Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar bu oglen itibariyla gobek cevrem inanilmaz kasinmaya basladi, genelde 2 gunde bir bebe yagi suruyorum dalinin hem goguslere hem de gobege cevresine ama sabah surmedim. Asiri sisti gibi hissediyorum gobusum suan yemekten ve sudan heralde ama yani kasinti tuttu. Korkudan hemen Lierac siparis verdim, haftasonu da bio oil aliyim diyorum onlar sanki garanti gibi. Bi ara almamayi dusundum kendim idare ederim evdekilerle diye ama olucak gibi degil catlicak diye korktum simdiii tatli tatli kasiyasim var :anneadayı:
 

Eklentiler

  • Screenshot_2024-09-25-15-57-42-661_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-09-25-15-57-42-661_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar ben biraz şifayı kapmış uyandım, havalar değişmesiyle hastalıklar başladı dikkat edelim 🥺 haftalar sonra bugün ilk kez zor da olsa yumurta yedim, biraz un yoğurt kaşar ve yeşillikle krep gibi karıştırdım. Tadı börek gibi oldu yenilebilir oldu, benim gibi bulantı kusması olup bir şey yiyemeyen varsa bi deneyebilir fikir olur ☺️ tost yemekten bıktım çünkü 🤣
Uf ben de grip olarak uyandım. Dilerim çabucak düzeliriz. Ben bir bardak zencefil çayı içtim. Dilerim şifa olur
 
kızlar merhaba

bende 12. haftamdayım 2 gündür sırt ve karın ağrım var normal mi sizce
 
Mide bulantisinin hic olmamasi ya da cok cok az olmasi erkek gibi yorumladim insanlarin yorumlarindan ve cikan sonuclardan, ben de boyleyim bu arada yani mide bulantim 2 gun oldu olmadi, sonra tiksinme degil de boyle tokluk hissi hicbi seyi yiyemeeme hissi geldi. Simd iyiyim sukur ama herkes bana da erkek diyor, sizinkiler ne diyor :KK71:
Bugun ofisten bir arkadasım (aynı zamanda astrolog) dogum haritama baktı ve kesinlikle KIZ dedi :KK70: Merak icindeyim :KK70:
 
X