Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Benimkide 21 mayisi bekler diye hic aklima gelmiyo en azindan nisani bitirsek☺

Ay çok şükür çok sevindim inş biran önce kavuşursunuz

Caniim cook sevindiim yasi uzun olsun Allah anali babali buyutsun hersey cok guzel olucak inan banaa

Özelde canım aynı ildeyiz doktor değiştirmediyse benim eski doğum yaptığım hastane.

Çok şükür canımçok sevindim. Sütün bebişe şifa olsun sağlıkla büyüsün

O kadar mutlu oldum ki, cok sevindim iyi olmanıza. Güzel sağlıklı uzun ömrünüz olsun. Tez vakitte birbirinize kavuşup yuvanizda huzurla olun inşallah. Çok duygulandım
Rabbım ikinizi de korusun

Benimkide 21 mayisi bekler diye hic aklima gelmiyo en azindan nisani bitirsek☺
Benimkinin de bekleyeceğini sanmıyorum eve çıktım vajinada oynuyor hastanede böyle bişey yoktu ne olduysa her oynamasında sabır çekiyorum yukarıdaydı hep ittiriyor aşağı doğru

Benimkinin de bekleyeceğini sanmıyorum eve çıktım vajinada oynuyor hastanede böyle bişey yoktu ne olduysa her oynamasında sabır çekiyorum yukarıdaydı hep ittiriyor aşağı doğru
Canım senin de dinlenmen lazım bol bol böyle olmaz

Canım benim uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah her şey çok daha güzel olacak sabır

Benimkinin de bekleyeceğini sanmıyorum eve çıktım vajinada oynuyor hastanede böyle bişey yoktu ne olduysa her oynamasında sabır çekiyorum yukarıdaydı hep ittiriyor aşağı d
Bende hep tuvaletim varmis gibi hissediyorum hep bi rahatsizlik var ama plasenta normal benim..biraz daha sabretsinler kavusmaya az kaldi Allah hepimize en guzelini hayirlisini versin gercekten burda cok bambaska bisey var resmen hepsinizi merak ediyorum uyanirken daha hemen bakiyorum

Oyy ben niye ağladım şuan kıyamam bitti acıların yavrun da iyi Allah'ın izniyle sen onu buyuteceksin yine yanında olamasan da bu günler de geçecek

Gözün aydın canım inşallah sağ salim bu hastane sürecini de atlatacaksınız grubumuzun ilk annesi

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Canım senin de dinlenmen lazım bol bol böyle olmaz

Şimdi hastaneden geldin eve hareket ettin yatağına yatana kadar ondandır belki
Aynen yemek ye duş al diyene kadar 2-3 saat ayakta kaldım hemen kendini aşağı saldı ne güzel yukarıda rahattım dünde hastanede hemşireler çok yordu tecrübesiz eleman çalıştırıyorlar fitili kullandım saat 4 den sonra bişey aktı ama aşağıda oynamasına bağlıyorum idrar kaçağı sanırım su olsa durmadan gelirdi

Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.

Kızlar bugün biraz evi temizledim kendimi yordum baya bebek için bir kaç parça bir şey aldım. Artık yarın kalan ev işlerini halledip sonraki gün de kalan eşyaları yıkayıp yavaştan hastane çantasını hazırlarım. Daha erken yapmayı planlıyordum ama kaldık 30’lu haftalara

Eklentiler

• IMG_0511.webp
    36 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0512.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 34
Aşağı baskı yaptıklarından öyle oluyor sıkıştırıyorlar benimkinin kafası sağ kasığımda sanırım elini falan da aşağılara salıyor çok rahatsız ediyor fitil kullandıktan sonra 2 kez bişey aktı ama idrar sanırım vajinada oynadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…