• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hiç isime karar veren olmadı mı yaa 😄 bizde erkek olursa koyacagimiz isim belli de kiz olursa eylül olacak ama yanına eşimin seçtiği isimlerden bir tanesini koymam gerekecek o konuda düşünme aşamasındayım kesinlessin eğer hala karar veremezsem sizlerden de fikir almak isterim kizsa tabi😅
Kızım olsaydı ben de eylül koyacaktım ya da duru. Erkek ismi hiç düşünmemiştim. Gökalp istiyorum adım gökçe uyumlu diye sma kocam beğenmiyor. Ali istiyorum o da aliler çok mazlum oluyor diyorlar. Deniz ve gökalp arasında kaldım

Canim onu yaptık biz dedik kağıda yazalım bi sürü isim masal çeksin onları koyalım diye ama mesela Defne ve beste yi seçmişti ikisi olmadı içime sinmedi eşim de mızıkçılık yapıyorsun dedi 😅 vazgeçtik böyle yapmaktan😂
ahahhahahahah AYY o kadar haklısın ki aslında :D

ya ben eylül adını çok seviyorum. ama eylülde doğan kıza eylül koymak çok klişe diyorum kendimce bilemedim
ben kızıma eylül düşünmüştüm , erken gelmişti normalde ekim'de doğacaktı. klişe ama bence güzel olur. eylül'de doğmuş eylül isimli bi kız :)

Kızlar yaa bebişin 13.hafta görüntüsü doktorum 16 olmadan söylemem diyor 🥹 tahmininiz var mı
A472B99E-0A21-416E-8CED-75DB23693355.webp

hepinize selamlar kızlar inanılmaz kasık ağrıları sancı gibi ve kalçamın üstünde (kuyruk sokumunda )ağrılarım oluyor.bebek büyüdüğü için diye düşünüyorum , öyle düşünmek istiyorum. 15 . haftamdayım . Kime desem çok narinsin normal doğuramazsın diyor 😂(annem ve ablam) Bu ağrılar sizlerde ne sıklıkla? Canım kızım sağolsun kendisini hiç unutturmuyor🥰🫶🏻

Kızım olsaydı ben de eylül koyacaktım ya da duru. Erkek ismi hiç düşünmemiştim. Gökalp istiyorum adım gökçe uyumlu diye sma kocam beğenmiyor. Ali istiyorum o da aliler çok mazlum oluyor diyorlar. Deniz ve gökalp arasında kaldım
Deniz ismini çok beğeniyorum canim 😍
Sonraki doğumlarda göbüş çıkması normal diyorlar ama benimki ilk 😅
Öyle diyorlar gerçekten de öyle kızımda baya sonra cikmisti oğlumda biraz daha erken cikti bunda Allah versin😅😂

ya ben eylül adını çok seviyorum. ama eylülde doğan kıza eylül koymak çok klişe diyorum kendimce bilemedim
Evet canim öyle aslında ama eylülde doğsun diye öyle koymak istiyorum benim 2 cocugumda erken geldi kizim ağustos dogumlu olacağına temmuz oglum aralıkta doğacağını kasımda dogdu o yüzden evrene mesaj gibi biraz da tam klişe olmaması içinde bi tane daha ismi olacak zaten 🙃

hepinize selamlar kızlar inanılmaz kasık ağrıları sancı gibi ve kalçamın üstünde (kuyruk sokumunda )ağrılarım oluyor.bebek büyüdüğü için diye düşünüyorum , öyle düşünmek istiyorum. 15 . haftamdayım . Kime desem çok narinsin normal doğuramazsın diyor 😂(annem ve ablam) Bu ağrılar sizlerde ne sıklıkla? Canım kızım sağolsun kendisini hiç unutturmuyor🥰🫶🏻
Canim arada agri olmasi normal rahim büyüyor sonuçta kolay değil karpuz büyüklüğünde büyüyecek kanama fln yoksa ve sık sık olmuyorsa tabi

Ya bilmişlik gibi olmasın ama o çıkıntı pipi olsaydı buyuk ihtimal doktor söylerdi diye düşünüyorum (devlet degilse) sağlıkla gelsin canim
Çıkıntıdan dolayı değil de tipi sanki erkek gibi hissettiriyo 😂 teşekkür ederim inşallah hepimzi sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

benim de sizin tarif ettiğiniz gibi ve daha 14. haftadayım. karnım daha sertleşti, geceleri bacaklarıma kramp giriyor. ağrılarla uyanıyorum😭aman şimdi sağ kasıkta şuan solda ani ani ağrılarım var . kanama yoksa , ağrı uzun süreli değilse korkma diyorlar🫣
merhaba, ya evet sanırım böyle çok dayanılmaz değilse, kanama eşlik etmiyorsa kişiden kişiye değişen ağrılar olması normalmiş, gaz sancısı olabilir, büyüme sancısı olabilir hatta doktor vajinal akıntın varsa o sa sancı yapar dedi ki alıntım var sahiden, korkacak bir şey yok diye düşünüyorum ancak hep söylenen şey yeterli su içmem gerektiği, enfeksiyon da varsa çözümü bu.

Bacak ağrısı bende de var, eskiden de olurdu ama hamilelikte gece uykumdan uyandırıyor, her gece 4 ile 5 arası uyanığım, böyle germe ihtiyacı hissediyorum, özellikle sağ alt baldırımda ağrı hissediyorum, hepsine normal diyip geçeceğiz, ben osteocare kullanmaua başladım ama belki de magnezyum kullanmak lazım daha ciddi bir dozda.

Back
X