Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç böyle olmadı . Sadece regl ağrısı gibi oluyor . Bilemedim canım belki arkadaşlar bilirKızlar selam ben de 33 haftalık oldum gün içerisinde rahim içene bıçak batması gibi sancılarım oluyor özellikle yürürken 10 dakikada 5 kere oldu dün şu anda da tekrar başladı sürekli değil ama ara ara bu şekilde oluyor bıçak batıyor gibi sizde de oluyor mu
Acaba Doğumla ilgili değil de başka bir sorun mu var ki ? Hemoroid falan olmasın Allah korusunKızlar makat ağrısı çeken var mı oturamıyorum ya doğum mu yapicam acaba
Benim ilk hamileliğim canım alt taraftan bıçak gibi batıyor rahim sanki açılıyor biraz korkmaya başladım doktoruma söyledim telefonda artık normal bu sancılar ufak ufak olur dedi ama cumartesi günü gidip bir NST’ye gireceğim çalışıyorum birde işide bırakmadımBende hiç böyle olmadı . Sadece regl ağrısı gibi oluyor . Bilemedim canım belki arkadaşlar bilir
Bana arada oluyor canım bugün doktor muayene ederken oraya bastırdı gene oldu nst de enfeksiyon dan şüphelendi sizdede enfeksiyon olabilir mi acaba idrar tahlili verdiniz mi yakın zamandaKızlar selam ben de 33 haftalık oldum gün içerisinde rahim içene bıçak batması gibi sancılarım oluyor özellikle yürürken 10 dakikada 5 kere oldu dün şu anda da tekrar başladı sürekli değil ama ara ara bu şekilde oluyor bıçak batıyor gibi sizde de oluyor mu
Sürekli bir ağrı değilde bazen bı sızlama gibi geliyor sonra geçiyor bendeKızlar makat ağrısı çeken var mı oturamıyorum ya doğum mu yapicam acaba
Aynısı bende de oluyordu dün kontrolde doktora söyledim alt taraftan böyle bebek çıkacak gibi hissediyorum ağrı oluyor dedim normal artık bebek büyüdü yerçekiminden olacak böyle şeyler dedi rahim ağzı uzunluğu iyi sıkıntı yok dediBenim ilk hamileliğim canım alt taraftan bıçak gibi batıyor rahim sanki açılıyor biraz korkmaya başladım doktoruma söyledim telefonda artık normal bu sancılar ufak ufak olur dedi ama cumartesi günü gidip bir NST’ye gireceğim çalışıyorum birde işide bırakmadım
Bide hapmış verilen böyle düşünüyosun. Bunun damardan verilenini düşün bide hatırlamak bile istemiyorum anam boşverHayirla sagliklagelsin minnak sende kolayca dogum yap insallah canim
ayni kaderi yaşamissiniz kiz suni sanci adami delirtiyor ben 2 kurtaj 1 dusuk yaptim 3. Dusugumde bana suni sanci hapi verdi doktor kolay düşsün diye 10 haftalikti anamdan emdigim süt burnumdan geldi o nasil bi kafa nasil bir acı
Canım ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyi misin?Kızlar benim cumartesi günü durduğum yerde 20lik dişim kırıldı enfeksiyon olma ihtimali olduğu için mecburen dün çekildi. Ameliyat gibi olmadı ama kökü kıvrık zor bir dişti 20 dk falan sadece dişi çıkarmak için uğraştılar. Bir de uyuşmadı o yüzden fazladan anestezi de verdi doktor. Ama çok ağrım var parol yetmiyor bir de işin garip tarafı her yerim ağrıyor. Dişim , boğazım , alt karnım , bacaklarım. Neden böyle oldu anlamadım. İnşallah hemen geçer. Su bile içerken canım açıyor şu an
Maşaaalllaaaahh canım benim hadi hayırlı olsun ozaman şafak 36 diyelim mi sizin içinKizlar nstye girdim sorun yok bebiş 2 hafta önce 1 hafta önden gidiyordu simdi haftasi ile uyumlu 33+0 olduk dogumu kararlaştirdim kocamin dogum gününde 10 ocakta dogumum var
Amin canım inşallah durur yavrun ama olduki geldi yine süreç diğer doğanlardan daha kolay olacak merak etmeKızlar merhaba burda sormuştum ağrım oluyor hafif hafif diye meğer baya kuvvetli sancım varmış pazartesi kontrol vardı hemen doktorum yatış verdi 3 gündür hastanedeyim ilaç serum veriliyor ama sancı ilaç etkisini kaybedince tekrar başlıyor 35 inci haftadayız bugün dua edin 1 hafta daha dursun hamilelerin duası kabul olur
İnşAllah canım doktor küveze girer dedi korktum Rabbim tüm annelere bebeklere yardım etsinAmin canım inşallah durur yavrun ama olduki geldi yine süreç diğer doğanlardan daha kolay olacak merak etme
Bazen bnm de oluyor.kemikleri sızlıyor o ayrı bsy zaten ama bazen sanki çocuk ordan çıkacak gibi hissediom tövbe yarabbimKızlar makat ağrısı çeken var mı oturamıyorum ya doğum mu yapicam acaba
İnşallah durur cnm bı hafta daha.ama olsa da zaten kilosu yerindeyse girmez bence.saglicakla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallahKızlar merhaba burda sormuştum ağrım oluyor hafif hafif diye meğer baya kuvvetli sancım varmış pazartesi kontrol vardı hemen doktorum yatış verdi 3 gündür hastanedeyim ilaç serum veriliyor ama sancı ilaç etkisini kaybedince tekrar başlıyor 35 inci haftadayız bugün dua edin 1 hafta daha dursun hamilelerin duası kabul olur
İnşAllah canım şu an ultrason 2500 gösteriyor ama bazen daha düşük oluyor bide kilo veriyorlar doğunca biraz az gbi o yüzdenBazen bnm de oluyor.kemikleri sızlıyor o ayrı bsy zaten ama bazen sanki çocuk ordan çıkacak gibi hissediom tövbe yarabbim
İnşallah durur cnm bı hafta daha.ama olsa da zaten kilosu yerindeyse girmez bence.saglicakla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah
Benimki de aşağıya indi biraz. Eltim demişti bana da. Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor işte vücut diye de yorumladı o zaman.Kızlar benim göbeğim hep yukardan başlıyordu göğüs altından bugün aşağıda baya eşim ve annemde dedi var mı inen
Evet biraz az kilosu.genelde bı 200 300 -+oluyor.bol bol muz ve kaşar ye,sade soda içmeye çalış en azından bunlar biraz hızlı kilo aldirsin bebise.gelecegi varsa da sağlıcakla gelsinİnşAllah canım şu an ultrason 2500 gösteriyor ama bazen daha düşük oluyor bide kilo veriyorlar doğunca biraz az gbi o yüzden
Cokk gecmis olsun canım şimdi nasılsınÇok teşekkür ederim gargara ağız çalkalama 2 gün yasak dedi doktor. Geçer umarım zamanla
Çok teşekkür ederim , karanfil yağına bakayım bi , sanmıyorum zararının olacağını
Çok teşekkür ederim , sana da geçmiş olsun. Bebek vücuttaki kalsiyumu aldığı için dişler zayıflıyormuş o yüzden bazı gebelerde yaşanıyormuş diş problemleri.
Çok teşekkür ederim , geçmiş olsun sana da. Benim ilaç konusunda takıntılarım yok ne verilirse kullanırım bu gebeliğimde de 2 kere antibiyotik kullandım zaten ama doktor 1-2 gün bu yaşadıklarımın normal olduğunu ekstra bi ilaca gerek olmadığını söyledi. Dediğin gibi kar zarar hesabı yapmak lazım
Aboo sen benden de betermişsinBen 28+6 da gittim. 33+6 da gidicem randevu aldım bu sefer gittikten sonra daha sık çağırır sanırım
Ay sorma çok fenaymış yaaa. Bi sorayım eczaneye dediğin ilacı. Teşekkür ederimmCanım ben yirmilik ağrısını bilirim çok zor. Tabi gebelik öncesi yaşamıştım diş hastanesindeki doktorda acilde biz çekmiyoruz tekrar randevu al deyip ağrı kesici yazıp yollamıştı. Arveles bir tek işe yarıyordu onunda etkisi kısa sürüyordu, bir günde bir kutu bitirdiğimi bilirim. En son baktım ilaç midemi etkileyecek eczaneye gittim dedim bu ağrının çözümü var mı ? Eczacı bana bir sprey vermişti bunu ağrıyan dişine sık sonra tükür ağzında kalanı demişti. Bildiğin onu sıkınca rahatlıyordum uyuşturucu sprey gibiydi. Tadı da ağız çalkalama suyuna benziyordu. Tabi gebelikte kullanılır mı bilmiyorum ama sonuçta yutmuyorsun tükürüyorsun
Oyy maşallah kuzucuğa kaç kg geldi ?Kızlar bugün bizim de kontrolümüz vardı. Çok şükür bir sıkıntı yok ama bebek kilolu dikkat et dedi. 35+2 ama 36+ 5 ile uyumlu dedi karbonhidratı bırak, şekeri azalt dedi. Artık haftalık gidicem kontrole. Bir de günlük hareketlerini sayıyor musun dedi günde en az 10 defa hareket etmeli dedi.
Nst de mi gördü nasıl görüyor ya oradan , tahlil sonucunda gerçekten enfeksiyon çıktımı peki ?Bende idrar yolu enfeksiyonu gördü biraz nasıl görünüyor ordan anlamadım aslatahlil verdim
Dualarımız seninle canım , inşallah biraz daha durur bebiş ama doğsa bile endişelenme sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKızlar merhaba burda sormuştum ağrım oluyor hafif hafif diye meğer baya kuvvetli sancım varmış pazartesi kontrol vardı hemen doktorum yatış verdi 3 gündür hastanedeyim ilaç serum veriliyor ama sancı ilaç etkisini kaybedince tekrar başlıyor 35 inci haftadayız bugün dua edin 1 hafta daha dursun hamilelerin duası kabul olur
Teşekkür ederimmm dün akşam ateşim çıktı öyle olunca kendi doktoruma da söyledim antibiyotik başladık. Gece biraz zor geçti bir anda üşüme titreme geldi sonra bir anda terledim falan ama şimdi daha iyiyim. Dişimin ağrısı devam ediyor ancak halsizlik kısmı gitti gibi.Cokk gecmis olsun canım şimdi nasılsın
Ee beterin beteri var demişler hHhahAboo sen benden de betermişsin