tansiyon takibini önerdi, eğer 14/9 geçerse diye bir ilaç verdi ama neyse ki hep düşük çıkıyor tansiyonum dünden beri, şimdilik ilaca gerek kalmadı. Umarım böyle devam eder. Çok teşekkür ederim
Umarım siz de sağlıkla alırsınız bebeğinizi Her zaman gittiğim doktorum kan sulandırıcı iğne yazdı, diğer danışmak için gittiğim doktorum da bu haftada artık kan sulandırıcı başlamak doğru değil, 15–16. Haftalarda başlanılsa iyiydi öyle bi problem varsa ama şimdi başlama dedi. Eğer tansiyon yükselirse diye ilaç verdi. Size kaçıncı haftada başladınız kan sulandırıcıya?

Yani düşük tansiyonda mı sıkıntı canım?

Bebek havlusunu hiçbir listede görmedim. Ben de emzirme yastığı konusunda kararsız kaldım bir de.
Onu da aldım yanıma bu arada geçen aptamil eğitimlerine katıldım eğitim veren kişi 40 senelik ebe hemşire bebeği düz yatırıp kafasını yan koyun dedi ben yan yatıracağız diye düşünüyordum junodansa reflü yatağı alın ve kesinlikle odanız karanlık olsun dedi bebek huzursuz uyuyormuş ışık vurunca ışık almayan karanlık perde alın dedi kesinlikle çocuk sesli tv vs olan yerde değil yatağında yatmalı dedi

Bez yeterli bide müslin koyabilirsiniz koydukları beşik tarzı şeye seriyorlar

Gerekiyor ben iki dogumumdada ikici gun dus almistim sut insin diye faydasinida gordum.
---Ay yanlis anlamisim bebek havlusu degil kendine havlu gerekiyor bence
Aa siz diyince aklıma geldi benide doktor sıcak suya sokmuştu bebiş açıklığa rağmen gelmiyordu ama hastaneden vermişlerdi havlu bu sefer götüreyim bende

Aa siz diyince aklıma geldi benide doktor sıcak suya sokmuştu bebiş açıklığa rağmen gelmiyordu ama hastaneden vermişlerdi havlu bu sefer götüreyim bende
Bende kızımda sancılarım çok dayanamıyorum diye (suni sancı) ebe sıcak bi duşa gir hızlanır sürecimiz demişti girmiştim normal doğum yapacak arkadaşlar havlu alabilir yanına

Bende kızımda sancılarım çok dayanamıyorum diye (suni sancı) ebe sıcak bi duşa gir hızlanır sürecimiz demişti girmiştim normal doğum yapacak arkadaşlar havlu alabilir yanına
Bu sefer nasıl bir süreç bekliyor bizi düşündükce bir heyecan basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…