Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Doğum yapan anneleri tebrik ederim. Küvezde olan kuzuyuda tez zamanda sağlık dilerim dualarımız sizinle inşallah tez zamanda alırsınız kucağınıza
Tşk ederim amin inşallah
Doğum yapanlara hayırlı olsun , küvezde olana da rabbim biran önce sağlıkla cıkıp annesine kavusmasını nasıp etsin insallah
Amin inşallah çok tşk ederim
Doğum yapan annelere çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebeklerinizle beraber evinize dönersiniz inşallah .darısı zamaninda doğacak bebeklerimize kavuşmak dileğiyle
Amin inşallah

Kızlar bizimde bugun kontrolümüz vardı herşey normal gözüküyor. 34+2 deyiz 2400 gr olmuşuz doktor tam haftasınla uyumlu suyu iyi dedi ama bana biraz zayıf gibi geldi Bundan sonra her hafta kontrole çağırdı artık

Ben de 35+2 deyim 2800 dedi haftasıyla uyumlu birkaç gün önde dedi.Siz de 37.haftada mı gidiyor dedi yoksa kilosuna göre mi söyledi
Valla kafasını karnını uykul kemiğimi ölçtü neredeyse iki hafta önde bebek dedi . Ölçümleri hep fazla çıktı kilosu da 2850 dedi . Ben de anlamadım . Biz 35. Haftaya yarın giriyoruz

Kuzum ultrasonda çıkan haftaya goremi takip etcez yoksa kendi hafftamiza goremi bana da 1 hafta 10 gün önde demişti
Valla bilmiyorum canım ama benim en baştan beri ultrasonda hep bir buçuk iki hafta önden gitti . Sonlara doğru azalır dediler ama aynı

İnşallah gerek kalmaz tamamen geçer canım kilosu maşallah gayet iyi bence

Kızlar ben oda süslemesi vs yaptırmıyorum .
Sadece kapı süsü yaptırdım Trendyoldan . Bugün elime ulaştı ben beğendim sadece yazı biraz küçük olmuş ama belki fikir olur sizlere de

Eklentiler

• E53B7DAE-8DBD-4EBB-AC79-472AC65F0A06.jpeg
    110,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 12AA7A2A-5B4B-4F51-A636-EDB03116CB72.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba bence kilosu iyi zaten sorun olsa doktorun söyler.Ben 32 de gittiğimde 1780 mi neydi bugün 35+2 de 2800 dedi 32.haftadan beri her gün et yumurta vs yedim o mu aldırdı farklı bir şey mi bilmiyorum ‍♀

Merhaba bence kilosu iyi zaten sorun olsa doktorun söyler.Ben 32 de gittiğimde 1780 mi neydi bugün 35+2 de 2800 dedi 32.haftadan beri her gün et yumurta vs yedim o mu aldırdı farklı bir şey mi bilmiyorum ‍♀
Sizinkine önden gidiyor falan demiyorlar mı? Benim tam 35 haftalık iken 3226 çıktı. 3 hafta önde demişlerdi.

Bebeğinize şöyle tulum aldınız mı? Ben almayı düşündüm şimdi ama acaba doğsa da öyle mi alsam boyunu kilosunu görüp diye düşündüm. Çünkü 3 ay giyeceği bir şey gibi maksimum. Kilosuna boyuna göre olsa iyi olur gibi

Eklentiler

• 1000188686.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 79
Ben de böyle bir tulum almak istiyorum. Dışarıda bebeklerde görüyorum kışın çok rahat görünüyor. Ama bizim bebişler için boyu nasıl olmalı bilmiyorum
Bir de ben bebeğe gece ne giydiricem üşür mü diye düşünmeye başladım . Uyku tulumu için daha çok küçükler değil mi

H
Kilosu gayet iyi bence 34+4de 2400dü Tuniş. Ben şuan taşıyamıyorum daha büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bunlar çok güzel bende almak istiyordum ama 1 yaşta alırım artık. Bizim ev çok sıcak oluyor. ilk 3 ayda çok dışarı çıkmayız diye düşünüyorum.

Maşallah gayet iyii, benim kız 1860 çıktı ya 33te sizinki tam uyumlu

Zayıf degil canım benimde 33+5 2400 çıktı ultrasona gore iki gün faln öndeydi zamanında doğum olursa 3 kiloyu geckin olurlar

İlk aylar zor oluyor bunları giydirmesi zaten minicikler kundak tarzı peluşlar daha kolay oluyor sürekli dışarıda çıkılmaz, mart nisan icinde peluş tulumlardan alabilirsiniz 3/6 ay hm kalıpları büyük oluyor

Bende bundan aldım canım ebebekten çok kalın ve yumuşacık

Ben aldım 0-3 ay zaten bu kadar kalın tulumu 3-4 ay giyebilecek bence büyük almamak herek büyük alınca cocugun agzına mont vs geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…