Çok sevindim, hatta heyecanlandım. Maşallah Zeynep Azra'ya. Sağlıkla, güzel büyüsün. Size de çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatırsınız inşallah, agriniz siziniz da kalmaz.Kizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Ben de geçen hafta kaynanamlara gittim sadece İstanbul İzmit arası düşünün. Ayaklarım ilk o zaman şişti. Dinlenince sisi geçti. Bugün de eltim çağırdı o da İstanbulda yok dedim ben bir daha şişemem. Kaynanamlarda bir de ayaklarımı uzatıp yatamadım bile. O da sisiriyor.Kızlar dün sancım vardı bugünde ellerim ayaklarım yüzüm davul gibi uyandm parmaklarım acıyor ödem den şehirler arası yolculuktan gelmiştim ondan dır diye düşünüyorum ödem doğum belirtisi mi
Ah canım benim ya minik savaşçı dualarımız sizinle, inşallah toparlayacak annesi içini ferah tut güzel enerjiler yolla ona, Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursunKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
Benim çantam hazır değil hala çok gerildim gittiğim yerde doğuracam diye en iyisi sadece yatıp dinlenmek senin ağrın sancın azaldı mı canımBen de geçen hafta kaynanamlara gittim sadece İstanbul İzmit arası düşünün. Ayaklarım ilk o zaman şişti. Dinlenince sisi geçti. Bugün de eltim çağırdı o da İstanbulda yok dedim ben bir daha şişemem. Kaynanamlarda bir de ayaklarımı uzatıp yatamadım bile. O da sisiriyor.
Azaldı. Çantayı da şimdi kalkıp ütü yapıp hazırlayacağım. Bir tek sterilizasyon kalacak biberon ve diğer şeyler için. Anlayacağın benim de hazır değil ve ben pazartesi 36 haftayı bitirmiş olacağım. Her şeyi aldım yıkadım, ütüleyip organizerlerle valize koymak nasip olmadı bir türlü. Siz de bir an önce hazırlayın, baksanıza aniden sancı gelip doğuran arkadaşlarımız var.Benim çantam hazır değil hala çok gerildim gittiğim yerde doğuracam diye en iyisi sadece yatıp dinlenmek senin ağrın sancın azaldı mı canım
Bende dolabı bekledim daha gelmediAzaldı. Çantayı da şimdi kalkıp ütü yapıp hazırlayacağım. Bir tek sterilizasyon kalacak biberon ve diğer şeyler için. Anlayacağın benim de hazır değil ve ben pazartesi 36 haftayı bitirmiş olacağım. Her şeyi aldım yıkadım, ütüleyip organizerlerle valize koymak nasip olmadı bir türlü. Siz de bir an önce hazırlayın, baksanıza aniden sancı gelip doğuran arkadaşlarımız var.
Rabbim şifa versin kavuşun bian önce insallah kuzumKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
Ay bugün davul gibi uyandim resmen ya sağ ayagim şiş uyuşuk sağ elim şiş uyuşukAyyyy aynı şeyi yaşıyorum günlerdir. Benimde ellerim sürekli uyuşuyor özellikle sağ elimin ilk 3 parmak ucu nerdeyse hep uyuşuk. Bende ptrsi soracağım doktoruma
Kaşık biberon değil de şırınga ile veriyormuş hemşireler. Emzirebilirsek zaten biz emziririz hiç gerek kalmaz. Ben kaşık biberon almama kararı almıştım ama her an alabilirim. İnşallah bunlar güzel hazırlıklar.Bende dolabı bekledim daha gelmedibebişin kıyafetlerini yıkayıp utuledim oturarak.utuledim.belim.cok ağrıdı ayakta yapsam daha kolaymış bebişin kıyafetlerini hazırlayıp hasta çantası için burçlara koydum yedek battaniye bide kıyafette koydum emzikle biberon kaynatılacak o kaldı benimde ama onlarında hastane ye götürmeyi düşünmüyorum bide emzikle biberonu yıkamak için sıvı almadım daha e bebekten ondan alcam kaşık biberon lazım oluyormuş sanırım ondan alıp götürmeyi düşünüyorum hastaneye
Üzülmeni anlıyorum ama daha minik annesi. İnşallah toparlayacaktır. Dualarımız Zeynep Azra ve seninle.Kizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
Ya seninle aramizda 2 gun var 36 giricez diye biliyorum doldurmus mu oluyoruz 36 yiAzaldı. Çantayı da şimdi kalkıp ütü yapıp hazırlayacağım. Bir tek sterilizasyon kalacak biberon ve diğer şeyler için. Anlayacağın benim de hazır değil ve ben pazartesi 36 haftayı bitirmiş olacağım. Her şeyi aldım yıkadım, ütüleyip organizerlerle valize koymak nasip olmadı bir türlü. Siz de bir an önce hazırlayın, baksanıza aniden sancı gelip doğuran arkadaşlarımız var.
Canim benim uzulup kendini hirpalama sutun etkilenir suan bebegin en cok senin sutune ihtiyaci var bol su ic komposto ve yemegine ozen goster lutfenKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
36'yı doldurmuş oluyoruz. Şu anda 35+5'im ben, yani 36'dan gün alıyorum yani. Pazartesi tam 36 hafta bitmiş olacak. 37'den gün alacağız. Zaten bu hesapla mesela benim 40 haftanın bitişi 6 Ocak ancak denk geliyor.Ya seninle aramizda 2 gun var 36 giricez diye biliyorum doldurmus mu oluyoruz 36 yi
Kizlar Bnm karnım aşırı sert oldu birakmadi bı turlu çok ağrı oldu.ilceden il merkeze ambulansla sevk edicekler.nst ye girdim tekrar sancı çıktı.dr riske atmayalım sevk yapalım dedi.bnm kız erken mi gelcek bilemiyorum..eve de
Gözünüz aydın canım inşallah sağlıkla evinize geçersiniz.Allah anneli babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsinEvet sezaryen oldum .oğlum sezaryendi.sut çıkmadı daha .bı çay kaşığı anca.makinayla istemediler.elle de çok cikmadi
Çok doğru söylediniz. Benim oda arkadaşımın bebeği de küvezde idi. Kız hiç yemek yemiyordu, sütü de gelmiyordu doğal olarak. Bebeği süt ile beslemeye başladıklarında sorun yaşadı. O zaman bir kez daha anladım anneysen bebeğin için önce kendine bakacaksın.Ca
Canim benim uzulup kendini hirpalama sutun etkilenir suan bebegin en cok senin sutune ihtiyaci var bol su ic komposto ve yemegine ozen goster lutfen
Ben en küçük şeyi bile internetten alıyorum. Bence öyle bir şeyse dışarı çıkma. Geçen arkadaşım aramış, ay dogurmadan seninle görüşelim falan diyor. Dedim ben daha da evden çıkmam dışarı. Doğumdan sonra görüşürüz.Ocak anneleri erken dokulecek gibi hepimizde agri sanci birseyler var bakalim hayirlisi ile gunumuz gelseydi.hastane cantasini hazirlarkenn ekskklrrim oldugu farkettim fakat gidip almak icin cesaretim yok
Maşallah cnm gözün aydın tez vakitte kucağına alman dileğiyleKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Evet tek tek gidiyor herkes valla 1 saate yıkamaya atacam bende hepsini senin haftan ileriymiş ben 33 haftalığım diye saldım . Sağsalim doğumlar yapalım hepimizAzaldı. Çantayı da şimdi kalkıp ütü yapıp hazırlayacağım. Bir tek sterilizasyon kalacak biberon ve diğer şeyler için. Anlayacağın benim de hazır değil ve ben pazartesi 36 haftayı bitirmiş olacağım. Her şeyi aldım yıkadım, ütüleyip organizerlerle valize koymak nasip olmadı bir türlü. Siz de bir an önce hazırlayın, baksanıza aniden sancı gelip doğuran arkadaşlarımız var.
Ben de 3 hafta önce yapacaktım. Önce ağır gripten sonra şeker şüphesinden neredeyse her gün doktora git, hastanede kalma süreçleri falan oldu, işle alakalı bir şeyler oldu. Göz açıp kapayıncaya haftalar geçiyor. Siz şimdiden hazır olun ben de 33 haftada hazır olacaktım sözde, her şeyi yıkadım aldım ütüleyemedim. Hiç belli olmuyor ne olacağı. Hiç geciktirmeden ikimiz de inşallah bu haftasonu yaparız, biter.Evet tek tek gidiyor herkes valla 1 saate yıkamaya atacam bende hepsini senin haftan ileriymiş ben 33 haftalığım diye saldım . Sağsalim doğumlar yapalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?