Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Selam kızlar 27 haftalık olan var mı ? Acaba doğumumuz ne zamana hangi aya denk geliyor Ocak mı şubat mı sürekli kafam karışıyor soranlara Ocak diyorum :)
Siz Şubat'ta doğum yapacaksınız sanırım, uygulamalar var oraya son adet tarihinizi yazarsanız tahmini doğum tarihiniz çıkıyor.

Benim sıpa da öyle, babası seslenince kıpır kıpır🥰
Tamam baba kız aşkına hazırlıklıydım ama şimdiden böyle olması bir miktar içime oturmadı değil🙄🤭
Bir de oğlan benimki ben ne yapayım 😅😅🥰
Gerçi arada eşimi ben de darlıyorum bebişi sev diye . Adam sürekli kendi kendine bebekle konuşuyor 😅😅

Bir de oğlan benimki ben ne yapayım 😅😅🥰
Gerçi arada eşimi ben de darlıyorum bebişi sev diye . Adam sürekli kendi kendine bebekle konuşuyor 😅😅
Baba oğul aşkı da güzeldir olsun 🥰😁
Sevsin tabi şimdiden bebelerle ilgilenmeye alışsınlar, doğduklarında da aynı düzen devam eder 🥰
Bizimki işe falan giderken artık önce kızını öpüyor karnımdan, bir süre konuşuyor, içeriden de kızı hemen hareketleniyor bir cilveler falan, sonra beni de yalandan bi öpüp gidiyor işte 🙄😁

Baba oğul aşkı da güzeldir olsun 🥰😁
Sevsin tabi şimdiden bebelerle ilgilenmeye alışsınlar, doğduklarında da aynı düzen devam eder 🥰
Bizimki işe falan giderken artık önce kızını öpüyor karnımdan, bir süre konuşuyor, içeriden de kızı hemen hareketleniyor bir cilveler falan, sonra beni de yalandan bi öpüp gidiyor işte 🙄😁
Yaaa senin kız da baya cilveli olacak o zaman 🥰🥰😅😅şimdiden ipleri eline almış maşallah 🧿🌹

Kızlar ben gebe okuluna gitmedim 😂 ay başlarında başlıyormuş ben de hiç ayarlayamadım. Aralıkta bi şansımı deneyeceğim. Çok bi kaybım olur mu? İlk gebeliğim.
6 sene önce kızımı doğurdum. Bende gebe okuluna gitmedim. Kızım doğdu 5 gün kayınvalidem yanımda kaldı eşim yanımdaydı 6. Gün herkes işine geri döndü. El kadar bebeğimle evde yalnızdım. Çok şükür sağsalim sakatlamadan bu yaşına getirdim ve çokta güzel büyüttüm. Kendine inan. Annelik okulla değil kalple öğreniliyor 🥰
Bu arada hamile çekimi yaptık photoshop yapılmadan bir kaç pozu gönderdiler buda böyle bir anı oldu :)
Maşallah canım benim bayıldım fotoğraflara çok güzel görünüyor 🥰
Bugünü atlattık 2lt serum bi tane nidilat ama rahım ağzım yumusamış açıklık aynı 1 parmak
En son serumdan sonra tekrar nst çekildi nst temız cıktı eve geldik şimdi 💃🏽
Gece pozu verdi bizim sıpa🐥
İnş bi daha hastaneye gıtmemız 37. Haftada olur🙏🏼🧿
Kuzuum çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin?

Babası bebek rahatsız olmasın diye elini karnıma bile koymuyor doğru düzgün shshd
İlk başta eşim de öyleydi ama bir video izlettim bebek doğuyor çok ağlıyor sonra babasının sesini duyunca susuyor . Videoda babasını tanıyan bebek hemen sustu bebekle anne karnında iletişim kurun diyordu o zamandan beri çok ilgileniyor. Öncesinde rahatsız olur uyusun uykusu bölünür falan dıyordu 😊

Çok geçmiş olsun canım, böyle böyle 37 yi bekleyecek bence senin bebiş 🥰
Hayırla ve sağlıkla zamanında gelsin inşaAllah 🤲
Umarım durdun yerinde sıpa
Dün benim doktorum da dedi, bi hastam vardı aynı senin gibi erkenden 26 haftada kasılmaları başlamıştı dedi. Geçen 37+6da doğurmuş ☺️ ben de olumlu enerjiler yolluyorum 2025i beklesin bebelerimiz diye🙏☺️
Keyfim yerşmdeydi benimde en son heralde doğmaz artık diyodum bakalım sıkı takipteyim inş benimde miad dolar
Çok geçmiş olsun Sabırsız kelebek çıktı bunlar 5cm açıklıkla 3 hafta bekleyen bir arkadaşlar konuşmuştuk geçenlerde sizin ki daha da kısa hiçbir sorun olmaz inşallah 🙏🏻🌸
Ay inşallah benim 1 cm acıklıkla 2 hafta bitti bakalım inş risk bitmiştir

Umarım durdun yerinde sıpa

Keyfim yerşmdeydi benimde en son heralde doğmaz artık diyodum bakalım sıkı takipteyim inş benimde miad dolar

Ay inşallah benim 1 cm acıklıkla 2 hafta bitti bakalım inş risk bitmiştir
İnşallah 3 hafta daha bekler en az. Beklemese bile artık kocaman kız olmuş minnak. Sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin.

X