- 23 Eylül 2024
- 485
- 752
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.841
Canım iyi misin her şey yolundadır umarım çok geçmiş olsun dualarımız seninle bugünden sonra güzel haberler alır sağ salim evinize dönersiniz inşallahKızlar doğurdum ben
Hayırlı olsun canım. İnşallah ikinizde iyisinizdir.Kızlar doğurdum ben
Canım hayırla göz aydınlığı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar doğurdum ben
Canım umarım ikiniz de iyisinizdirKızlar doğurdum ben
Aaaaa nasılsın bebiş nasıllll canımmmKızlar doğurdum ben
hiç belli olmuyor ki, benim 2-3 haftadır vardı uzun sürmüyor geçiyor diye önemsemiyordum ama sonradan erken doğum riski olduğunu öğrendim sancım kasılmalarım arttı. Normal diye düşündüğümüz şeyler bazen normal olmuyorKızlar kasıklarımda ağrım olmaya başladı. Normal mi yoksa daha erken mi?
Aaaaaaaa hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlık versin. Bebeğimiz nasıl?Kızlar doğurdum ben
Canim seni cok merak ediyoruz vakit bulunca yaz bizeKızlar doğurdum ben
Maşallah canım, sütün bebeğine şifa olsun hemen gelmesi çok iyi. Sağlıkla büyütün inşallah.Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Çok şükürKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Çok şükür çok sevindim iyi olmanıza maşallah ikinize de sağlıkla dönün yuvanıza tez zamanda inşallahKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Bende koala olanı aldım çok tatlıKızlar dün amazonda chicco nun gece lambasını buldum kendi sitesinde 1000 TL burda 395 TL olunca kaptım hemen. Gece emzirirken falan açarım diye düşünüyorum umarım ışığı yeterli gelir. Akşam deneyeceğim bakalım.
Aaa hayırlı olsun iyimisiniz?Kızlar doğurdum ben
Ayyy canım o kadar sevindim ki. Çok şükür yaKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
MaşaAllah canım gözün aydın. Çok sevindim analı babalı büyüsün.Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?