• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Deniz ismini çok beğeniyorum canim 😍

Öyle diyorlar gerçekten de öyle kızımda baya sonra cikmisti oğlumda biraz daha erken cikti bunda Allah versin😅😂
Ben de çok seviyorum ama uzak şehirdeki çocuk itti 🤣
Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
Ben ysptırdım asıl ikili taramada kesin sonuç yok biraz ense kalın deyip stresse sokuyorlar. Binlerce hastalığa bakılıyor. Test sıkıntıysa amniyo galiba testi yapılıyor. Ve bazı gebeliklerde son haftalarda sonlandırmak zorunda kalınıyor. Ben de gördüm işte ikili testte sıkıntı oldu bekledim hamileliğim sorunlu geçti stresli geçti fetal dna yaptırmamış neymiş zararlıymış. Ben şahsen yaptırdım. Belki gebeliğimi sonlandırmak isterdim erkenden sorun olsaydı. Ama ücreti çok fazla ve bir çok insan zaten doğururum diyor yaptırmıyor. Anne karnında da bi tedavi yok o tür hastalıklara bakılmıyor

Kızlar 13haftalıgım doktora bu gün ısrar ettim cinsiyet için çok erken ama gene de görebilirsem bakayım dedi sonra yüzde 60 kız olarak görüyorum dedi sonradan degisirmi ki ya 😂 kız ismi olarak Parla koymayı düşünüyorum soyadımız da yıldız Parla Yıldız olcak nasipse güzel mi kızlar ismi

Bekarken kızım olursa Mihrimah koycam diye düşünüyordum eşim soğuttu ondan mihriban der büyüklerin dili dönmez dedi🫣😂 ee parla diyorum onada tarla der gibi diyorlar 🤣 ama degistirmiycem soyadı ile De çok uyumla bence

DC90B1E6-548F-47C4-B3F3-831AC1A8098E.webp

Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? İnstagramda bir grup üremiş bu testlerin tamamen para tuzağı olduğu yanlış çıktığını falan anlatıyorlar. Hiçbir testi aşıyı bilmem neyi yaptırmayın diyorlar. Gerçekten sonuçları güvenilir değil mi? Doktor ikili üçlü gibi değil güvenilirliği %99 dedi. On bin on bes bin fazla geliyor insanlara ama bir ömür sorumluluk altına girecek çocuğa hamile kalıyorlar çok garip değil mi? Nasıl böyle yönlendirip etkileyebiliyorlar insanları çok korkunç ya. Belki herkes tüm sonuçları sizin kadar kaldırabilecek güçte değildir böyle bir hakka girmek büyük cesaret bana göre
Evt fetal dna yaptırdım gecen hafta geldı sonucu .ıstege baglı cogu gebe ıkılı yaptırıyor fetale gerek duymuyor.fetalınde yanılma payı varmıs hatta gelen sonuc kagıdında “tarama teslerı kesın sonuç belırtmez sadece bebegınınız bu durumdan bırıne sahıp olma olasılıgının yuksek ve dusuk oldugunu belırtır”yazıyor.

Öncelikle para tuzağı olmayacak bir tarama testi bu testle zaten direk hastalığı olan bebeklerini öğrenen annenler olduğunu gördüm doktorları da onaylamış yani imkana bağlı maddi durumun iyiyse yaptırırsın 2 li test beklemezsin zaten 2 li test görsel de bir şey olduğu için doktorlar bazen doğru göremiyor emin olamıyor risk alamıyor vs ama fetal dna incelenen bir gen sonuçta durumu olan önce bunu yaptırır zaten ilerde doktoru bir problem görse söyler her yönden önemlini almış biri olur yaptıran yani yaptırmayan tercih etmeyen de tıbbın öncelik sağladığı testleri yaptırır detaylı ultrasonuna gider o şekilde önlemini alır şöyle diyen bir gebe gördüm

Annem kayınvalidem ayrıntılı ultrasyona girmeyeceksin dedi sonuçta bir şey olsa aldıracak mısın sanki dediler bana izin vermiyorlar dedi 🫢 böyle bir şey olmaz yani bu zihniyetle de olmaz

Onu bende sordum o parlaklığı pipi sanma dedi 😂
E o zaman niye söylemiyor cinsiyet 😁 ben parlaklık değil de beyaz elips gibi gözüken popo kısmında ki şey testis falan mı acaba bendede aynısı çıktı hatta içimden dedim doktorlar yumurtalık ve testisi göremiyor mu acaba ultrasonla sonuçta kalp mide böbrek gözüküyor

ay bende de var, popoma kadar ağrı hissediyorum, kızlarımız bizi zorluyor anlaşılan ama normal doğumu etkileyecek bir şey miymiŞ BU :(
Bendede çok var çözemedim hamilelikmi acaba bel popo arası kemiklerim sızlıyor kız hissediyorum acaba kızı olanlarınmı oluyor

E o zaman niye söylemiyor cinsiyet 😁 ben parlaklık değil de beyaz elips gibi gözüken popo kısmında ki şey testis falan mı acaba bendede aynısı çıktı hatta içimden dedim doktorlar yumurtalık ve testisi göremiyor mu acaba ultrasonla sonuçta kalp mide böbrek gözüküyor
Ay fotoğrafı atar mısınız merak ettim tam açı vermiyor bu haftalarda cinsiyet söylemeyi sevmiyorum ama yüzde 51 kız dedi çok düşük bi rakam herşey olabilir ben hiç inanmadım 😂

Kızlar 13haftalıgım doktora bu gün ısrar ettim cinsiyet için çok erken ama gene de görebilirsem bakayım dedi sonra yüzde 60 kız olarak görüyorum dedi sonradan degisirmi ki ya 😂 kız ismi olarak Parla koymayı düşünüyorum soyadımız da yıldız Parla Yıldız olcak nasipse güzel mi kızlar ismi
Çok güzel 😍😍

Kızım olsaydı ben de eylül koyacaktım ya da duru. Erkek ismi hiç düşünmemiştim. Gökalp istiyorum adım gökçe uyumlu diye sma kocam beğenmiyor. Ali istiyorum o da aliler çok mazlum oluyor diyorlar. Deniz ve gökalp arasında kaldım

Yaa eşimin adı Gökalp 😁 oğlumun adı Deniz 😍😍 Deniz koy bence çok güzel oluyor çok yakışıyor erkeklere böyle bir isim

Asla inanmıyorum ben neye inanırsın öyle olur bu bir gerçek sırf Hz.Yunusa göre isim koymadık biz sadece Kuran'da geçiyor o kadar..ama mesela Aleyna ismini beğendim ben Kuran'da geçiyor ama koymak olmazmış anlamı hiç iyi diğil bunu bilmiyordum.
Anlamına bak mutlaka kuranda geçip anlamı çok kötü olan isimler var Rabia mesela 4. Demekmiş bir insan çocuğuna neden dördüncü desin. Onlar kız çocuklarına isim vermiyor sayıyla çağırıyorlar

Back
X