Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu. cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl senin de bebişin de sağlık durumu iyidir inşallah

Onunda teslimat suresi korkutuyor ama bnde oyle yapicam daha cikamam o riski goze alamam

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım benim . Ederiz tabi dua Rabbim büyük inşallah yüzünü güldürecek tez vakitte yanına gelsin bebeğin

Ozaman almim şimdi hastaneden sonra bakarız duruma göre artık

Yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl senin de bebişin de sağlık durumu iyidir inşallah
Ben iyi kötü yurumeye çalışıyorum işte ama bebeğime solunum cihaziyla destek veriliyor yoğun bakımda.gunde bı kere 3 -4dk görüştüruyorlar.dokunmadan fotoğrafını fln cekemeden.1 kaşık süt çıktı onu gönderdim şifa olsun yavruma inşallah psikolojikmen onu öyle görünce kötü oldum.
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım benim . Ederiz tabi dua Rabbim büyük inşallah yüzünü güldürecek tez vakitte yanına gelsin bebeğin
Amin inşallah kuzum sağolasın

Kızlar ben de şimdi kontrolden çıktım . Biz doktorumuzu değiştirdik. Çok geç kaldık ama olsun .
35+4 deyiz. Bebiş önden gidiyor biz sıkıntısı yok ama normal doğum zor dedi . Zaten bu yüzden doktor değiştirdik . Bu adamın sezaryeni çok iyi bütün arkadaşlarım bu dr a yaptırdı .
Bebiş için her şey yolunda dedi . Nst kan ve idrar istedi şükürler olsun temiz çıktı hepsi de .
Ve bebeğimizin bu zamana kadar ilk defa yüzünü gördük çok güzel bir duyguymuş .

Eklentiler

• 9A9ECC26-DEE6-42BB-A172-F6FF75AB5F58.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 6426DC01-6D1C-41F1-9384-A154F024A3CD.png
    353,4 KB · Görüntüleme: 82
Oyyy masallahhhönden dediği kaç kilo canım kaçıncı hafta

Canım benim gönlünü ferah tut rabbim sana bağışlasın minik.kizini şifalar versin bir an önce inşallah
İnşallah canım Bnm.sagolasin
Sağolasın inşallah cnm amin
Keşke kucağıma verselerdi bı kez kokumu alınca belki kendini toplardi.ya uyutuyorlardi ya kendi uyuyordu bilmiorum vermediler yenidoğan yoğun bakım denilen yerde zaten.

Bime kaşık biberon gelmişti aklımda yoktu ama forumda gezinirken çok gördüm en azından bulunsun dedim almayan varsa oraya bakabilir

Canım hayırlı olsun en kısa sürede kavuşursunuz inşallah dualarım seninle

Rabbim hayırlı eylesin, kritik haftaları atlatmış çok şükür kilosu vs de iyi. İnşaAllah solunumu da hemencecik normale döner kucağınıza sağlıcakla alırsınız

Oyyy masallahhhönden dediği kaç kilo canım kaçıncı hafta
2 hafta önden gidiyor bizimki canım . 35. Hafta 2850 çıktı . Ölçüleri iki hafta önden . Genetik olabilir ailede insülin direnci vardır dedi .
Normal doğum zor görünüyor dedi .

2 hafta önden gidiyor bizimki canım . 35. Hafta 2850 çıktı . Ölçüleri iki hafta önden . Genetik olabilir ailede insülin direnci vardır dedi .
Ben de 35+2 deyim 2800 dedi haftasıyla uyumlu birkaç gün önde dedi.Siz de 37.haftada mı gidiyor dedi yoksa kilosuna göre mi söyledi

Kuzum ultrasonda çıkan haftaya goremi takip etcez yoksa kendi hafftamiza goremi bana da 1 hafta 10 gün önde demişti

Kızlar selam ben de biraz önce doktordan çıktım 33+2 olduk , sancıları sordum cok normal ama nstye gerek yok suan dedi . Kızımdaki kist içinde çok şükür kanamayla küçülme başlamış zamanla geçecek gibi geldi bana dedi doktorum insallah ameliyata gerek kalmayacak 2300 gram olmus bu haftada olanların kilosu nasıl iyi mi sizce korkuyorum zayıf olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…