• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çift de değil bizim. Gece 12den başlayarak her hafta 2 saat eksik gidiyo. Gece 12 Gece 10 akşam 8.... allahtan benim saatlerim sabit. Bazen ben eve gelmeden o çıkıyor ben uyurken geliyor ben işe giderken o uyuyor ve ay boyunca sadece telefondan görüşüyoruz 😂 keşke bluetoothla da çocuk gönderebilsek 🤭🤭🤭
Sizinki daha skintiymiş canim Allahtan ben calismiyorm çalişsam bizde oyle olurduk 😂😂evde oldugum halde adamin yuzunu bi yemek yerken göruyorum😂

Kizlar ayin 10unda doktora gdicem adetlerim cok duzensiz adetimde bi kaç gune bitiyo
Doktor yumurtlama varmi diye alttan mi bakmasi gerekiyor soylesem bakarmi yumurtlama olup olmadigini.

slaslasla slaslasla canm dün ki pik değil evet ama dünden bugüne bu kadar lh düşmesi normal mi dün ve bugünkü sancilarima dayanarak sanırım dün yumurtlma oldu sence

Eklentiler

• 1000059689.jpg
    1000059689.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 15
slaslasla slaslasla canm dün ki pik değil evet ama dünden bugüne bu kadar lh düşmesi normal mi dün ve bugünkü sancilarima dayanarak sanırım dün yumurtlma oldu sence
Bencede olmuş gibi sen değerlendirme yap kuzum bakalım hayırlısı olsun ben hiç bu koyulukta görememiştim😁senin dün olmuş bugün çatlamış gibi

Yumurtlama gunu catlama gunu haricindeki diger gunler İlişki olmalimi szce kizlar
Ya tam aklımdan geçen soruyu sormuşsunuz benim yumurtlamam adet bitince 5.gün oluyor sonrasında yumurtlamayı görünce korkuyorum eğer döllenme olursa yerleşmesine falan mani olur mu ilişki diye ama bu sefer de çocuk için eşinle beraber oluyormuşsun gibi oluyor eşim bu durumdan aşırı rahatsız beni damızlık olarak kullanıyorsun resmen diyor 😂 siz yumurtlama harici de birlikte oluyor musunuz kızlar bence evlilik için okunmalı ya

Ya tam aklımdan geçen soruyu sormuşsunuz benim yumurtlamam adet bitince 5.gün oluyor sonrasında yumurtlamayı görünce korkuyorum eğer döllenme olursa yerleşmesine falan mani olur mu ilişki diye ama bu sefer de çocuk için eşinle beraber oluyormuşsun gibi oluyor eşim bu durumdan aşırı rahatsız beni damızlık olarak kullanıyorsun resmen diyor 😂 siz yumurtlama harici de birlikte oluyor musunuz kızlar bence evlilik için okunmalı ya
Evet yaa benim eşimde diyo zorunlu olunca istek olmuyor ot gbi oluyor diyor 😂ama napalim istege kalirsa yumurtlamaya denk gelmesi mucize gbi bişeyyy

Aslında gecikmedi bugün olmam gerekiyor 6-7 gündür lekelenme var ama olamıyorum kan verdim negatif olup bitmesini istiyorum ilaç tedavisine başlayacağım inşallah 🥲
Anladim canim Ay o lekelenmeler stres ediyo insani benimde gecen ay oyle oldu deli oldum yerlesme kanamasimi diye adette 10gun sonra oldum rahatladim en son

kızlar nasılsınız her ne kadar yazamasamda müsait olduğumda buraya girip yazılarınızı hep okuyorum yeni yıl önce sağlık sonra dilediğiniz ne varsa hayırlısıyla getirsin sizlere 💐 bu arada Recep ayınada girdik Rabbim Ramazanada hayırlısıyla eriştirsin inşAllah üç aylarımız mübarek olsun 🤲💙🌸

kızlar nasılsınız her ne kadar yazamasamda müsait olduğumda buraya girip yazılarınızı hep okuyorum yeni yıl önce sağlık sonra dilediğiniz ne varsa hayırlısıyla getirsin sizlere 💐 bu arada Recep ayınada girdik Rabbim Ramazanada hayırlısıyla eriştirsin inşAllah üç aylarımız mübarek olsun 🤲💙🌸
Amin canim cok sukur elhamdulillah her halimize inşallah uç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim herkesin gönlüne göre versin yeni yil hepimize guzel mucizeler versin💙💙💙

Bana da öyle geliyor canm inşallah yakalamışımdır günleri sence ne zamana kadar devam edeyim gün aşırı olayına?
Regl tarihini bilmiyorsun bilsen ona göre söylerdim ama şuan ne desem yalan olur testin güvenilirliğini de bilmiyoruz yani şuan tek seçenek regl olacağın tarihe kadar inşallah olmazsın da bebiş olur oda bi yandan sıkıntı tarih bilmiyorsun bebiş olsa nasıl anlayacaksın hani bilsen tarihi dersin günüm geçti sen dünün üstünden 12 ile 14 gün say git bakalım

Regl tarihini bilmiyorsun bilsen ona göre söylerdim ama şuan ne desem yalan olur testin güvenilirliğini de bilmiyoruz yani şuan tek seçenek regl olacağın tarihe kadar inşallah olmazsın da bebiş olur oda bi yandan sıkıntı tarih bilmiyorsun bebiş olsa nasıl anlayacaksın hani bilsen tarihi dersin günüm geçti sen dünün üstünden 12 ile 14 gün say git bakalım
Öyle yapıcam canm zaten pik görmenin tek faydası regl gününü bilmek bende sizin gibi düşünüyorum dünün üzerine 14 gün sayicam ama en azından pik göremediğim için bı hafta on gün daha günaşırı ilişkiye devam edicem 🥰 ❤️

Vallahi ben oluyorum hatta kızıma gebeliğimi öğrendiğimde aşırı istek vardı hiç aksatmadık hatta ve hatta 5 ve 6 haftada aşırı istek olmuştu doktor yasaklamayınca devam ettim yani tutunacak bebek her şekilde tutunuyor ben yapıyorum yani

Back
X