- 20 Ocak 2020
- 3.628
- 1.537
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.821
Kalmam bundan sonra lavabo yemek dışında hastaneden gelince Bi türlü onu yap bunu yap yatamadım da artık Bi şekilde idare ederizAman sakın kalkma yorma kendini evde canım
Cok gecmis olsun sana da canım. Gercekten rezil bi hastalık yaÇok geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde oldum yeni yeni toparlıyorum. İlaç yazdılar ama doktoruma sormadan kullanamadım tedirgin oldugum için. Taze zencefil, limon, ıhlamur, portakal bunları birlikte demleyip içtim 2 3 gün o biraz daha rahatlattı. Öksürük krizi hala devam ediyor ama ilk günkü gibi değil. Umarım sana da iyi gelir.tekrardan çok çok geçmiş olsun
A ciddi misin geçmiş olsun mu diyelim gözün aydın mi iyi misiniz bebeğin ve sen nasıl oldu sancin falan mı geldi sezaryenle almak mı istediler durumundan dolayıKızlar doğurdum ben
Ne, peki sen nasılsın kuzum şu an bebiş nasıl? Neden beklemediler ki acaba? Kaç doz ciğer geliştirici yapmıştınız? Geçmiş olsun mu demeliyim gözün aydın mı arada kaldım biraz :)Kızlar doğurdum ben
Umarım ikinizde iyisinizdirKızlar doğurdum ben
Canım hayırlı olsun inşallah en kısa sürede sağlıkla gelsin kucağınaKızlar doğurdum ben
Canim gozun aydin nasilsin bebek nasil??Hayirlisi buymus heraldeKızlar doğurdum ben
Canım nasılsınızKızlar doğurdum ben
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım, hayırlı olsun.Kızlar doğurdum ben
Tesekkur ederimCok gecmis olsun sana da canım. Gercekten rezil bi hastalık yabenim astımım da olduğu için gögüs hırıltımdan 2 gece hic uyuyamadım ciğerlerim hep doluydu o yüzden serum falan da oldum. Crp 18 falan cıktıgı icin kendi doktorum da antibiyotik kullan dedi ama kaç gün oldu ya bana mısın demiyo hastalık :/ zencefil gebelikte zararlı diye biliyorum onun haricinde ben de dediklerini içtim ama hic fayda etmedi canım
Ay gerçekten miKızlar doğurdum ben
Ben de arayıştaydım alınsın hemenKızlar dün amazonda chicco nun gece lambasını buldum kendi sitesinde 1000 TL burda 395 TL olunca kaptım hemen. Gece emzirirken falan açarım diye düşünüyorum umarım ışığı yeterli gelir. Akşam deneyeceğim bakalım.
Ah anladım canımTesekkur ederimVallahi az az koydum içine, cok aşırı olmadan kullaniliyormus galiba. Bana antibiyotik ve symbicort diye bir şey verdi. İlacı yazmadan önce de sana hiçbir şey veremem, yapamam hamilesin falan dediği için ilacı da kullanmadım bir sey olur diye.
Astım hastaları ilac kullanmaya devam edebiliyor sanırım doktor kontrolünde bu süreçte öyle okumuştum, senin kullanabileceğin bir alternatif yok muydu acaba en azindan nefesini rahatlatacak bir seyler.
Güle güle kullanın canım. Valla fiyatı çok uygun gelince kaçırmadım aydınlatması yeterli gelmezse ilerde odasında kullanır diye düşündümBen de arayıştaydım alınsın hemensağlıkla kullanmak nasip olsun bebişlerimize
Canım hayırlı olsun nasılsınız şimdi ? Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bebiş nasılKızlar doğurdum ben
Allah anali babali buyutsun.Kızlar doğurdum ben
Amin inşallahAh anladım canımben normalde de pek kullanmam ilac o yüzden kullanmadım ama mutlaka vardır umarım bir daha hastalanmayız bu süreci sorunsuz atlatırız
Ay inş güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doğurdum ben
Gözün aydın canım iyi misiniz?Kızlar doğurdum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?