- 7 Ekim 2023
- 504
- 535
- 23
Kac gunde teslim oldu acaba?Kızlar ben oda süslemesi vs yaptırmıyorum .
Sadece kapı süsü yaptırdım Trendyoldan . Bugün elime ulaştı ben beğendim sadece yazı biraz küçük olmuş ama belki fikir olur sizlere de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gunde teslim oldu acaba?Kızlar ben oda süslemesi vs yaptırmıyorum .
Sadece kapı süsü yaptırdım Trendyoldan . Bugün elime ulaştı ben beğendim sadece yazı biraz küçük olmuş ama belki fikir olur sizlere de
Yoksa al canim kullanisli oluyor.hm 03 ay olurBebeğinize şöyle tulum aldınız mı? Ben almayı düşündüm şimdi ama acaba doğsa da öyle mi alsam boyunu kilosunu görüp diye düşündüm. Çünkü 3 ay giyeceği bir şey gibi maksimum. Kilosuna boyuna göre olsa iyi olur gibi
Ya preklampsiden korkuyorum açıkçası böyle olunca ama preklampside tansiyonda yükseliyordu değil miRabbim şifa versin kavuşun bian önce insallah kuzum
Ay bugün davul gibi uyandim resmen ya sağ ayagim şiş uyuşuk sağ elim şiş uyuşuk
Çok güzel canım ben çok beğendim bende bu tarz birşey yaptırıcam trendyoldan favoriledim bi kaç taneKızlar ben oda süslemesi vs yaptırmıyorum .
Canım ocak ayında doğacaklar ve minicik olacaklar içine giydir çıkar eziyet olur gibi geldi bana 2 3 ay için değmez dedim çünkü kalın battaniyeye falan sarıp öyle çıkarız dışarı ki yenidoğan olacakları için ve kış olacağı için çok çıkarmayız diye düşünüyorum o yüzden bir sonraki kışa alacağım benBebeğinize şöyle tulum aldınız mı? Ben almayı düşündüm şimdi ama acaba doğsa da öyle mi alsam boyunu kilosunu görüp diye düşündüm. Çünkü 3 ay giyeceği bir şey gibi maksimum. Kilosuna boyuna göre olsa iyi olur gibi
Oğlumda crocs almıştım ama çok terletiyor bu sefer bunlar hoşuma gitti lcw aldım evde de rahatca giyerimKizlar hastanede terlik nasil bisey giyeceksiniz? Ben krem bi gecelik aldim kafamda da incili sade bir taç olacak ama terlik nasil olur? Sonra evde de giyebilecegim bisey olsun istiyorum.
Kizlar hastanede terlik nasil bisey giyeceksiniz? Ben krem bi gecelik aldim kafamda da incili sade bir taç olacak ama terlik nasil olur? Sonra evde de giyebilecegim bisey olsun istiyorum.
Yok ölçümleri haftasıyla aynı çıkıyor birkaç gün önde dedi sadece ultrasonda da haftası yüksek çıkmadı.İki doktora gidiyorum bu hafta içi diğerine de gideceğim bakalım o ne diyecekAcaba kilo ölçümü neye göre oluyorSizinkine önden gidiyor falan demiyorlar mı? Benim tam 35 haftalık iken 3226 çıktı. 3 hafta önde demişlerdi.
Kilosunu baş çevresine ve karın çevresine göre yaklaşık olarak ölçüyorlar. Cihazları o değerleri esas alarak yaklaşık bir değer hesaplıyor. Sizinkine normal dedi ise benimki de öyle aşırı büyük değil bence diye sevindim. Çünkü arada 400 gram falan var. O da normal en fazla 1.5 2 hafta büyük demek. 2 haftadan büyük olunca sorun oluyor. Yoksa sorun yapmıyorlar pek.Yok ölçümleri haftasıyla aynı çıkıyor birkaç gün önde dedi sadece ultrasonda da haftası yüksek çıkmadı.İki doktora gidiyorum bu hafta içi diğerine de gideceğim bakalım o ne diyecekAcaba kilo ölçümü neye göre oluyor
Tek bir belirti ile de görüldüğü oluyormuş birden çok belirti olduğu da. Tansiyon yüksekliği idrarda protein hep belirti.Hastanede günde 6 kez tansiyonumu ölçtüler. Küçük tansiyonu öğrenciler bazen yanlışlıkla 9 ölçüyordu. Hemen gelip yeniden bakıyorlardı, 8 olduğu anlaşılıyor idi. Büyük tansiyon da 12'yi geçkin ölçüm çıkarsa sorun imiş. Yani 9 çıksa mesela küçük tansiyon, bir de yüksek tansiyon nedeniyle yatacaktim. Öyle yatanı şeker gibi kolay kolay salmıyorlar da.Ya preklampsiden korkuyorum açıkçası böyle olunca ama preklampside tansiyonda yükseliyordu değil mi
Perşembe diğer doktoruma da gideyim bakalım o ne diyecek.Valla ben de bir korktum fazla geldi bana kilosu.Ama doktorum iyi dedi.Yediklerime de dikkat ediyorum aslında nadir kaçamak yapıyorum.Umarım ikimizin de normaldirKilosunu baş çevresine ve karın çevresine göre yaklaşık olarak ölçüyorlar. Cihazları o değerleri esas alarak yaklaşık bir değer hesaplıyor. Sizinkine normal dedi ise benimki de öyle aşırı büyük değil bence diye sevindim. Çünkü arada 400 gram falan var. O da normal en fazla 1.5 2 hafta büyük demek. 2 haftadan büyük olunca sorun oluyor. Yoksa sorun yapmıyorlar pek.
Canim nasilsin daha iyi olabildin mi ?Tşk ederim amin inşallah
Amin inşallah çok tşk ederim
Amin inşallah
5. Gün geldi pazartesi almıştım bugün geldiKac gunde teslim oldu acaba?
Tesekkur ederim hizli gelmis instagram 15 gunden once zaman vermiyorlar5. Gün geldi pazartesi almıştım bugün geldi
Tesekkur ederim hizli gelmis instagram 15 gunden once zaman vermiyorlar
Ben instagram sayfalarına güvenemediö iade vs sıkıntı oluyor . Kırık gelme ihtimali de var .Tesekkur ederim hizli gelmis instagram 15 gunden once zaman vermiyorlar
Bez koyulmasi gerekiyor kesin ama islak mendil alt acma vermiycem ben yanima aldim ama hemsireye gerek yok vardir heralde koskoca hastanedeDevlet hastanesinde doğum yapacağım.
Hemşireye bebeğin hastane çıkış takımını vereceğim battaniyeli. Ayrıca bez, alt açma örtüsü, ıslak mendil, biberon vermem gerekiyor mu? Her şeyi ütüledim yerleştirdim ama teferruatta kafam karıştı
Ben instagram sayfalarına güvenemediö iade vs sıkıntı oluyor . Kırık gelme ihtimali de var .
Bunu alırken acaba köpük gibi kağıttan bir şey mi gelir diye tereddüt etmiştim ama ahşap ağır sağlam geldi çok begendık biz
Verdim bende siparis ig sayfasindan memnuniyet cok gibi ben besigin ustunde dekor amaclida kulanmak istedigim icin sade birsey istedim insalllah benimde icime siner ve yetisir