- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.401
Bildiğim kadarıyla çatlaklar geçmiyormuş ama artmaması için devam et bence. Doğumdan sonra güzellik merkezlerinde bazı tedaviler var onlarla görünümü azaltılabiliyormuşbio oil ve lierac kullanmama rağmen çatladım. ve bir anda oldu son 1 haftada oldu ne olduysa bu geçmez mi ne yapmam lazım. 34. haftadayım
Geçmiyor maalesef, sadece o kırmızı rengi siliklesiyor o kadar.bio oil ve lierac kullanmama rağmen çatladım. ve bir anda oldu son 1 haftada oldu ne olduysa bu geçmez mi ne yapmam lazım. 34. haftadayım
Ay evet benim de daha önceden çatlaklarım vardı kilo aldığımdan gebelikte yağ sürmeme rağmen birden çatladımYalniz değilsinben bir anda çatladım. Normalde de cildim çatlamaya çok müsait, kilo alıp vermekten yanlarda bir iki çatlak izleri vardı. Ben yine ilk orada olur diye düşünürken göbeğimde beliriverdiler. Bakmak istemiyorum hala kendilerine moralimi çok bozuyordu ama alışmaya çalışıyorum. Daha 2 ay var doğuma, 2 ayda haritaya dönerim gibi. Genetiğimiz sağ olsun diyorum, ailenin kötü özellikleri hep bana gelmiş sanki.
Ben de aynısını düşünüyorum o ana ve bebeğime odaklanacağım hastaneden çıkınca belki haber ederim zaten etsemde gelen giden olamayacak yurtdışı yakınımdaki 2 arkadaşım var onlar da bilinçli onlara söylerim tek .Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ben palmer’s stretch marks body lotion kullanıyorum çatlak yaşamadım henüzKızlar lierac krem kullanıpta karni çatlayan oldu mu. Çatlaklarıniz ne durumda.kimler ne yapti da çatlamadi. Biraz bilgi alışverişi yapalim.catlamqya en meyilli olduğumuz aydayiz
Elimizden geleni yaptık ama olası varmış artık yapacak bir şey yok.Ay evet benim de daha önceden çatlaklarım vardı kilo aldığımdan gebelikte yağ sürmeme rağmen birden çatladımannemde de çatlaklar var ablamda da var maalesef, ama ben nedense şu an hiç takılmıyorum ya, güzel bebeğimin bende bıraktığı izler olarak tanımlıyorum. Biz üç yıl onu bekledik çünkü, biraz da kaşındım yani ne kilo almaktan ne de çatlamaktan çekiniyorum
Kesinlikle sağlıkla gelsin yavrularımızElimizden geleni yaptık ama olası varmış artık yapacak bir şey yok.
sağlıkla gelsin uzun güzel ömrü olsun inşallah. İçimizde bizden bir parçanın büyümesi çok etkileyici bir şey, bu süreç ne kadar zor olsa da çok çok da güzel.
En güzeli bebişe odaklanmak
Sadece crp ye bakmamistir arkadasim beyaz kan hicrelerine vs yoksa 3.9 nirmal.bir degerbenim CRP 3,9 doktor antibiyotik başlamalıyız kanda enfeksiyon var dedi
Benim hamileliğin ilk başında çok oluyodu ama uzun bı süredir yok kaç haftalık sinizKızlar aranızda çarpıntısı olan var mı.benim nabız 104 cikti cok bitkinim acaba bitkinlik halsizlikle çarpıntınjn alakası var mi
Canım apple mısın? Soldaki üç çizgiye tıkla orada en altta anlatıyor nasıl ana ekrana ekleyeceğini (web uygulamasını kur) yazıyorKizlar bu sitenin uygulaması var mı ben arattım bulamadım
Bu şekilde ekleyebilirsinKizlar bu sitenin uygulaması var mı ben arattım bulamadım
31 +2 deyimBenim hamileliğin ilk başında çok oluyodu ama uzun bı süredir yok kaç haftalık siniz
Apple değilim ama deneyeyim android de oluyor muCanım apple mısın? Soldaki üç çizgiye tıkla orada en altta anlatıyor nasıl ana ekrana ekleyeceğini (web uygulamasını kur) yazıyor
Himm istersen bı Dr a görün tansiyonla alakalı bişey olabilir mi yükselmiş olmasın ölçtün mu31 +2 deyim
Hea oldu valla sağol canım habire Google'dan girip duruyorum aylardır keşke daha önce sorsaymisimBu şekilde ekleyebilirsin
var canım dün özellikle çok vardı kafein kullanımını bitirdim bilmiyorum belki azalır ama gebelikte normalmiş dr a dedim bir şey demediKızlar aranızda çarpıntısı olan var mı.benim nabız 104 cikti cok bitkinim acaba bitkinlik halsizlikle çarpıntınjn alakası var mi
bende de arada bir oluyor tansiyonum düşük ama nabzım yüksek oluyor. Hafif bir baş dönmesi ve sersemlik eşlik ediyor. Bayılma öncesi böyle kulaklar çınlar, soğuk terlersin filan öyle bir garip oluyorum geçiyor sonra .dKızlar aranızda çarpıntısı olan var mı.benim nabız 104 cikti cok bitkinim acaba bitkinlik halsizlikle çarpıntınjn alakası var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?