• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
ben 4 ayda 5 kilo aldım 🥲 doktorum fazla aldın yavaşla diyor. ama nasıl oluyor anlamıyorum çünkü hiç öyle abur cubur yemiyorum, tatlı desen zaten tiksindim gibi bişey şekerli şeyleri hiç tüketemiyorum. bence gayet düzgün öğünler yiyorum ama yine de bu kadar kilo aldım
Ben de boyleyim nasil aldigimi anlamiyorum🤷🏻‍♀️
başlangıç kilon mu yüksek? genelde ona başlangıç kilosuna göre diyorlar. mesela kızımda ben 17 kilo almıştım doktorum hep normal dedi. ama bu sefer ilk hamileliğime göre +5 ile başlamıştım. max 12 kilo alacaksın dedi 😂 ben 5ini aldım bile daha 5 ay daha var 😂
Benim baslangic kilom yuksek diyet yaparken hamile oldugumu ogrendim. Ben su an ilk kizima doguma gittigim kilodayim😢 bunda gercekten az almam lazim onda 12 kilo almistim 8-9 u gecmemem lazim ama simdiden 3 unu aldiysam imkansiz🥲🥲

Öyle canım öyle aman bir şey olur diye gezersek hiçbir şey yapmadan doğumu bekleyip huzursuz oluruz. En önemli şey hamilelikte keyif almak. Bizim hissettiğimiz her şeyi yavrumuzda hissediyor ben buna inanıyorum, doktorumda bunu savunuyor. 10 kere doğurmayacaksın ve bu çocuğu sadece bir kere doğuracaksın bu anların tadını çıkart dedi. Nasipten öte köy yok, en güzeli keyifli hamilelik 🧡🧡🧡🧡🧡
Canım miremsux ne güzel dedin ❣️ rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Bende yüksek kilo başladım Dr um devamlı sıkıştırmıyor ama en başta söyledi fazla kilo alma diye o yüzden dikkat ediyorum ne kadar sabit kalırsam kalırım zaten son aylar durdurulamicak 😅ilkinde 20 den fazla kilo almıştım kiloyu hemen verdim ama vücudum çok sis oldugu için sarkma oldu 🥴ikincide 6 kilo falan aldım doğumdan 3 4 ay sonra hamile kaldığım kilodan 10 kilo dusuktum o kadar iyi gelmistiki bana 🤣ama covidle tekrar aldım 3e hamile kaldım ondada standart kilo aldım 10 12 kilo hemen hamile kaldığım kiloya düştüm.. bundada isteğim az kilo almak çünkü büyük rahatlık doğum sonrasında da hareket rahat oluyor🙄şuanda zaten stoktaki vitamin ve mineral ve yaglarim çocuğa yeterli geliyordur diye düşünüyorum 🤣maşallah yüzyıllık stok mevcut 🤣

Tutma canım niye tutuyorsun ye gitsin ya
İlkinde öyle yaptım ama onda tatlıya ve meyveye aşırı düştüm cuval çuval verseler yerdim en son 20 kilo aldigimi gördüm sonra tartilmadim doğum öncesi bacak krampları falan magnezyumdan vs deniyor doğru ama benim asiri kilo almamda etkiliydi bence 🤣10 dk kesintisiz yurusem bacağım kitleniyordu vücudumu tasimiyordu bence 🤣 zorlandığım için tekrarını yaşamak istemiyorum heleki şuan gözümun içine bakan 3 velet varken😂

Aslında başlangıç kilom da çok yüksek değil. Boyum 170 59 kiloyla hamile kaldım🤷🏻‍♀️ yine de her gittiğimde kilom konusunda söyleniyor. Gönül ister bende hamilelikte kilo verenlerden olayım ama hiç midem bulanmadı yiyip durdum😂
Ay bence abartıyor biraz senin doktor😬 boyun da var zaten, 80e kadar yolun var ama sen yine de çok şeyapma 🤣

Selamlar, bende bugün doktor kontrolümden çıktım. 18+5 deyiz, 22. Hafta için randevu almamı istedi doktorumuz, 5-10 nisan arasında alacağım. Bursa’da yaşıyorum. Rahim filmimi Tomakay da çektirmiştim. Yine detaylı ultrasonumu da orada yaptıracağım doktorumun önermesi üzerine Dr. Ertan okay’a yaptıracağız. Gerçekten tatlı ve ilgili bir asam Bursa’da yaşayanlar varsa şans verebilir. 5 bin tl bu arada. Ama ben devlere giderek bir kere hata yaptım hiç o topa girmek dahi istemiyorum ☺️
Ben de bursadayım ben sonamardan randevu aldım 3300 müş fiyatı. Bakalım memnun kalırsammyazarımntekrar 11 nisana aldım randevu bende

Tetanoz olan varmı aranızda bugün gittim kalp atışı baktı ve aşımı oldum sanırım 3 dozmuş daha iki tane daha var.
Kılo ve tansiyon baktı hamilelik şekeri olabilir sende dedi. Kesinlikle şeker yüklemesi yaptır dedi. Bir isim söyledi işte şu şu sendrom olabilir gibisinden ayak ve bacaklarda şişme yokta el ve kollarımda var şişme hele burnum domates gibi kırmızı ve şiş bunlara bakarakta yorumladım biraz tuzu acil bırak dedi. Başına gelen varmı hamilelik şekeri falan ne olabilir ne olamaz google'ye yazıp kanser çıkmak istemiyorum yeterince tetenekliyim🙃
Ben de oldum tetenoz. Çok ağrı yaptı koluma halsizlil de oldu. Doktorum tek doz vurun. Eline paslı bişey batarsa yada herhangi bir hayvan ısırması tırmalaması olursa diğer dozuda yaptırırsın dedi. O yüzden yaptırmıcan diğer dozlar. Hakkaten ağır bi iğne

Kızlar tetanoz aşısını olan var mı bugün saglikocagindan aradılar 19+0 haftam tetanoz aşısını da vurdular erken değil dimi ?

Ben de bursadayım ben sonamardan randevu aldım 3300 müş fiyatı. Bakalım memnun kalırsammyazarımntekrar 11 nisana aldım randevu bende
Evet bayağı uygunmuş, bende araştırıken bakmıştım ama doktorum Ertan hocayı önerince çokta sorgulamadım ☺️ inşallah memnun kalırız ikimizde

Back
X