• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ah bu mayıs bebeleri 3 sene önce de hep erken geldiler @Tugce0700 hakkında hayırlısı böyleymiş canım gördün mü bebişini nasıl durumlar almasalar ikinizinde canı tehlikedeydi bence çünkü sende kan olmazsa bebişede gitmeyeceği için o da beslenemeyecekti keşke böyle olmasaydı ama oldu bi kere şimdi sabretme ve güçlü olmak zamanı İnş kısa sürede kuvezden çıkıp evinize döneceksiniz
Benimkide 21 mayisi bekler diye hic aklima gelmiyo en azindan nisani bitirsek☺

Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Ay çok şükür çok sevindim inş biran önce kavuşursunuz🙏

Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Caniim cook sevindiim yasi uzun olsun Allah anali babali buyutsun hersey cok guzel olucak inan banaa♥️♥️

Arkadaş araştırma hastanesinde sanırım canım özelde değil özeller biraz bahane arıyor para kaçırmak için ama kanı çok düştü diye almak istiyorlar büyük ihtimalle çünkü önce anne sağlığı sonra bebek kuralı var Allah İn izniyle anne de bebek de sağlıklı bir şekilde atlatacak bu süreci İnş annede kan kalmazsa bebeğe de kan akışı olmaz ikisi de sıkıntıya girer
Özelde canım aynı ildeyiz doktor değiştirmediyse benim eski doğum yaptığım hastane.

Çok şükür canım🥰🙏🏻çok sevindim. Sütün bebişe şifa olsun sağlıkla büyüsün🙏🏻

O kadar mutlu oldum ki, cok sevindim iyi olmanıza. Güzel sağlıklı uzun ömrünüz olsun. Tez vakitte birbirinize kavuşup yuvanizda huzurla olun inşallah. Çok duygulandım 🥹
Rabbım ikinizi de korusun 🙏🏻🌼🌸

Benimkide 21 mayisi bekler diye hic aklima gelmiyo en azindan nisani bitirsek☺
Benimkinin de bekleyeceğini sanmıyorum eve çıktım vajinada oynuyor hastanede böyle bişey yoktu ne olduysa her oynamasında sabır çekiyorum yukarıdaydı hep ittiriyor aşağı doğru

Benimkinin de bekleyeceğini sanmıyorum eve çıktım vajinada oynuyor hastanede böyle bişey yoktu ne olduysa her oynamasında sabır çekiyorum yukarıdaydı hep ittiriyor aşağı doğru
Canım senin de dinlenmen lazım bol bol böyle olmaz 🥺

Canım benim uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah her şey çok daha güzel olacak sabır 🙏

Benimkinin de bekleyeceğini sanmıyorum eve çıktım vajinada oynuyor hastanede böyle bişey yoktu ne olduysa her oynamasında sabır çekiyorum yukarıdaydı hep ittiriyor aşağı d
Bende hep tuvaletim varmis gibi hissediyorum hep bi rahatsizlik var ama plasenta normal benim..biraz daha sabretsinler kavusmaya az kaldi Allah hepimize en guzelini hayirlisini versin gercekten burda cok bambaska bisey var resmen hepsinizi merak ediyorum uyanirken daha hemen bakiyorum♥️

Oyy ben niye ağladım şuan 🥹 kıyamam bitti acıların yavrun da iyi Allah'ın izniyle sen onu buyuteceksin yine yanında olamasan da bu günler de geçecek

Gözün aydın canım inşallah sağ salim bu hastane sürecini de atlatacaksınız grubumuzun ilk annesi 🤰🏻👼🏻

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın 🫶🏼

Canım senin de dinlenmen lazım bol bol böyle olmaz 🥺

Şimdi hastaneden geldin eve hareket ettin yatağına yatana kadar ondandır belki
Aynen yemek ye duş al diyene kadar 2-3 saat ayakta kaldım hemen kendini aşağı saldı ne güzel yukarıda rahattım dünde hastanede hemşireler çok yordu tecrübesiz eleman çalıştırıyorlar fitili kullandım saat 4 den sonra bişey aktı ama aşağıda oynamasına bağlıyorum idrar kaçağı sanırım su olsa durmadan gelirdi

Kızlar benim bugün bir damla kanamam oldu, yürüyüş falan yapmıştım yoruldum sanırım görünce aşırı korktum doktorumuzu aradım dinlen devam ederse haber ver dedi. Allahtan devam etmedi ama çok tırstım sakin kalmaya çalışmak çok zor, annelik tam bir çılgınlık.

Kızlar bugün biraz evi temizledim kendimi yordum baya bebek için bir kaç parça bir şey aldım. Artık yarın kalan ev işlerini halledip sonraki gün de kalan eşyaları yıkayıp yavaştan hastane çantasını hazırlarım. Daha erken yapmayı planlıyordum ama kaldık 30’lu haftalara 😌

Eklentiler

• IMG_0511.webp
    IMG_0511.webp
    36 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0512.webp
    IMG_0512.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 32
Bende hep tuvaletim varmis gibi hissediyorum hep bi rahatsizlik var ama plasenta normal benim..biraz daha sabretsinler kavusmaya az kaldi Allah hepimize en guzelini hayirlisini versin gercekten burda cok bambaska bisey var resmen hepsinizi merak ediyorum uyanirken daha hemen bakiyorum♥️
Aşağı baskı yaptıklarından öyle oluyor sıkıştırıyorlar benimkinin kafası sağ kasığımda sanırım elini falan da aşağılara salıyor çok rahatsız ediyor fitil kullandıktan sonra 2 kez bişey aktı ama idrar sanırım vajinada oynadığı için

Back
X