Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Cizi22
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Magnezyum kullaniyor musunuzHuzursuz bacak sendromu olan ve basa cikabilen var mi ilk hamileligimde de vardi bunda da basladi sinir basiyo geceleri uyuyamiyorum
Selam kızlar bugün 24 haftalıkmokdum benim mide yanmalarım felaket yaa rennie hap elim ayağım oldu benim doktor günde 3 kez ve gece yatmadan içebilirsin dedi yemekelrdennsonra ne yersem yiyeyim felaket yanıyor allahtan bu ilaç var beni kurtarıyor onsuz olamaz yani böyle bir yanma yok . Doktoruma rahat etmeyin sordum yine zararı olur mu 3-4 kere içiyorum yok dedi kana karışmıyor sıkıntı olmaz öyle rahatladım da yine de her içerken şüphede kalıyorum mümkün oldukça dayanmaya çalışıyorum içmek istemiyorum ilaç ama gerçekten felaket bir yanma ya
Gecmıs olsun canım benimde felaket vardı ama doktorun yazdığı hapı sadece sabah aç karına içiyorum ve tüm şikayetim ortadan kalktı herseyı yiyorum.Selam kızlar bugün 24 haftalıkmokdum benim mide yanmalarım felaket yaa rennie hap elim ayağım oldu benim doktor günde 3 kez ve gece yatmadan içebilirsin dedi yemekelrdennsonra ne yersem yiyeyim felaket yanıyor allahtan bu ilaç var beni kurtarıyor onsuz olamaz yani böyle bir yanma yok . Doktoruma rahat etmeyin sordum yine zararı olur mu 3-4 kere içiyorum yok dedi kana karışmıyor sıkıntı olmaz öyle rahatladım da yine de her içerken şüphede kalıyorum mümkün oldukça dayanmaya çalışıyorum içmek istemiyorum ilaç ama gerçekten felaket bir yanma ya
Bende de var bazen gece uyuyamıyorum oturuyorum yanma geçene kadarSelam kızlar bugün 24 haftalıkmokdum benim mide yanmalarım felaket yaa rennie hap elim ayağım oldu benim doktor günde 3 kez ve gece yatmadan içebilirsin dedi yemekelrdennsonra ne yersem yiyeyim felaket yanıyor allahtan bu ilaç var beni kurtarıyor onsuz olamaz yani böyle bir yanma yok . Doktoruma rahat etmeyin sordum yine zararı olur mu 3-4 kere içiyorum yok dedi kana karışmıyor sıkıntı olmaz öyle rahatladım da yine de her içerken şüphede kalıyorum mümkün oldukça dayanmaya çalışıyorum içmek istemiyorum ilaç ama gerçekten felaket bir yanma ya
Sol tarafa doğru yatmak mide yanmasını hafifletiyor deneyin mutlakaBende de var bazen gece uyuyamıyorum oturuyorum yanma geçene kadar
Evet bir kase yoğurt yiyorum sola yatıyorum, bir de iki yastık kullanmaya başladım. Şimdilik idare ediyoruz bakalımSol tarafa doğru yatmak mide yanmasını hafifletiyor deneyin mutlaka
Son ana kadar dönebilir belli olmaz benceKızlar son muayenede doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi yani başı midemin altında poposu kasığımda. ne zamana kadar dönmesi gerekiyor biliyor musunuz
İlk bebeğim yan gibi duruyordu takla atıyordu arada ayakları bir orda bir burda
Kanala da girmemişti ama doğacağı gün herşey yoluna girdi
Merhaba, son haftalarda doğuma yakın bakılıyor, şu an ters durması çok önemli değil, düz duran bebek bile bazen doğuma yakın ters durabiliyor.Kızlar son muayenede doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi yani başı midemin altında poposu kasığımda. ne zamana kadar dönmesi gerekiyor biliyor musunuz
Siz sorun tabii ki ama içinizi ferah tutun. İnanın endişe edince de bir şey düzelmeyecekse düzelmiyor.Gunaydinlar kizlar bugün sağ kasık ile gobegimin birlestigi kisimda çekme gibi bi agriyla uyandim hala da gecmedi normal midir doktora sormali miyim
32den sonra dönmeler önemliymiş ayrıntılıda 22. Hafta baş aşağı diye sevinmiştim.Kızlar son muayenede doktorum bebeğin ters durduğunu söyledi yani başı midemin altında poposu kasığımda. ne zamana kadar dönmesi gerekiyor biliyor musunuz
24. Haftada doktoruma döner mi diye sordum o zaman yan yatıyordu
benim de yarın şeker yüklemesi var aç gel dedi sanırım 75 lik olacak benim de.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr
Aç karnına kan verdim şekerli suyu içtim 1 saat ve 2 saat sonra yeniden kan verdim.
Sabah en geç 8.30da kan alma birimindeydim
Sonuçlar çıktı ama gösteremedim doktorum bugün yok
26. Haftadayım
nasıl geçti bulantı vs oldu mu?
normal tulumlar iş görür mü yoksa muflon gibi kalın tulum mu almak gerekir?Merhaba,
1 yaşına kadar yastık kullanılmıyor. Yorganın içinde kaybolacağı veya nefes alır mı alamaz mı kaygısından yorgan da tercih etmedim ben. Uyku tulumları oluyor, çuval şeklinde var bende, o işe yarıyor, özellikle biraz büyünce. Çok küçükken kat kat giydirip üstüne battaniye örtüyorsun, yetiyor. Bizim nisan mayıs haziran da serin geçebilir, ben Ankara'dayım. Ondan sonra da üç ay hava sıcak, sonra da zaten biraz büyümüş olurlar, uyku tulumu iş görür bence.
Ben de bugun 75 gram yaptirdim bulanti vs olmadi bende abartilacak kadar tatli bi icecek degil sadece biraz icim yandibenim de yarın şeker yüklemesi var aç gel dedi sanırım 75 lik olacak benim de.
Muflınu bilmiyorumda 1-2-3 toglu tulumlar uyku yukumları ekstra kalın olanlar gece çok rahatlık sağlıyor üzerini örtmeye gerek kalmıyornormal tulumlar iş görür mü yoksa muflon gibi kalın tulum mu almak gerekir?
8 saat açlık lazımmış gece 12de yemeyi bıraktım aç karnına 3 tüp kan verdim şekeri içtim bulantı başladı 1. Saat kanını verdikten sonra sol yanımda başımdan başlamak üzere kolumda daha çok karıncalanma oldu yanımdaki arkadaş renginde soldu dedi hemşirelere haber verdi hemşireler parmaktan alınan kanla bakılan aletle şekerime baktı iyiydi 2. Saate 40 dk vardı dayanırsan bekle duramazsan bu kanlara bakar doktorun dedi bekledim 2. Saati de verdim eşim almaya geldi 2. Saate kan verirken hemşireyle konuştuk tansiyonum düştü muhtemelen 4 tüp kan verince hem kansızım hemde tansiyonum hep düşüktür benimbenim de yarın şeker yüklemesi var aç gel dedi sanırım 75 lik olacak benim de.
Müsait yakınınız varsa yanınızda birisiyle gidin