Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Cok gecmis olsun sana da canım. Gercekten rezil bi hastalık ya benim astımım da olduğu için gögüs hırıltımdan 2 gece hic uyuyamadım ciğerlerim hep doluydu o yüzden serum falan da oldum. Crp 18 falan cıktıgı icin kendi doktorum da antibiyotik kullan dedi ama kaç gün oldu ya bana mısın demiyo hastalık :/ zencefil gebelikte zararlı diye biliyorum onun haricinde ben de dediklerini içtim ama hic fayda etmedi canım

Tesekkur ederim Vallahi az az koydum içine, cok aşırı olmadan kullaniliyormus galiba. Bana antibiyotik ve symbicort diye bir şey verdi. İlacı yazmadan önce de sana hiçbir şey veremem, yapamam hamilesin falan dediği için ilacı da kullanmadım bir sey olur diye.
Astım hastaları ilac kullanmaya devam edebiliyor sanırım doktor kontrolünde bu süreçte öyle okumuştum, senin kullanabileceğin bir alternatif yok muydu acaba en azindan nefesini rahatlatacak bir seyler.

Ben de arayıştaydım alınsın hemen sağlıkla kullanmak nasip olsun bebişlerimize

Ah anladım canım ben normalde de pek kullanmam ilac o yüzden kullanmadım ama mutlaka vardırumarım bir daha hastalanmayız bu süreci sorunsuz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…