Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    82
Selam kızlar bugün 24 haftalıkmokdum benim mide yanmalarım felaket yaa rennie hap elim ayağım oldu benim doktor günde 3 kez ve gece yatmadan içebilirsin dedi yemekelrdennsonra ne yersem yiyeyim felaket yanıyor allahtan bu ilaç var beni kurtarıyor onsuz olamaz yani böyle bir yanma yok . Doktoruma rahat etmeyin sordum yine zararı olur mu 3-4 kere içiyorum yok dedi kana karışmıyor sıkıntı olmaz öyle rahatladım da yine de her içerken şüphede kalıyorum mümkün oldukça dayanmaya çalışıyorum içmek istemiyorum ilaç ama gerçekten felaket bir yanma ya

Gecmıs olsun canım benimde felaket vardı ama doktorun yazdığı hapı sadece sabah aç karına içiyorum ve tüm şikayetim ortadan kalktı herseyı yiyorum.

Bende de var bazen gece uyuyamıyorum oturuyorum yanma geçene kadar

Kızlar son muayenede doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi yani başı midemin altında poposu kasığımda. ne zamana kadar dönmesi gerekiyor biliyor musunuz

Kızlar son muayenede doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi yani başı midemin altında poposu kasığımda. ne zamana kadar dönmesi gerekiyor biliyor musunuz
Son ana kadar dönebilir belli olmaz bence
İlk bebeğim yan gibi duruyordu takla atıyordu arada ayakları bir orda bir burda
Kanala da girmemişti ama doğacağı gün herşey yoluna girdi

Merhaba, son haftalarda doğuma yakın bakılıyor, şu an ters durması çok önemli değil, düz duran bebek bile bazen doğuma yakın ters durabiliyor.

32den sonra dönmeler önemliymiş ayrıntılıda 22. Hafta baş aşağı diye sevinmiştim.
24. Haftada doktoruma döner mi diye sordum o zaman yan yatıyordu

benim de yarın şeker yüklemesi var aç gel dedi sanırım 75 lik olacak benim de.
nasıl geçti bulantı vs oldu mu?

normal tulumlar iş görür mü yoksa muflon gibi kalın tulum mu almak gerekir?

benim de yarın şeker yüklemesi var aç gel dedi sanırım 75 lik olacak benim de.
nasıl geçti bulantı vs oldu mu?
8 saat açlık lazımmış gece 12de yemeyi bıraktım aç karnına 3 tüp kan verdim şekeri içtim bulantı başladı 1. Saat kanını verdikten sonra sol yanımda başımdan başlamak üzere kolumda daha çok karıncalanma oldu yanımdaki arkadaş renginde soldu dedi hemşirelere haber verdi hemşireler parmaktan alınan kanla bakılan aletle şekerime baktı iyiydi 2. Saate 40 dk vardı dayanırsan bekle duramazsan bu kanlara bakar doktorun dedi bekledim 2. Saati de verdim eşim almaya geldi 2. Saate kan verirken hemşireyle konuştuk tansiyonum düştü muhtemelen 4 tüp kan verince hem kansızım hemde tansiyonum hep düşüktür benim
Müsait yakınınız varsa yanınızda birisiyle gidin

Merhabalar,

Şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım normal çıktı ancak idrarımda kan çıkmış. Doktorum o gün kanaman var mıydı diye sordu yoktu deyince vajinal kanamanız yoksa böbrekleri araştırmak gerek nefrolojiye görünün dedi. Benzer bir şey yaşayan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…