Yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Onunda teslimat suresi korkutuyor ama bnde oyle yapicam daha cikamam o riski goze alamamBen en küçük şeyi bile internetten alıyorum. Bence öyle bir şeyse dışarı çıkma. Geçen arkadaşım aramış, ay dogurmadan seninle görüşelim falan diyor. Dedim ben daha da evden çıkmam dışarı. Doğumdan sonra görüşürüz.
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım benim . Ederiz tabi duaKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
Ozaman almim şimdi hastaneden sonra bakarız duruma göre artıkKaşık biberon değil de şırınga ile veriyormuş hemşireler. Emzirebilirsek zaten biz emziririz hiç gerek kalmaz. Ben kaşık biberon almama kararı almıştım ama her an alabilirim. İnşallah bunlar güzel hazırlıklar.
Ben iyi kötü yurumeye çalışıyorum işte ama bebeğime solunum cihaziyla destek veriliyor yoğun bakımda.gunde bı kere 3 -4dk görüştüruyorlar.dokunmadan fotoğrafını fln cekemeden.1 kaşık süt çıktı onu gönderdim şifa olsun yavruma inşallahYaa hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahnasıl senin de bebişin de sağlık durumu iyidir inşallah
Amin inşallah kuzum sağolasınRabbim gönlüne ferahlık versin canım benim . Ederiz tabi duaRabbim büyük inşallah yüzünü güldürecek tez vakitte yanına gelsin bebeğin
Evt iki dogum yaptim hic emzirme kasigi istemediler benden biberon veya siringa ile verildi gerek yok bencedeOzaman almim şimdi hastaneden sonra bakarız duruma göre artık
Oyyy masallahhhKızlar ben de şimdi kontrolden çıktım . Biz doktorumuzu değiştirdik. Çok geç kaldık ama olsun .
35+4 deyiz. Bebiş önden gidiyor biz sıkıntısı yok ama normal doğum zor dedi . Zaten bu yüzden doktor değiştirdik . Bu adamın sezaryeni çok iyi bütün arkadaşlarım bu dr a yaptırdı .
Bebiş için her şey yolunda dedi . Nst kan ve idrar istedi şükürler olsun temiz çıktı hepsi de .
Ve bebeğimizin bu zamana kadar ilk defa yüzünü gördükçok güzel bir duyguymuş .
İnşallah canım Bnm.sagolasinCanım benim gönlünü ferah tut rabbim sana bağışlasın minik.kizini şifalar versin bir an önce inşallah
Sağolasın inşallah cnm aminCanım benim sağlıkla kurtulmanıza çok sevindim boyuda kilosuda gayet iyi haftasına görebi anne olarak evladını öyle görmek eminim çok zordur ama sen gönlünü ferah tut en kısa zamanda toparlayıp kucağına gelecek merak etme dualarım hep güzel Zeyneple
Keşke kucağıma verselerdi bı kez kokumu alınca belki kendini toplardi.ya uyutuyorlardi ya kendi uyuyordu bilmiorum vermediler yenidoğan yoğun bakım denilen yerde zaten.Canımm gözünüz aydın inşallah bebeğin de çok yakında kucağında olacakMis kokuludur şimdi senin kokunu alsın iyi gelecek ona Kilosu her şeyi çok iyi maşallah.Sütün de zamanla gelir ister istemez insan takıyodur ama çok güzel olacak her şey
Canım hayırlı olsun en kısa sürede kavuşursunuz inşallah dualarım seninleİnşallah canım Bnm.sagolasin
Sağolasın inşallah cnm amin
Keşke kucağıma verselerdi bı kez kokumu alınca belki kendini toplardi.ya uyutuyorlardi ya kendi uyuyordu bilmiorum vermediler yenidoğan yoğun bakım denilen yerde zaten.
Rabbim hayırlı eylesin, kritik haftaları atlatmış çok şükür kilosu vs de iyi. İnşaAllah solunumu da hemencecik normale döner kucağınıza sağlıcakla alırsınızKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
2 hafta önden gidiyor bizimki canım . 35. Hafta 2850 çıktı . Ölçüleri iki hafta önden . Genetik olabilir ailede insülin direnci vardır dedi .Oyyy masallahhhönden dediği kaç kilo canım kaçıncı hafta
Ben de 35+2 deyim 2800 dedi haftasıyla uyumlu birkaç gün önde dedi.Siz de 37.haftada mı gidiyor dedi yoksa kilosuna göre mi söyledi2 hafta önden gidiyor bizimki canım . 35. Hafta 2850 çıktı . Ölçüleri iki hafta önden . Genetik olabilir ailede insülin direnci vardır dedi .
Normal doğum zor görünüyor dedi .
Kuzum ultrasonda çıkan haftaya goremi takip etcez yoksa kendi hafftamiza goremi bana da 1 hafta 10 gün önde demişti2 hafta önden gidiyor bizimki canım . 35. Hafta 2850 çıktı . Ölçüleri iki hafta önden . Genetik olabilir ailede insülin direnci vardır dedi .
Normal doğum zor görünüyor dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?