Mide bulantisinin hic olmamasi ya da cok cok az olmasi erkek gibi yorumladim insanlarin yorumlarindan ve cikan sonuclardan, ben de boyleyim bu arada yani mide bulantim 2 gun oldu olmadi, sonra tiksinme degil de boyle tokluk hissi hicbi seyi yiyemeeme hissi geldi. Simd iyiyim sukur ama herkes bana da erkek diyor, sizinkiler ne diyorBende mide bulantisi var hep bi tiksinme halindeyim ama hiç kusmadim 11. Hafta dolmak uzere erkek mi demek acaba
Benim de yedi haftalıkken olmuştu. Korkmayın. Dinlenin bol bol. İkinci iğneden sonra benim kanamam geçti9 hafta 2 günlük
Ayynen boyle tokluk gibi sacma bi durum. Bende kimsenin icine bir sey dogmuyor anlamadim bende de hic bir his yok ama canlandirinca kiz gibi canlaniyor geneldeMide bulantisinin hic olmamasi ya da cok cok az olmasi erkek gibi yorumladim insanlarin yorumlarindan ve cikan sonuclardan, ben de boyleyim bu arada yani mide bulantim 2 gun oldu olmadi, sonra tiksinme degil de boyle tokluk hissi hicbi seyi yiyemeeme hissi geldi. Simd iyiyim sukur ama herkes bana da erkek diyor, sizinkiler ne diyor
Ay bana da herkes erkek diyor, onlara inat da kiz diye surpriz yapicak gibi geliyor ama kesin yapmaz erkek olurAyynen boyle tokluk gibi sacma bi durum. Bende kimsenin icine bir sey dogmuyor anlamadim bende de hic bir his yok ama canlandirinca kiz gibi canlaniyor geneldesizin var mi tahmininiz? Fetal dna haftaya belli olur muhtemelen gerci az kaldi ama insan sabirsizlaniyor iste siz daha geç öğrenecekmissiniz bir de off cok zor beklemek
Öyle mii inşallah benim de bir an önce geçer evet dinleniyorum şimdilik . Çok teşekkürler bilgilendirme için .Benim de yedi haftalıkken olmuştu. Korkmayın. Dinlenin bol bol. İkinci iğneden sonra benim kanamam geçti
Benimde 8+6 da olmuştu. Baya araştırmıştım bir yerde şey yazıyordu progesteron hormonu bu haftalarda yumurtalıktan plesantaya mı ne geçiyormuş o yüzden kanamalar olabiliyormuş.9 hafta 2 günlük
Evet benim de ilk iğneyi olmama rağmen devam etti hafta da 2 gün vuruluyordum 3.iğneden sonra durdu. Bir şey olmaz Allah’ın izni ileÖyle mii inşallah benim de bir an önce geçer evet dinleniyorum şimdilik . Çok teşekkürler bilgilendirme için .
Doğrudur 2-3 gün öncede lekelenmem olmuştu öncesinde hiç bu tarz şeyler olmamıştı. Umarım hiç birimiz için de olmaz.Benimde 8+6 da olmuştu. Baya araştırmıştım bir yerde şey yazıyordu progesteron hormonu bu haftalarda yumurtalıktan plesantaya mı ne geçiyormuş o yüzden kanamalar olabiliyormuş.
Evet at bir bakalım normalde 12 haftada ultrason fotosunda belli oluyor çıkıntı yukarı doğruysa erkek aşağıdaysa kızBen bugun 12.haftada gittim fakat doktorum 17.haftada soyluyorum dedi. Usg atsam yorumlayan olur mu acaba
Benim tek sefer çok az olmuştu doktorum aynısı dedi plesanta daha çok erken zamanda bebek kadar yeterli progestan üretemiyormuş bu dönemde az az ağrısız kanamalar normal kabul ediliyor bol bol dinlen su iç demişti.Benimde 8+6 da olmuştu. Baya araştırmıştım bir yerde şey yazıyordu progesteron hormonu bu haftalarda yumurtalıktan plesantaya mı ne geçiyormuş o yüzden kanamalar olabiliyormuş.
bana erkek gibi geldi sankiBende henüz öğrenemedim cinsiyeti 2 hafta var daha kontrolebana da bi tahmin yapar mısınız bakalım ne olacak
Sizin kaçıncı haftada olmuştuBenim tek sefer çok az olmuştu doktorum aynısı dedi plesanta daha çok erken zamanda bebek kadar yeterli progestan üretemiyormuş bu dönemde az az ağrısız kanamalar normal kabul ediliyor bol bol dinlen su iç demişti.
Bana da erkek gibi geldi kaç haftalıkBende henüz öğrenemedim cinsiyeti 2 hafta var daha kontrolebana da bi tahmin yapar mısınız bakalım ne olacak
Ultrasonda 12 deydi :) rüyamda kız gördüm ama bakalım ne olacakBana da erkek gibi geldi kaç haftalık
Ben hep kız hissediyordum ama bir kaç gün önce rüyamda erkek gördüm rüyalar çıkıyor sankiUltrasonda 12 deydi :) rüyamda kız gördüm ama bakalım ne olacak
SANIRIM7-8 ZAMANLARINDASizin kaçıncı haftada olmuştu
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için sağlıklı ve güzel bir hamilelik olurSANIRIM7-8 ZAMANLARINDA
Ben pek bir sey anlayamadim ama insallah siz anlarsinizEvet at bir bakalım normalde 12 haftada ultrason fotosunda belli oluyor çıkıntı yukarı doğruysa erkek aşağıdaysa kız
Bana kız gibi geldi.Herseyin hayırlısıBen pek bir sey anlayamadim ama insallah siz anlarsiniz