- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.981
Sabaha hemennn tekrarliyicam bakalım ne durumdaBen de ilk yaptım canım o zaman testin varsa sık sık yap ona göre boş gecme çatlamayı da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabaha hemennn tekrarliyicam bakalım ne durumdaBen de ilk yaptım canım o zaman testin varsa sık sık yap ona göre boş gecme çatlamayı da.
Evet ama nette 30lular 400 ya. Onlara göre birimde 600e geliyor 6 paketi canm. Bir gebenin günlüğü daha uygun kalıyor bide onda gebelik de veriyorlar. Ki bence deger strip teste göre daha iyi kaset ve bastırması flnGene iyi bnce fiyati .
Ama işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadımCanm yumurtlma gördükten 14 gün sonra regl gelir yani 9 gün değil 6 gün var
inşallah canımmmİnşallah bize de nasip olacak canım bir gün. Dua edelim
Senin luteal fazın 16 gün olabilir mi o zamanAma işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadım
Evet yumurtlaman olabilir canım ovilasyon testi ile takip edebilirsin günlerini daha garanti oluyorMerhaba herkese yine. Benim bir sorum olacak. Benim 2 gündür süt gibi akıntım var. Sulu ama beyaz. Bugün takvime göre yumurtlama günüm. Ama ben adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bugün ise yapışkan şeffaf akıntım var. Yumurtlama akıntısı böyle birşey mi. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim.
Evet tam anlamıyla dediğin gibi su rengindeMerhaba herkese yine. Benim bir sorum olacak. Benim 2 gündür süt gibi akıntım var. Sulu ama beyaz. Bugün takvime göre yumurtlama günüm. Ama ben adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bugün ise yapışkan şeffaf akıntım var. Yumurtlama akıntısı böyle birşey mi. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim.
Okudum kuzucum bütün serüveni umarım değerlendirme yapabilmişmişindir yapamadıysan da üzülme olucağı varsa öncekinden olur zaten 48 saat canlı kalıyor
Oldu oldu kocamı eve attımOkudum kuzucum bütün serüveni umarım değerlendirme yapabilmişmişindir yapamadıysan da üzülme olucağı varsa öncekinden olur zaten 48 saat canlı kalıyor
Olabilir canım hep öyle yani ya çok erken yumurtlama oluyor ama adet de erken olur o zaman zaten gebe kalmak için hep 14 gün geri sayıyordum takvim falan bakıyordum sonra ovülasyon testi aldım meğerse ben adetten hemen sonra yumurtluyormuşumSenin luteal fazın 16 gün olabilir mi o zaman
Bu ay gün aşırı ilişki ile denemek istedim. Bu ay tutmazsa dediğini yapmayı düşünüyorum ben deEvet yumurtlaman olabilir canım ovilasyon testi ile takip edebilirsin günlerini daha garanti oluyor
Silikleştiğinde catlama olur biliyorsun dimi canmmOlabilir canım hep öyle yani ya çok erken yumurtlama oluyor ama adet de erken olur o zaman zaten gebe kalmak için hep 14 gün geri sayıyordum takvim falan bakıyordum sonra ovülasyon testi aldım meğerse ben adetten hemen sonra yumurtluyormuşum
Dün değerlendirmiştim bugün ve yarını boş geçirmemek gerek o zaman. Öyle okumuştum. Ay inşallah tutar. Bu ay da tutmazsa kısmet diyip bırakacağım.Evet tam anlamıyla dediğin gibi su renginde
Benimde yumurtlama 13.gun oldu 22gun aonra adet oldum mesela bu işte terslik varAma işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadım
Ama işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadım
Kuzum bazen yumurtlamada yanılabiliyor yani Ben yazın 4 gün geciktiğimi düşündüm hatta meme ucu hassasiyetini başladığı gün gebelik belirtisi sandım çünkü 14 gün inanılmaz yumurta akım geldi ama meme ucu hassasiyetim olmadı meğer meme ucu hassasiyeti yumurtlama günü olmuş her zamanki gibi o günden sonra sadece meme ucuna bakmam gerektiği bana ders oldu boşuna heveslenmişm Yani bazen yumurtladık sanabiliyoruz ya da ikinciye de yumurtlamış olabilirsin onun kanamasını yaşamışsındırBenimde yumurtlama 13.gun oldu 22gun aonra adet oldum mesela bu işte terslik var
Evet bence de canım. Ben de kocamı eve getirttim nöbetten dün gece oldu bugun oldu nasıpse yarın da artık beklemedeyiz yaa nasipDün değerlendirmiştim bugün ve yarını boş geçirmemek gerek o zaman. Öyle okumuştum. Ay inşallah tutar. Bu ay da tutmazsa kısmet diyip bırakacağım.
Anladm canm hayırlısı o zaman sen kendini biliyorsun sonuçtaAma işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadım
Var canm bende 10 lu set almıştım bende en az senin kadar umutsuzum aylardır çok heves ede ede bekliyorum ama bu ay yine olmuycak kafasındayım hayırlısı olsun o zaman gebelik olduğundan emin olduktan sonra tekrar bı doktora danışı gerekirse o zman bırak canmGeçen ay çok araştırdım resmen 7 gün kala görenler olmuş elinde fazladan varsa bence de bakabilirsin benim umudum yok nedense ama yani sıfır umutla bekleyeceğim eczacı kullanma demedi doktor hatta bütün ilaçları bırak dedi egzama için şampuan falan kullanıyorum eczacı şampuanı ve losyonu bırakmana gerek yok ama gebelik oluşursa kremi bırak dedi ama asla kullanma demedi aslında
Kuzum bazen yumurtlamada yanılabiliyor yani Ben yazın 4 gün geciktiğimi düşündüm hatta meme ucu hassasiyetini başladığı gün gebelik belirtisi sandım çünkü 14 gün inanılmaz yumurta akım geldi ama meme ucu hassasiyetim olmadı meğer meme ucu hassasiyeti yumurtlama günü olmuş her zamanki gibi o günden sonra sadece meme ucuna bakmam gerektiği bana ders oldu boşuna heveslenmişm Yani bazen yumurtladık sanabiliyoruz ya da ikinciye de yumurtlamış olabilirsin onun kanamasını yaşamışsındır
Benim eşim de o kadar yorgun geliyor ki işten gözü kapalı giriyor eve. Üzülüyorum ama yakasını da bırakamıyorum napalm. Bu hafta sabah vardiyasındayız ikimiz de. Gece vardiyasına geçtiğinde denk gelmeyebilir uzun bir süre şans bu şansEvet bence de canım. Ben de kocamı eve getirttim nöbetten dün gece oldu bugun oldu nasıpse yarın da artık beklemedeyiz yaa nasip