Sağol cnm amin inşallah
biraz bnm kizce bücür 48cm 2800gr. 35 haftalık.gerci oğlum da 49cm di ama şuan maşallah yaşıtlarından önde boyu.kilosu düşük biraz.oda bsy yemediginden.ben hiç iyi değilim normalde genel anestezi yasaktı bana söyledim ama evvelsi gün ecopirin içtiğim için genel yapmak zorunda kaldılar.daha sonra bana etki etmemiş Dr bı ara uyandın sohbet ettik fln dedi ama ben hatırlamıyorum .bu sefer spinal olmuşum hiç mi hiç hatırlamıyorum.odaya çıktım Allah Dr geliyor bastırıyor karnımı hemşire geliyor bastırıyor.canim çıktı valla.yeni bı lavaboya gidebildim onu da ablam ve kardeşimin desteğiyle.
11gibi bebeğimi gormek istediğimi soylicem.
Bu arada sütümü makinayla sagdirmadilar elle dediler elle de çok bsy gelmedi.
Kilot bez giymiştim yürüyüş yapcagimda dikis yerine geliyor ve sızlatıyor.simdilik kısa kollu alt üst takım giydim.hastane aşırı sıcak oluyor.tabi çıktığımda yatağı bile sallandiriyordum üşümek ten.hemn ayağa patik çorap vs giyin.ustu giydirmeye müsade var ama altı müsade yok.sabaha kadar.sonta takılı olduğu için.
Kuzum aklıma gelen bunlar.ben ilkten genel olunca baş ağrım olmadı.suan sıvı şeyler verdiriyorlar.