Kusura bakma lütfen yanlış anlamışsam, anlıyorum sizi, dua ediyorum. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun.Amin Allah razı olsun canım Nie iğneleyici bişey yazayım o şekilde aklımın ucundan bile geçmez hele ki karşımda gebe birisi varsa neden üzme gereksinimi duyayım alıngan davranmışsınız ama hormonlardandır . Tercih yapma hakkımızın olmadığını tek seçenegımızın kendımızı korumak olduğunu yolumuzun zor olduğunu söylemişim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok canım ne kusuru :) sonuçta jest yok mimik yok bu şekilde mesajlaşmalar da yanlış anlaşılmalar çok normal üstelik karşı tarafı tanımıyoruz tavrını tahmin edemeyiz amin inşallah sizde sağlıkla kavuşun bebegınızeKusura bakma lütfen yanlış anlamışsam, anlıyorum sizi, dua ediyorum. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun.
Cevremde herkes erkek olucak oyle hissediyorum diyordu. O kadar cok kisi soyledi ki kiz isim bile aramiyorum artik. Siz de ustune erkek diyince iyice benimsedim :) tesekkurlerErkek bebek canım konumuna göre
Sen yazılanları çok yanlış yorumlamışsın, kimse böyle bir şey söylemedi. Kötü bir üslup söz konusu bile değil.Bana konuşması nasıl kolay oluyor? Bu nasıl bir üslup? Üstten mi konuşmuşum ya da tek doğru mu var demişim.
Bizi bizden başkası anlamıyor ne kadar anlıyorum desen de… Üstten konuşmak falan değil konu, her insan bir kez deneyimlediği bir şeyi başkasına anlatırken “tedirgin olmaya gerek yok” der. Çünkü kendisi o yollardan geçmiştir, tecrübe etmiştir. Ama maalesef başkasının tecrübesi, o şeyi ilk kez yaşayan biri için rahatlatıcı olmayabilir. Hele bir de çok zor şartlarda o şeye ulaştıysa işte o zaman başkalarının rahatlığı, o insanı huzursuz edebilir.
Bu yüzden de bazen deriz ki “bekara karı boşaması kolay”
Umarım anlatabilmişimdir.
Ben anlıyorum demedim, biliyorum dedim. Bende aynısını söyledim herkes kendi tecrübesine göre konuşuyor. Dolayısıyla benim tecrübem sizin için anlam ifade etmeyecek, sizinki de benim için. Ancak cevap yazdığım hanımefendinin sorusuna göre yazdığım şey ‘bana aittir, benim tecrübemdir’ Rahatlığımdan değil, kendimden örnek verdim.Sen yazılanları çok yanlış yorumlamışsın, kimse böyle bir şey söylemedi. Kötü bir üslup söz konusu bile değil.
Bizi bizden başkası anlamıyor ne kadar anlıyorum desen de… Üstten konuşmak falan değil konu, her insan bir kez deneyimlediği bir şeyi başkasına anlatırken “tedirgin olmaya gerek yok” der. Çünkü kendisi o yollardan geçmiştir, tecrübe etmiştir. Ama maalesef başkasının tecrübesi, o şeyi ilk kez yaşayan biri için rahatlatıcı olmayabilir. Hele bir de çok zor şartlarda o şeye ulaştıysa işte o zaman başkalarının rahatlığı, o insanı huzursuz edebilir.
Bu yüzden de bazen deriz ki “bekara karı boşaması kolay”
Umarım anlatabilmişimdir.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Siz kendinizden yazdınız ben kendimden. Ben sizi alıntılayıp bir şey söyledim mi hayır, fakst siz neden beni alıntılayıp konuşuyorsunuz?
Evet, alıntıladığın için cevap yazma gereği duydum. Her neyse uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar.Ben anlıyorum demedim, biliyorum dedim. Bende aynısını söyledim herkes kendi tecrübesine göre konuşuyor. Dolayısıyla benim tecrübem sizin için anlam ifade etmeyecek, sizinki de benim için. Ancak cevap yazdığım hanımefendinin sorusuna göre yazdığım şey ‘bana aittir, benim tecrübemdir’ Rahatlığımdan değil, kendimden örnek verdim.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Siz kendinizden yazdınız ben kendimden. Ben sizi alıntılayıp bir şey söyledim mi hayır, fakst siz neden beni alıntılayıp konuşuyorsunuz?
kızlar 3 yaşında canavar gibi bir kız çocuğunun annesiyim, bugün 9+1 hamileyim. ilk hamileliğimde bi kere beklemekten bıkıp damacanayı takmıştım. eşim de bana bir şey olursa o zaman vicdanın nasıl rahat edecek demişti, o gün ağır iş yapmayı bırakmıştım. ben normalde küheylan gibiyimdir tek başıma dolap iter çeker taşır falan biriyim. birine muhtaç olmak hissi beni mahvediyo, kimseden bir şey istemeyi sevmem. eşimden bile bir kere söylerim, yapılmazsa kalkar kendim yaparım.
3 yaşında bi veletle hamilelik geçirmek çok zor ve büyük stres. sürekli kucağımda. bu arada 15 kilo. karnımın üstünde zıplıyor, zorla zaptediyorum anlatsan anlayacak yaşta değil. anlatmasan öbürünün vicdani yükü var. vsvsvs. ama napim, bu da evlat dövecem mi. mecbur idare ediyorum.
ilk hamilelik gerçekten prenseslik, sonuna kadar tadını çıkarın ve imkanınız olduğu sürece sadece yatın, imkanı olmayanlara da bol bol dua edin temizlik vs yapıyorum ben. çocuk dışında ağır kaldırmamaya çok dikkat ediyorum ama arada bir kaçıyor illaki dayanamıyorum. ha benim riskli gebelik değil, düşüğüm yok, vsvs.
herkes kendi şartlarına, kendi vücuduna göre içine nasıl siniyorsa öyle devam etsin hamilelik yoluna, tabiki hayat şartlarımız bambaşka ama özetle ben temizliğe ve çocuk taşımaya devam
3 yaşında bi veletle hamilelik geçirmek çok zor ve büyük stres. sürekli kucağımda. bu arada 15 kilo. karnımın üstünde zıplıyor, zorla zaptediyorum anlatsan anlayacak yaşta değil. anlatmasan öbürünün vicdani yükü var. vsvsvs. ama napim, bu da evlat dövecem mi. mecbur idare ediyorum.
ilk hamilelik gerçekten prenseslik, sonuna kadar tadını çıkarın ve imkanınız olduğu sürece sadece yatın, imkanı olmayanlara da bol bol dua edin temizlik vs yapıyorum ben. çocuk dışında ağır kaldırmamaya çok dikkat ediyorum ama arada bir kaçıyor illaki dayanamıyorum. ha benim riskli gebelik değil, düşüğüm yok, vsvs.
herkes kendi şartlarına, kendi vücuduna göre içine nasıl siniyorsa öyle devam etsin hamilelik yoluna, tabiki hayat şartlarımız bambaşka ama özetle ben temizliğe ve çocuk taşımaya devam
Benimde e 3 tane erkek çocuğum var en küçüğü 2 yaşına gelmek üzere ve oturma imkanım hiç yok Allah dağına göre kar veriyor emin olun benim hamileliklerim hep rahat geçti belkide evlatlarimin yüzü gözü hürmetine.. yorulma şansım yok.. gece kesintisiz uyuma şansım yok.. ayaklarımı uzatıp keyif etme şansım yok.. dinleneyim diye oturmamla birlikte ev halkina nasıl oluyorsa sinyal gönderiyorum ve müsade etmiyorlar istekler bitmiyor.. temizlik yapıyorsun o evin temiz kalma süresi 1 saati bile geçmiyor zaten en küçüğüm tek başına yeterli devamlı kucağımda ya emiyor yada karnimda zıplıyor boğuşuyor
Ne çok dertliymisim gercekten ilk gebeliginiz ise keyfini çıkarın çünkü 2. De böyle bir imkaniniz olmayacak
Ne çok dertliymisim gercekten ilk gebeliginiz ise keyfini çıkarın çünkü 2. De böyle bir imkaniniz olmayacak
Merhaba Allah bağışlasın evlatlarınızı şuan kaç haftalık hamilesiniz acabaBenimde e 3 tane erkek çocuğum var en küçüğü 2 yaşına gelmek üzere ve oturma imkanım hiç yok Allah dağına göre kar veriyor emin olun benim hamileliklerim hep rahat geçti belkide evlatlarimin yüzü gözü hürmetine.. yorulma şansım yok.. gece kesintisiz uyuma şansım yok.. ayaklarımı uzatıp keyif etme şansım yok.. dinleneyim diye oturmamla birlikte ev halkina nasıl oluyorsa sinyal gönderiyorum ve müsade etmiyorlar istekler bitmiyor.. temizlik yapıyorsun o evin temiz kalma süresi 1 saati bile geçmiyor zaten en küçüğüm tek başına yeterli devamlı kucağımda ya emiyor yada karnimda zıplıyor boğuşuyor
7+6 yım bugünMerhaba Allah bağışlasın evlatlarınızı şuan kaç haftalık hamilesiniz acaba
Bende de belirti yok 6+4 haftalıkİnsallah duyarsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum
Aynen bende de oyle aman aman bir belirti yok ama normalmiş bazıları etkilenmiyormuş iyi bisey aslinda da belirtisizlik sadece insani telaslandiriyo :)
Kahverengi akıntı normalde yerleşme kanaması derler ama rengi değişiğ kanamam çoğalırsa doktoruna direk gitKızlar iyi akşamlar bugün 7+2 de kahverengi akıntım geldi doktora gittik sorun olmadığını söyledi progestan fitil verdi ama şimdi baktım daha da çoğalmış bir sorun olurmu tekrar mı gitmeliyim
Merhaba bende senin gibiyim ve doktorum 2hafta izine çıktı bende sabırsızla pazartesiyi bekliyorum kalp atışını duymak içinÇok üzülüyorum şu an, yurtdışındayım burada bakanlar bile doktor değil maalesef, Türkiye’ye gelip doktora gideceğim
Sağlıklı doğum yapıp sonra ki gebeliklerinde kan pıhtılaşma sorunu olanları duydum. Yurtdışı sorun değilde doktor önemli açıkçası. Ben ilk 2 düşüğümden sonra kadın doktorumu değiştirdim bana doğru düzgün açıklama yapamıyordu.Evet doktor cok onemli. Yasadigim ulkede doktorlar inanilmaz rahat. Gecen hamileligimde beta artmayinca kendim gidip Progesteron baktirdim. 6 cikti ben panik oldum, doktor e sinirlar icerisinde, kotu degil ki dedi bir de istiyorsan progesteron yazayim dedi.
6 cok dusuk bir deger.
Bana genetik test yapilmadi. Kaybettigim bebegime yapildi bir sorun cikmadi. Bende pihtilasma yoktur sanirim. Cunku 3 yasinda bir oglum var.
Normal heralde bende 7+4 oldum hala ole aman aman bir belirtim yokBende de belirti yok 6+4 haftalık
İnsallah saglikli olsunlarda belirtisiz gecirmek rahat.
Benim de hala elle tutulur bir belirtim yok 6+5 bugün. Son 2 gündür kasık ağrım epey arttı sadece, korkuyorum bazen regl olacakmışım gibi, hafif kanamam da olunca. Şu ilk 3 ayı bir tamamlasak da rahatlasak artık belirti de aramayız bebişlerin hareketlerini hissedinceNormal heralde bende 7+4 oldum hala ole aman aman bir belirtim yok
İnsallah saglikli olsunlarda belirtisiz gecirmek rahat.
Aynen cnm belirtisiz oluncada kurtlaniyor insan :) ama belirtisiz hamilelik gecirenler var ve bu buyuk sans aslindaBenim de hala elle tutulur bir belirtim yok 6+5 bugün. Son 2 gündür kasık ağrım epey arttı sadece, korkuyorum bazen regl olacakmışım gibi, hafif kanamam da olunca. Şu ilk 3 ayı bir tamamlasak da rahatlasak artık belirti de aramayız bebişlerin hareketlerini hissedince
Allahin izniyle saglikli olsunlarda napalim birazda endiseli gecicek hamilelgmiz annelik zaten =endişe simdiden basladi. Haraketleri hissedince rhat ederiz inş. Gerci artik rahatlik zorya kendimizi kandirmayalim
Benimde ole bazen agrimlrm oluyor hele dun cok kasiklarim agridi zor uyudum korktum birazda dün sitreslydn herlde ondn ama cok sukur sorun yok insallah normal seyler bunlr
Görürsünüz umarım, benim dün tespit ettiler, yaş ileri ve ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor ama çok da panik olmamak gerek sanırım bebeğin sağlığı için, zihnen ne kadar rahat olunursa o kadar iyi geçiyor sanırım gebelikMerhaba bende senin gibiyim ve doktorum 2hafta izine çıktı bende sabırsızla pazartesiyi bekliyorum kalp atışını duymak için
Konumuna göre tahmin canım bende tutmadı mesela saglıklı olsunda eglencesine bakıyoruzBöyle anlıyor musunuz cınsıyetten ultrason görüntüsüne bakarak