- 8 Eylül 2024
- 315
- 335
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.181
Yok be çiçeğim nerde öyle şeyler bı kantin var o kadarBizim hastanelerde boyle kuaforuymus virt zirt bisiler varmi ya buket ben hic ole seyler duymadm gerci iceriginide sormadm ama
Sebep neden ki alla alla bi kagit verdiler elime kuzu 1 ay snra gelmeden bunlari yaptir gel anesteziyle knusalm dediA bana hiç öyle bişey demedi kan istemedi anesteziye de yönlendirmedi niye ki acaba
Sorayım bakayım Ezgiye şimdiSebep neden ki alla alla bi kagit verdiler elime kuzu 1 ay snra gelmeden bunlari yaptir gel anesteziyle knusalm dedi
Yorulduğum zaman bende de oluyor biraz uzanınca geçiyor amaMerhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin
Bi sor bakalm ne diyckSorayım bakayım Ezgiye şimdi
Amin canım benim, şimdi gördük de hiç bırakasım gelmedi, git gide zorlanacam gibiOy masallah saglikla buyusun insallah annesi guzel haberlerini hepimiz bekliyoruz burada
Ben aynı şehirde olmayınca anca görüşlerde gidiyoruz canım, 3 güne bir yaniSolgar demir hapı hiç kabızlık yapmadı canim ama senin degerler epey dusuk çıkmış gördüm iyi gelir mi bilmiyorum belki dozu doktorun söyler
ssvd ye giriyor benim doğum 45 bin tl dediler Konya + 4 bucukta oda ucreti
Benim ssvd olacak nasipse yoksa bende devlette düşünürdüm şehir hastaneleri özellerden konforlu. birde sehir disindayim cocuklara bakacak kimse yok eşimle onlar yanimda olsun istiyorum
Öyle değil mi en azından çıkarları yok biliyoruz.
Canım gözün aydın bebeğinin senin iyi olmana çok sevindim. Ben her süt vermeye gittiğimde görüyordum girme görme demiyorlardı. Şansını dene bi istersen arasıra kırmıyorlar
Evet ya işte refakatçi sıkıntısı var , yoksa ben daha güvenilir buluyorumÖyle değil mi en azından çıkarları yok biliyoruz.
Bazen yorgunluğa bağlı oluyor ama bazı sancılarda açılma yapıyor pek belli olmuyor o canımMerhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin
Beybi senin kanın düşülmüş kan ilacını iki aliyormussun galiba o yüzden senin kanlari önce görmek istemişBi sor bakalm ne diyck
Dogru kuzu aynen dusukluk var benim kanlarda biraz sabah aksam aliyorum hapimi cok mantikliBeybi senin kanın düşülmüş kan ilacını iki aliyormussun galiba o yüzden senin kanlari önce görmek istemiş
Aynen canım ondanmis ameliyat esnasında çok kan kaybedixegmz için bakcak önce düşükse gerekeirse serum falan verirDogru kuzu aynen dusukluk var benim kanlarda biraz sabah aksam aliyorum hapimi cok mantikli
Mantkli muhtemel dusukte cikicak gibime.geliyor neden diycksn duzenli kullanamiyorum ozellikle demir hapini bu ay cok duzenli kullanayimAynen canım ondanmis ameliyat esnasında çok kan kaybedixegmz için bakcak önce düşükse gerekeirse serum falan verir
Kullan mutlaka kuzum sıkıntı veriyosa şöyle degistirsin önemli bizim içinMantkli muhtemel dusukte cikicak gibime.geliyor neden diycksn duzenli kullanamiyorum ozellikle demir hapini bu ay cok duzenli kullanayim
Hak ediyorsun icerde çok kalmayı.3 ayrı bebege bakılıyor kolay degilEvet evet ben ilk defa geldim de gördüm odalar karşılıklıydı. Zaten biz doktoru biraz fazla tuttuk dışarda of pof eden olduysa bizim yüzümüzdendir
Aminn canım amin inş tez zamanda. Önemli olan iyi olmanız tüm bu surecler gecici ve unutulacakBen aynı şehirde olmayınca anca görüşlerde gidiyoruz canım, 3 güne bir yanibiran önce iyi olsunda kavuşalım artık
Ben aldım bile hastaneye götürecegim beybi sutum gelmezse çıkarır veriveririm Aptamil benO zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Bize egitimde mama onceden almayin, bebegin gereksinimine gore cocuk doktoru hangisini alacaginizi soyler, ona gore alirsiniz dediler.O zaman guzel bir soruyla geliyorum olurda mama gerrkirse hangi markayi kullanmayi dusunuyorsunuz icerik arastirmasi yaptinizmi arkadaslar
Golden goat cok diydum ama ne yalan soyleyim.arastirma yapmadm henuz aptamil bi kosede aklimda zaten hipp golden goat evolvia ay allahm ne cok markaBen aldım bile hastaneye götürecegim beybi sutum gelmezse çıkarır veriveririm Aptamil ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?