• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben başlangıç paketi kullandım yumurta rezervim düşüktü rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
Aminn aminn inşallah nasip olur biz bekleyenlere de evlat. Nette arastirdim ama pozitif pek göremedim bende merak ettim acikcasi .
Kızlar idrar yolu enfeksiyon geçiren varmı
Hiç geçirmedim bilmiyorum fena ağrım var sık sık idrarım geliyor yağınca ağrımıyor sonunda fena ağrı giriyor ateş bastı ve kasıklarım fena agrıyor Evanora Evanora
babylovee babylovee @minma1215
Canim çok gecmis olsun bol boll su ic arastirabilirsin maydonoz suyu icmek iyi gelebilir sık sık cise çıkarır rahatlarsin.

Aminn aminn inşallah nasip olur biz bekleyenlere de evlat. Nette arastirdim ama pozitif pek göremedim bende merak ettim acikcasi .

Canim çok gecmis olsun bol boll su ic arastirabilirsin maydonoz suyu icmek iyi gelebilir sık sık cise çıkarır rahatlarsin.
Bide Turna yemişi kurusu da iyi geliyormuş canim enfeksiyona file market varsa bulundğn sehirde orda satiliyor

Benim eşim de o kadar yorgun geliyor ki işten gözü kapalı giriyor eve. Üzülüyorum ama yakasını da bırakamıyorum napalm. Bu hafta sabah vardiyasındayız ikimiz de. Gece vardiyasına geçtiğinde denk gelmeyebilir uzun bir süre 😔 şans bu şans
Ayy ôyleler eskiden erkekler Cok istekli olurdu çalişma saatleri o kdr fazla ki adamlar yemek yiyip direk uyumak istiyorlar 😏Şimdi biz zorluyoruz gbi oluyor vallaha 😊

Muhtemelen iki kez yumurtladim 21.gun beyaz uzayan akintim olmuştu ve iki gun kahverengi akintim olmustu bu ay yumurtlama testi pozitif gorduktn sonra uzayn akintim oldugu gun noda test ypcm 😊anlmak için
Yaaa bakk 35 eksi 21. 13
Gün yumurtlama da akıntı vs oldu mu beşlı o zmam yanılmıs olablrmsn yada 2 kez işte dediğimz gibi. Degerlendrmek lazım o şüphede kalınca

Ayy ôyleler eskiden erkekler Cok istekli olurdu çalişma saatleri o kdr fazla ki adamlar yemek yiyip direk uyumak istiyorlar 😏Şimdi biz zorluyoruz gbi oluyor vallaha 😊
Benimki de bu yüzden devlete gectı gecen yıl atandı Şükür deneme ıcın girdi sınava calısmadan🤗 şimdi ctesı pazar pazartesi evde full izinli. Diger günlerde de Çarşamba 11.40 mesai bitiyor. Kalan 2 gün de 15.30🙈 biz bu sekıldde cocuk yapamazsak daha da olmaz

Ay gerçekten öyle. Ama yumurtlamam da akşam evde olması 3 4 ayda bir denk geliyor. Gece ya da akşam vardiyasında pek denk gelemiyoruz uyuyor oluyorum. 3 4 ay önce hiç planlamamışken bir gebeliğim oldu o da beta 2271e kadar yükseldi ama kese gözükmedi. Anne olmayı ne kadar çok istiyormuşum meğer. Zamanı değil ben bakamam falan diyordum meğer ne çok istiyormuşum. Allah herşeyin en hayırlısını bilir

Ay gerçekten öyle. Ama yumurtlamam da akşam evde olması 3 4 ayda bir denk geliyor. Gece ya da akşam vardiyasında pek denk gelemiyoruz uyuyor oluyorum. 3 4 ay önce hiç planlamamışken bir gebeliğim oldu o da beta 2271e kadar yükseldi ama kese gözükmedi. Anne olmayı ne kadar çok istiyormuşum meğer. Zamanı değil ben bakamam falan diyordum meğer ne çok istiyormuşum. Allah herşeyin en hayırlısını bilir
Gecmis olsun canim inşallah bu sefer olur cift vardiya siknti benim esimde oyle gundz birlikte olmk istmyrm diyo ama yumurtalrm oyle demiyo işte 😂😂

Gecmis olsun canim inşallah bu sefer olur cift vardiya siknti benim esimde oyle gundz birlikte olmk istmyrm diyo ama yumurtalrm oyle demiyo işte 😂😂
Çift de değil bizim. Gece 12den başlayarak her hafta 2 saat eksik gidiyo. Gece 12 Gece 10 akşam 8.... allahtan benim saatlerim sabit. Bazen ben eve gelmeden o çıkıyor ben uyurken geliyor ben işe giderken o uyuyor ve ay boyunca sadece telefondan görüşüyoruz 😂 keşke bluetoothla da çocuk gönderebilsek 🤭🤭🤭

Kuzum yine çok şey etme sperm kalitesi düşmesin bu Ay olur umarım da teste gerek kalmaz 🙏😅
Onu ben de düşündüm de bilmiyorum ya. Tüm tuşlara basıyorum galiba 😂 inşallah 2025 hepimize uğur getirsin. Bu arada dün 12 üzüm olayını yaptım. Bu sabah çok saçma yerlerden para yağdı resmen. Küçük miktarlar ama alakasız yerlerden ve hepsi 1 günde. Belki 2025 bana uğurlu gelecektir diye düşünmek istiyorum 😊😊😊

Back
X