Ben de çok seviyorum ama uzak şehirdeki çocuk ittiDeniz ismini çok beğeniyorum canim
Öyle diyorlar gerçekten de öyle kızımda baya sonra cikmisti oğlumda biraz daha erken cikti bunda Allah versin![]()

Ben ysptırdım asıl ikili taramada kesin sonuç yok biraz ense kalın deyip stresse sokuyorlar. Binlerce hastalığa bakılıyor. Test sıkıntıysa amniyo galiba testi yapılıyor. Ve bazı gebeliklerde son haftalarda sonlandırmak zorunda kalınıyor. Ben de gördüm işte ikili testte sıkıntı oldu bekledim hamileliğim sorunlu geçti stresli geçti fetal dna yaptırmamış neymiş zararlıymış. Ben şahsen yaptırdım. Belki gebeliğimi sonlandırmak isterdim erkenden sorun olsaydı. Ama ücreti çok fazla ve bir çok insan zaten doğururum diyor yaptırmıyor. Anne karnında da bi tedavi yok o tür hastalıklara bakılmıyorKızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre