• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba herkese yine. Benim bir sorum olacak. Benim 2 gündür süt gibi akıntım var. Sulu ama beyaz. Bugün takvime göre yumurtlama günüm. Ama ben adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bugün ise yapışkan şeffaf akıntım var. Yumurtlama akıntısı böyle birşey mi. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim.
Evet yumurtlaman olabilir canım ovilasyon testi ile takip edebilirsin günlerini daha garanti oluyor 🌸

Merhaba herkese yine. Benim bir sorum olacak. Benim 2 gündür süt gibi akıntım var. Sulu ama beyaz. Bugün takvime göre yumurtlama günüm. Ama ben adet bitiminden beri gün aşırı ilişki yapıyorum. Bugün ise yapışkan şeffaf akıntım var. Yumurtlama akıntısı böyle birşey mi. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim.
Evet tam anlamıyla dediğin gibi su renginde 😍

Benim de meme ucum çokk hassas gece 12 gibi çatladı sanrm oyuzden ovulasyon yapmasam mı diyorum kızlar ne dıyorsunuz silik cızgı göreym mı bugece koca yok zaten yarn gece var evde merveett merveett @zeyyy123 eylulesma eylulesma .
Okudum kuzucum bütün serüveni umarım değerlendirme yapabilmişmişindir yapamadıysan da üzülme olucağı varsa öncekinden olur zaten 48 saat canlı kalıyor 😘🌸

Olabilir canım hep öyle yani ya çok erken yumurtlama oluyor ama adet de erken olur o zaman zaten gebe kalmak için hep 14 gün geri sayıyordum takvim falan bakıyordum sonra ovülasyon testi aldım meğerse ben adetten hemen sonra yumurtluyormuşum
Silikleştiğinde catlama olur biliyorsun dimi canmm

Ama işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadım
Benimde yumurtlama 13.gun oldu 22gun aonra adet oldum mesela bu işte terslik var 😂
Ama işte bende bi terslik var sanırım ben yumurtladıktan sonra 14 günü geçiyor reglimin gelmesi yani 2 gün falan geçiyor bende anlamadım

Benimde yumurtlama 13.gun oldu 22gun aonra adet oldum mesela bu işte terslik var 😂
Kuzum bazen yumurtlamada yanılabiliyor yani Ben yazın 4 gün geciktiğimi düşündüm hatta meme ucu hassasiyetini başladığı gün gebelik belirtisi sandım çünkü 14 gün inanılmaz yumurta akım geldi ama meme ucu hassasiyetim olmadı meğer meme ucu hassasiyeti yumurtlama günü olmuş her zamanki gibi o günden sonra sadece meme ucuna bakmam gerektiği bana ders oldu boşuna heveslenmişm Yani bazen yumurtladık sanabiliyoruz ya da ikinciye de yumurtlamış olabilirsin onun kanamasını yaşamışsındır

Geçen ay çok araştırdım resmen 7 gün kala görenler olmuş elinde fazladan varsa bence de bakabilirsin benim umudum yok nedense ama yani sıfır umutla bekleyeceğim 😔 eczacı kullanma demedi doktor hatta bütün ilaçları bırak dedi egzama için şampuan falan kullanıyorum eczacı şampuanı ve losyonu bırakmana gerek yok ama gebelik oluşursa kremi bırak dedi ama asla kullanma demedi aslında
Var canm bende 10 lu set almıştım bende en az senin kadar umutsuzum aylardır çok heves ede ede bekliyorum ama bu ay yine olmuycak kafasındayım hayırlısı olsun o zaman gebelik olduğundan emin olduktan sonra tekrar bı doktora danışı gerekirse o zman bırak canm

Muhtemelen iki kez yumurtladim 21.gun beyaz uzayan akintim olmuştu ve iki gun kahverengi akintim olmustu bu ay yumurtlama testi pozitif gorduktn sonra uzayn akintim oldugu gun noda test ypcm 😊anlmak için
Kuzum bazen yumurtlamada yanılabiliyor yani Ben yazın 4 gün geciktiğimi düşündüm hatta meme ucu hassasiyetini başladığı gün gebelik belirtisi sandım çünkü 14 gün inanılmaz yumurta akım geldi ama meme ucu hassasiyetim olmadı meğer meme ucu hassasiyeti yumurtlama günü olmuş her zamanki gibi o günden sonra sadece meme ucuna bakmam gerektiği bana ders oldu boşuna heveslenmişm Yani bazen yumurtladık sanabiliyoruz ya da ikinciye de yumurtlamış olabilirsin onun kanamasını yaşamışsındır

Evet bence de canım. Ben de kocamı eve getirttim nöbetten😂 dün gece oldu bugun oldu nasıpse yarın da 😌artık beklemedeyiz yaa nasip😭
Benim eşim de o kadar yorgun geliyor ki işten gözü kapalı giriyor eve. Üzülüyorum ama yakasını da bırakamıyorum napalm. Bu hafta sabah vardiyasındayız ikimiz de. Gece vardiyasına geçtiğinde denk gelmeyebilir uzun bir süre 😔 şans bu şans

Back
X