Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Canım bebeğinin durumu iyiyse servis boyunun 23 mm olması doğum sebebi değil kabul etme. Medicananin bebek yoğun bakımına bahaneli hasta lazım. Benimki kakasini yaptı diye 21 gün kaldı orda 24 kutu cinsel istek artırıcı hap yazmışlar bebegin üzerinden daha 1 hafta önce cimer sikayetimiz dikkate alınmış ifade vermeye gittim. Mutlaka başka perinotologa da daniş derim. Sit uçar hakkında bizden başka gelen kac kişi vardı ifade için.

Cok sağol canımİlk 1 martta kötü olduğumda 1 hafta antibiyotik kullandım canım ama bitti sonra 1 hafta işe başladım sonra tekrar kötüleştim. İltihabın geçtiğini düşünmüyorum maaelsef o yüzden bugün hem tahlil vereceğim hem de dra tekrar göstereceğim cünkü gecmiyor yıldım sırtım falan batıyor cok sevindim canımumarım bir daha kasılma vs yaşamazsın tam zamanında sağlıkla gelir Doğa kuş

ya çok lanet gerçekten bir geldi mi gitmiyor. Benim de her yerim dökülüyor, bir yerden patladı mı gerisi geliyor valla ağzım gözüm şiş benim de bahar alerjisi bir de ilaç yan etkisi. Ama toparlancaz hepimiz inanıyorum son düzlükteyiz bunlar da geçecek minnak kuşlarımızla daha başka ama güzel dertlerle boğuşacağız

Çok teşekkür ederim canım inş uymaya çalışacağım hastanede gördüğüm kadarıyla az çok bilgim oldu bakalım sonuç ne olacak

Hadi geçmiş olsun artık ins bir daha oğlundan eşinden bebisi almaya gittiğinde ayrilirsin güle oynaya dönersin yanlarına ins
İnşâAllâh canım eve geldim daha yeni yatabildim yemek ye duş al falan derken oğluş vajina da oynuyor yorduk kendimizi gelir gelmez

Arkadaş araştırma hastanesinde sanırım canım özelde değil özeller biraz bahane arıyor para kaçırmak için ama kanı çok düştü diye almak istiyorlar büyük ihtimalle çünkü önce anne sağlığı sonra bebek kuralı var Allah İn izniyle anne de bebek de sağlıklı bir şekilde atlatacak bu süreci İnş annede kan kalmazsa bebeğe de kan akışı olmaz ikisi de sıkıntıya girer

Sana da gecmis olsun canım. Ah güne pozitif basalım cidden iyi seyler duymaya ihtiyacımız var hadi bakalım son 1 bucuk, 2 ayımız (dayanabilirsen dayannnn ali cabbar) şu an zihnimde çalan

Ay canım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Daha dün konuşmuştuk bu durumunu senin. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah son olsun bundan sonra. Acil şifalar diliyorum dualarımız seninle…

Çok geçmiş olsun canım, ben de aynı şekilde oldum yeni yeni toparlıyorum. İlaç yazdılar ama doktoruma sormadan kullanamadım tedirgin oldugum için. Taze zencefil, limon, ıhlamur, portakal bunları birlikte demleyip içtim 2 3 gün o biraz daha rahatlattı. Öksürük krizi hala devam ediyor ama ilk günkü gibi değil. Umarım sana da iyi gelir. tekrardan çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…